Ovulasyon testi ile hamile kalanlar yumurtlama LH pozitif testlerinzin resmini atabilirmisin?

normal pozitif çıkıyor iste bende gebelik oluşmadı hiç ama buraya atan çok kişiyi gördüm hepsi ya aynı renkte ya da t cizgisi daha koyuydu. yani dümdüz pozitif

kuzum pozitif olması yetmiyor mesela benim eski testime baktım t cizgisi baya koyu pozitif oldugunda.ama hani cok koyu olmadan olan var mı diye merak ediyorum

kuzum pozitif olması yetmiyor mesela benim eski testime baktım t cizgisi baya koyu pozitif oldugunda.ama hani cok koyu olmadan olan var mı diye merak ediyorum
Ben adetime 5 gün varken ovulasyon testi ile öğrendim. Ve tam pik değildi. T çizgisi kopkoyu değildi yani. Ama zamanla pik oldu. Adet günümde T çizgisi daha koyuydu mesela.

Ben adetime 5 gün varken ovulasyon testi ile öğrendim. Ve tam pik değildi. T çizgisi kopkoyu değildi yani. Ama zamanla pik oldu. Adet günümde T çizgisi daha koyuydu mesela.
resmi varmı acaba benim baya koyuydu eski hamile oldugumu ögrendiğimde ovulasyon testim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…