Doğuma Hazırlık Övülasyon testi ile hamile kalanlar bi bakar mı ☺️☺️

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Blucicek

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2017
163
77
18
32
Merhaba herkese çoğu topiği baya uzun uzadıya okudum bazı sorularıma tam cevap bulamadım yardımcı olacak cici kızlar var mi acaba ☺️

Merhaba herkese çoğu topiği baya uzun uzadıya okudum bazı sorularıma tam cevap bulamadım yardımcı olacak cici kızlar var mi acaba ☺️
Bende bu ay deniyorum bugun 9.gun ve hafif koyulasma basladi.hamile kalmadim henuz ama belki bildigim biseydir sorunu sor istersen

Canım burda okuduğum herkes dört saat idrarını tutup hiç su almadan yapıyor testi birde hep aynı saatte ben vardiyalı çalıştığım için buna pek fırsatım olmuyor. Tamam tutabiliyorum ama hep aynı saatte yapamıyorum bide bugün koyulaşma var sanki eğer ekleyebilirsem gönderirim şimdi sen ne zamandır takiptesin

Canım burda okuduğum herkes dört saat idrarını tutup hiç su almadan yapıyor testi birde hep aynı saatte ben vardiyalı çalıştığım için buna pek fırsatım olmuyor. Tamam tutabiliyorum ama hep aynı saatte yapamıyorum bide bugün koyulaşma var sanki eğer ekleyebilirsem gönderirim şimdi sen ne zamandır takiptesin
Ben garantiye almak icin reglin 5.gunu basladim silik sekilde cizgi cikiyor hep bugun 9.gun biraz daha sanki koyulasti gibi.ben 28 gunde regl oluyorum.resmini ginder bakiyim ayni saatte yapmak onemlide 4 saat sivi almadan yapiyosan her seferinde bence onun okadarda onemi yok.ben mesela 3 le 4.bucuk arasi yaptim 5 testide

Canım bak bu bugün adet döngümün 11. Günü senin kaç

Eklentiler

• 22ABDB2F-27EE-4E82-89B1-09342DC24BD6.webp
    22ABDB2F-27EE-4E82-89B1-09342DC24BD6.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 77
Hadi inşallah diyelim o zaman senin kullandığın hangi marka. Ne zamandır istiyorsunuz bebik çok soru soruyorum galiba

Benimde aynı marka. Aslında bi ara düşündük üç ay falan olmadı sonra iki üç ay ara verdik şimdi tekrar düşüneli bu ikinci ay olacak gibi bi his var içimde o kadar çok pozitif sonuç alan var ki darısı bize

açıkçası ben hiçbir zaman kurallara uyup yapmadımo_O

tüm gün dünyanın çayını kahvesini içerim okulda eve gelince de testi yapıyorum

geçen seferki gebeliğimde ovu ile alakalı sıkıntı yaşamadım bunda da öyle

:KK57:Aslında bende pek uyanıyorum ama 4 saat çişini tutanları görünce insan tedirgin olmuyor değil :KK25:

Back
X