BuMerhaba;
adetten kaç gün sonra başladınız teste ben hemen ertesi gün başladım çok silikti
cvbınız için teşekkür ederim inşallah hayırla sağlıkla nasip olur size de :)Merhaba Bnde ertesi gün yaptım 1 numara olan o test oluyor
aynı zamanda başlamışız :)yakın sanırım
Sizde durum nedir :) nasıl gidiyoraynı zamanda başlamışız :)
T çizgisi halen çok silik benim, acaba yumurtlamayacak mıyım diye düşünmeye başladım :)Sizde durum nedir :) nasıl gidiyor
3 damlatıyorum ben silikleşcek dediğim anda koyulaşmaya başladı akşama bakalım ne çıkıcak saat 7 gibi yaptığım içim 5 te sıvı almamaya başlıyorumT çizgisi halen çok silik benim, acaba yumurtlamayacak mıyım diye düşünmeye başladım :)
sizin ilk test çok koyu , bi de kaç damla yapıyorsunuz 3 mü 4 mü , çok fark eder mi
3 yapayım o zaman ,3 damlatıyorum ben silikleşcek dediğim anda koyulaşmaya başladı akşama bakalım ne çıkıcak saat 7 gibi yaptığım içim 5 te sıvı almamaya başlıyorum
Yumurtlama görene kadar bırakma ve havuç ye3 yapayım o zaman ,
saat 18:00 de yapıyorum bende, bakalım ya ,dün akşam sadece yapamadım 1 gün atlamış oldum ama öncekiler silik zaten
hayırlısı
Aminn canımm cümlemizeGözlerim doldu yaaa çok teşekkür ederim umarım bu ay olurSağlıkla kavuş meleğine
Evet canım sıvı alımına dikkat ederek her gün aynı saatte yapmaya çalışyakın sanırım
havuçu hep unutuyorum ya , salatalarda filan yiyorum ancaYumurtlama görene kadar bırakma ve havuç ye
Tavşan oldum 3-4 gündür :)havuçu hep unutuyorum ya , salatalarda filan yiyorum anca
dua et tutsunEvet canım sıvı alımına dikkat ederek her gün aynı saatte yapmaya çalış
İNŞALLAH canım Allah gönlüne göre versindua et tutsun
Bende aynısından aldım ilk defa kullanıyorum inş başarılı olurCanım ben bu ay ilk defa ovulasyon testi denedim. Ve şuan hamileyimtabiki kalabilirsin Allahın izniyle. Labaquick marka test kullandım trendyoldan aldım
İNŞALLAH canımBende aynısından aldım ilk defa kullanıyorum inş başarılı olur
Galiba başarılı oldunuz hamile misiniz ?Bende aynısından aldım ilk defa kullanıyorum inş başarılı olur
Evet çok şükür hamileyimGaliba başarılı oldunuz hamile misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?