- Emoji Skoru
- 6
- Puanlar
- 36
- Konu Sahibi anneningunlugu1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ovülasyon testiyle gebelıgımı ögrenmıstımKızlar adetime 3 gün var elimde 1 tane ovulasyon testim vardı yaptım ve bu şekilde gebelik olabilirmi sizce
Bence varAnlayanlar yazabilirmi
Bence var
Sonuç ne olduKızlar adetime 3 gün var elimde 1 tane ovulasyon testim vardı yaptım ve bu şekilde gebelik olabilirmi sizce
Sonucunuz ne oldu acabaKızlar adetime 3 gün var elimde 1 tane ovulasyon testim vardı yaptım ve bu şekilde gebelik olabilirmi sizce
Benimde adetime 3 gun kaldıı gebelik testim yok ovulasyon testi yaptımSonucunuz ne oldu acaba
Lh dalgalanması normal gebelik testi yapmanız gerekiyorBenimde adetime 3 gun kaldıı gebelik testim yok ovulasyon testi yaptım
Eki Görüntüle 3695266
Üstteki ovulasyon testini 2 gun once yaptım alttakini bugun yaptım ve saniyesinde ikinci cizgi belirdi 2 dkda koyulaştı 5 dkda dahada koyulaştı
Gebeyim şuan canım Ama henüz kalp atışı duyulmadı bu hafta içi gitmeyi düşünüyırum bakalımSonucunuz ne oldu acaba
Kesinlikle hamilesinKızlar adetime 3 gün var elimde 1 tane ovulasyon testim vardı yaptım ve bu şekilde gebelik olabilirmi sizce
Rica etsem banada yardımcı Olurmusuniz adetime 3 gün var ovulasyon testim çift çizgi ckiyor siz nasıl öğrendinizBen ovülasyon testiyle gebelıgımı ögrenmıstım
Gebe oldugumu testle ögrendım sonrasında duymuştum ovulasyon testı gebelık bellı oluyor dıye elımde vardı yaptım cıft cızgı cıktıRica etsem banada yardımcı Olurmusuniz adetime 3 gün var ovulasyon testim çift çizgi ckiyor siz nasıl öğrendiniz
Peki böyle mi çıkmıştı yoksa daha koyumuGebe oldugumu testle ögrendım sonrasında duymuştum ovulasyon testı gebelık bellı oluyor dıye elımde vardı yaptım cıft cızgı cıktı
Böyle çıkmıştı resım duruyordu ama bos gebelık gecırdıhım ıcın uzulmeyım dıye sildim resmı atardım yoksa eger iki kez yumurtlamıyorsanız hamıle olma şansınız yüksekPeki böyle mi çıkmıştı yoksa daha koyumu
Çok düzenli bir adetim 28 günde bir oluyorum ve ovulasyon testiyle takip ettim 31 Aralık'ta yumurtalama gördüm 1 ocakta çatladı ondan sonra ki günlerde ilişki oldu acaba tekrar yumurtlama ihtimali var mjBöyle çıkmıştı resım duruyordu ama bos gebelık gecırdıhım ıcın uzulmeyım dıye sildim resmı atardım yoksa eger iki kez yumurtlamıyorsanız hamıle olma şansınız yüksek