Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba hanımlar. Batima 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Hamileliğini ovulasyondan öğrenenler sizin de koyuluğu böyle miydi?
Evet 27-28 ekim yumurtlamaydi. İlişkiden 11. Gün bugün. Ovulasyon böyle çıktı iste
Evde var canım disardaydim eve gidince yapicam. Eşimin sprem değerleri dusuk çıktı dogal yolla olmasi çok çok zor o yüzden şaşırdım böyle cikinca
merhaba canım bn bat ıma 7 gün varken ovulasyon testı ile öğrendım aynen bole ıdı koyuluğu bence hamılesın tebrıkler :*Merhaba hanımlar. Batima 4 gün var bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Hamileliğini ovulasyondan öğrenenler sizin de koyuluğu böyle miydi?
İnş öyledir canım sevincim boşa çıkmazmerhaba canım bn bat ıma 7 gün varken ovulasyon testı ile öğrendım aynen bole ıdı koyuluğu bence hamılesın tebrıkler :*
Daha yeni çıktım canım ben de bi an önce gitmek istiyorum ama umutlanmakta istemiyorum her ay husran olunca![]()
Tamam canım mutlaka yazicam.Vardır umarım. Sonucunu buraya yaz olur mu?
Eve gidemedik canım muhtemelen geç gidicem arkadaşlara takıldık. Yapinca mutlaka yazicamYaptnmi cnm merak iste umarim vardr insallahhhhhhh
Bugün ilişkiden sonraki 11. Gün koyulaşır belki. İhtimal bile vermiyordum böyle çıkmasınaBende ovulasyonla ogrenmistim 5 gun falan vardi ama daha koyuydu benim esitti koyuluklari. Ins hamissindir
Amin inş. Senin ne kadar var bata?Yazdıklarınızı okuyunca bende merak ettim hemencecik yaptım oturmuş başında bekliyorum Nasıl bi çaresizlik Allah bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah
Sonuç nasıl çıktı ?Yazdıklarınızı okuyunca bende merak ettim hemencecik yaptım oturmuş başında bekliyorum Nasıl bi çaresizlik Allah bütün isteyen herkese nasip etsin inşallah