Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler bakabilir mi?

canim ben de polistikover var bu yuzden 3 ayda bir 4 ayda bir adet oluyorum

Canm senin durumun sıkıntılı.
Önce bir güzel doktora gidip tarlusal alıp regl olsan daha sonra doktor kontrolünde klomen ve catlatma iğnesi kullanıp sağlıklı bir şekilde hamile kalsan olmazmi ?
Üzülmeni istemem bu şekilde imkansız değil elbette ama hamile kalman biraz zor.
Hele.ki 3.4 ay regl görüyorsan biraz fazla ilerlemiş seninki.
Klomeni kullansan belki ilk ay hamiş kalacaksın

canim ben de polistikover var bu yuzden 3 ayda bir 4 ayda bir adet oluyorum
Canim bende öyleyim biz her ay yumurtlamiyoruz malesef oyüzden bu testler çok isimize yaramiyo hiç zaman kaybetme adetin 2. Günü doktora git hormonlarina bi baksın sonrada uygun bi yol gosterir. Bu testler bizim için zaman kaybindan başka bişey değil..

o zaman en kisa surede bir doktora gidiyim cok sagolun
Ben pco lu birini görünce hemen doktora gidin derim çünkü bende pcoluyum ve 2 senem boşuna geçti arada da 3 düşük yaşadım tek sebebi de pco :KK43: ben yandım kimse yanmasın die herkesi hemen doktora yonlendirmeye calisiorum çünkü pco hamile kalma olasılığı en yüksek infelilite sebebi doğru tahliller ve doğru tedaviyle tabiki:)

Ben pco lu birini görünce hemen doktora gidin derim çünkü bende pcoluyum ve 2 senem boşuna geçti arada da 3 düşük yaşadım tek sebebi de pco :KK43: ben yandım kimse yanmasın die herkesi hemen doktora yonlendirmeye calisiorum çünkü pco hamile kalma olasılığı en yüksek infelilite sebebi doğru tahliller ve doğru tedaviyle tabiki:)
cok uzuldm canim ya 2 yil emekler umutlar cok ama cok zor helede 3 dusuk Allahim sabir versin.. peki simdi hamilemisin ya da coxugun oldumu

cok uzuldm canim ya 2 yil emekler umutlar cok ama cok zor helede 3 dusuk Allahim sabir versin.. peki simdi hamilemisin ya da coxugun oldumu
Yok canım henüz hamile değilim ama 5 yaşında bi kızım var çok şükür Rabbime:) 2. Bizi çok zorladı cokk:( pco yüzünden yumurtam olmuo olsada çok iyi olmuodu demekki düşük oluyodu şimdi klomen ve çatlatma iğnesi tedavisi gördüm bu ay bi hafta ici test yapıcam inşallah hamileyimdir benin sana tavsiyem sende doktor gozetiminde hamile kal.

Kızlar benim adetime 8 gün falan var ovulasyon testi yaptım silik çıktı malesef sizce erken mi yaptım ovulasyon testiyle hamileliğini öğrenen oldumu aranızda olduysa adete kaç gün kala ogrendiniz. Belirtilerde hic hissetmiyorum olmadimi bu ay :(

merhaba canım bn bat ıma 7 gün varken ovulasyon testı ile öğrendım aynen bole ıdı koyuluğu bence hamılesın tebrıkler :*
Bende bugun ovulasyon testi yapmaya basladim cift cizgi cikti ama normal takvime gore yumurtlamama daha var sizce normalmi boyle çıkmasi

Banada yardım edin adet gününe 9 - 10 gün var daha ovulasyon testi böyle çıktı geçen hafta yumurtlama oldu sizce ikinci yumurtlamamı yoksa hamilelikten dolayı mı böyle pik yaptı
20190919_152402.webp

merhaba canım bn bat ıma 7 gün varken ovulasyon testı ile öğrendım aynen bole ıdı koyuluğu bence hamılesın tebrıkler :*
Merhaba baya olmuş ama bu konuyu araştırıyodum, brnim de 10 şubat beklenen adetim. Çatlamadan sonra 8.gün cok fazla belirtim var ovulasyon testi yapayım dedim burda cık anları okuyunca. Sizce umut bvar mı? Pazar günü kan testi yaptırcam

Eklentiler

• IMG-20210203-WA0012.webp
    IMG-20210203-WA0012.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 55
Kizlar benim adetime 4 gün var ovulasyon testinde positv cikiyor sabah ilk idrarmi yaptim positc 5 gündür ovulasyon saatinde yapiyom posiv hamilelikmi sizce

Back
X