- 16 Şubat 2025
- 541
- 440
- 18
- 26
- Konu Sahibi orange3752
-
Olabilir tabikide bende bi kere ovilasyonda koyu çıkınca kanvermiştim 29 çıkmıştı betakızlar merhaba benim reglime 3 gün var ovülasyon testim bu şekilde çıktı 1 senedir deniyoruz yumurtlama günlerim hep bellidir ayda 2 kere yumurtlamam olmaz sizce yumurtlamamı tekrardan oluyor yoksa gebe olabilir miyimelimde bugun test yok o yuzden erken gebelik yapamadım
Hangi marka acaba? Bazı markalarda betayı lh olarak algılayıp pozitif çıkıyorkızlar merhaba benim reglime 3 gün var ovülasyon testim bu şekilde çıktı 1 senedir deniyoruz yumurtlama günlerim hep bellidir ayda 2 kere yumurtlamam olmaz sizce yumurtlamamı tekrardan oluyor yoksa gebe olabilir miyimelimde bugun test yok o yuzden erken gebelik yapamadım
laboquickk kutunun ıcınde bı erken gebelık buldum ılk ıdrar degıl ama boyle cıktıHangi marka acaba? Bazı markalarda betayı lh olarak algılayıp pozitif çıkıyor
Laboquick markasına çok güvenirim bence kesinlikle var. Hayırlı olsunlaboquickk kutunun ıcınde bı erken gebelık buldum ılk ıdrar degıl ama boyle cıktı
ay insallah yarın kan vermeyi düşünüyorum subatta kürtaj gecmişti başından biraz tedirginim o yüzden gecen ayda yalancı pozitit cıkmıstı tabi bu marka değildi bebetime diLaboquick markasına çok güvenirim bence kesinlikle var. Hayırlı olsun
İnşallah güzel haber almıssınızdıray insallah yarın kan vermeyi düşünüyorum subatta kürtaj gecmişti başından biraz tedirginim o yüzden gecen ayda yalancı pozitit cıkmıstı tabi bu marka değildi bebetime di
aldim şükürler olsun 5.5 haftalik gebeyimİnşallah güzel haber almıssınızdır
Yaaaaaaaa çok sevindimmmmmm hayırlı olsum rabbim sağlıcakla kucağımıza almamızı nasşp etsin inşallahaldim şükürler olsun 5.5 haftalik gebeyim
hayırlı olsun belirtileriniz neydi acaba?aldim şükürler olsun 5.5 haftalik gebeyim
hayırlı olsun belirtileriniz neydi acaba?
uyku halı dısında hıc bı belırtım olmadı rüyamda görüp ovülasyon testi yaptım pik görünce gidip kan verdimhayırlı olsun belirtileriniz neydi acaba?
Merhaba benim ovülasyon testi de aynı şekilde çıktı acaba öğrendiniz mi hamile misiniz
evet 8 haftalık hamileyim suanMerhaba benim ovülasyon testi de aynı şekilde çıktı acaba öğrendiniz mi hamile misiniz
Hayırlı olsun siz yazana kadar bende öğrendim :))evet 8 haftalık hamileyim suan
Hayırlı olsun siz yazana kadar bende öğrendim :)) sizde hamile misinizz
aldim şükürler olsun 5.5 haftalik gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?