- 22 Eylül 2017
- 2.491
- 1.628
- 53
- Konu Sahibi True white
-
Ewt cnm hemen belirdi ovulasyonda gebelik testide sen ovulasyon testiylemi öğrendin cnmEğer üstünden çok süre geçmeden belirdiyse hamilesin canım
Evet ilk ovülasyon testim koyulaşmıştı adete iki gün kala sonrada gebelik testiyle doğrulamıştım canımEwt cnm hemen belirdi ovulasyonda gebelik testide sen ovulasyon testiylemi öğrendin cnm
Benim 10 gün var dogrumudur ki erken gebelik testi ve OvulasyonEvet ilk ovülasyon testim koyulaşmıştı adete iki gün kala sonrada gebelik testiyle doğrulamıştım canım
Yumurtlama tarihini biliyo musun erken yumurtladıysan ve döllendiyse döllenmeden bir hafta sonra çıkıyomuş testlerdeBenim 10 gün var dogrumudur ki erken gebelik testi ve Ovulasyon
Bilmiyorumki cnmYumurtlama tarihini biliyo musun erken yumurtladıysan ve döllendiyse döllenmeden bir hafta sonra çıkıyomuş testlerde
Ewt ovulayon ve gebelik testim atiyim cnmTekrar gebelik testi denedin mi canım
İnş test yaparım koyulasma olucak mj olursa kan direk :)Çok silik bi çizgi ama adetine daha var zaten bi kaç gün daha geçsinde kan testi yaptır bakalım canım
Ovülasyonla nasıl anlıyorsunuz gebeliği canım adetten kaç gün sonra çıkıyo mesela bilmiyorum da benÇok silik bi çizgi ama adetine daha var zaten bi kaç gün daha geçsinde kan testi yaptır bakalım canım
Mesela benim hamile kaldığımda adetimin 18. Günü yumurtlama oldu ovülasyon testinde ikinci çizgiyi koyu yakaladım yani. Sonra adetime iki gün kala normalde ikinci çizginin artık silik olması gerekirken tekrardan koyulaşmıştı sanki yumurtlama oluyo gibi canımOvülasyonla nasıl anlıyorsunuz gebeliği canım adetten kaç gün sonra çıkıyo mesela bilmiyorum da ben
Mesela benim hamile kaldığımda adetimin 18. Günü yumurtlama oldu ovülasyon testinde ikinci çizgiyi koyu yakaladım yani. Sonra adetime iki gün kala normalde ikinci çizginin artık silik olması gerekirken tekrardan koyulaşmıştı sanki yumurtlama oluyo gibi canım
Amin canım darısı sizlerin başına inşallah tez zamandaHmmm anladım bazı arkadaşlar o ay ovü testleri üzerine kaçıncı gün yaptıklarını yapıp saklıyormuş öyle mi yapsam acaba bende. İyi oldu öğrendiğim teşekkür ederim canım sende hayırlısıyla kucağına al inşallah bebeğini
Ya nasıl gebelik testi sürekli pozitif gösterirde değer böyle çıkar gerçekten şoktayımKan testim 0 sifir cikti bugüngebelik testim de böyle ovulasyon da böyle
Bende 0 sadece o kadar özel labratuvara gittim yanlış olabilirmi yaYa nasıl gebelik testi sürekli pozitif gösterirde değer böyle çıkar gerçekten şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?