Ovulasyon testi ile hamilelik belli olur mu

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.989
2.929
398
Merhaba hanimlar dün regl olmam gerekiyordu olmadim,elimde ovulasyon testi vardi internette öyle gebelik ogrenen olduğunu okuyunca yapayim dedim 2. Cizgi koyu cikti tipki yumurtlama gunu gibi..bu sabahda yaptim yine koyu cikto bende gidip predictor erken gebelik testi aldim onda negatif cikti hala regl baslamadi.peki ama ovulasyon testi neden koyu cikti regl olmam gerekirken yeniden mi yumurtluyorum yani kafam karıştı bilginiz var mi?

Merhaba hanimlar dün regl olmam gerekiyordu olmadim,elimde ovulasyon testi vardi internette öyle gebelik ogrenen olduğunu okuyunca yapayim dedim 2. Cizgi koyu cikti tipki yumurtlama gunu gibi..bu sabahda yaptim yine koyu cikto bende gidip predictor erken gebelik testi aldim onda negatif cikti hala regl baslamadi.peki ama ovulasyon testi neden koyu cikti regl olmam gerekirken yeniden mi yumurtluyorum yani kafam karıştı bilginiz var mi?
yumurtlaman anca oluyor sanirim pyuzden adetinde gecikecek yani yumurtlama ne kdr gec olursa ona gore adet gunu degisiyor

Canım ümitlendirmek istemem ama benim başıma şöyle bi olay gelmişti. Reglim 2 gün geçikmeyle olmuştu ama çok az kanamam oldu ve normalde 6 gün sürerken 3 gün sürdü daha sonra lekelenmeyle döndü. Ben de bi şey anlamadım daha sonra bitti yumurtlamamı takip etmek için ovulasyon yaptım ve kıpkırmızı çıktı aaa ne tesadüf tam da yumurtlama günümde test yapmışım diye düşündüm. Ertesi gün yine yaptım yine kıpkırmızıydı bu sefer şüphelendim çünkü ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler olduğunu biliyodum. Bi de gebelik testi yapayım dedim onda da 2.çizgi çok net gözüküyordu ama ovulasyondaki gibi kıpkırmızı değildi. Yani gebelik testi ovulasyona göre daha silik oluyor. Gerçi ben kimyasal gebelik geçirmişim hamileliğim devam etmedi inşallah seninki sağlıklı bi gebelik olur.

Canım ümitlendirmek istemem ama benim başıma şöyle bi olay gelmişti. Reglim 2 gün geçikmeyle olmuştu ama çok az kanamam oldu ve normalde 6 gün sürerken 3 gün sürdü daha sonra lekelenmeyle döndü. Ben de bi şey anlamadım daha sonra bitti yumurtlamamı takip etmek için ovulasyon yaptım ve kıpkırmızı çıktı aaa ne tesadüf tam da yumurtlama günümde test yapmışım diye düşündüm. Ertesi gün yine yaptım yine kıpkırmızıydı bu sefer şüphelendim çünkü ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenenler olduğunu biliyodum. Bi de gebelik testi yapayım dedim onda da 2.çizgi çok net gözüküyordu ama ovulasyondaki gibi kıpkırmızı değildi. Yani gebelik testi ovulasyona göre daha silik oluyor. Gerçi ben kimyasal gebelik geçirmişim hamileliğim devam etmedi inşallah seninki sağlıklı bi gebelik olur.
Cok teşekkür ederim cevap verdiginiz icin ama bugün regl basladi:(

Yav kızlar bende böyle bir durum var. Bütün ya da yarın bat. Gününü tam bilemiyorum, bu ay biraz şaştı dengem. Normal döngüme göre erken yumurtladım. 12. Gün Yani 6 ağustosta pik gördüm, 7’sinde silikti. 6-7 ağutosta ilişki oldu. Bugün gebelik yaptım negatif çıktı ama Ovülasyon testi koyu. Çok sinir bozucu bir durum 😒

Eklentiler

• D20BC758-CF1E-48B9-98E1-EB707D075E43.webp
    D20BC758-CF1E-48B9-98E1-EB707D075E43.webp
    144,7 KB · Görüntüleme: 338
Benim de adetime 4gün var böyle çıktı ovulasyon

Eklentiler

• E1F4885C-EF76-4662-9B3B-0715F6A48EF9.webp
    E1F4885C-EF76-4662-9B3B-0715F6A48EF9.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 507
2 gün önce erken gebelik testi yaptım belli belirsiz ikinci çizgi çıktı ertesi gün kan verdim negatifti adet günümü bekliyorum o yüzden
ay gerçekten insanı sinir eden bir durum. ya vardır ya yoktur di mi? birinde var, birinde yok, acaba göz yanılması mı, ince mi çıktı, belli mi, ben görüyorum kamerada çıkmıyor, siz görüyor musunuz... düşün dur :işsiz:

ay gerçekten insanı sinir eden bir durum. ya vardır ya yoktur di mi? birinde var, birinde yok, acaba göz yanılması mı, ince mi çıktı, belli mi, ben görüyorum kamerada çıkmıyor, siz görüyor musunuz... düşün dur :işsiz:
Adet gecikmesi olmadan kan testi bakmak anlamsız zaten beklemek en güzeli sanırım ☺️

Kızlar sonuçu merak ettim
ben adet oluyorum bugün, yavaştan sökülmeye başladım. adet öncesi LH dalgalanması yaşadım sanırım. benim daha önce de başıma geldi bu olay. adetim 4 gün gecikti, ovu testi hep pikti 4 gün boyunca, 5. gün birden silindi ve adetim sökülmüştü o zaman da. bence en garantisi gebelik testi. varsa vardır, yoksa yoktur. ovu testinde hamileliği arayıp durmak yorucu.

Bu sabah erken gebelik testi yaptım 3gün var belli belirsiz silik çıkmış yine

Eklentiler

• FC4E6119-8DF8-42AC-A074-CA0BD8149F5F.webp
    FC4E6119-8DF8-42AC-A074-CA0BD8149F5F.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 368
ben adet oluyorum bugün, yavaştan sökülmeye başladım. adet öncesi LH dalgalanması yaşadım sanırım. benim daha önce de başıma geldi bu olay. adetim 4 gün gecikti, ovu testi hep pikti 4 gün boyunca, 5. gün birden silindi ve adetim sökülmüştü o zaman da. bence en garantisi gebelik testi. varsa vardır, yoksa yoktur. ovu testinde hamileliği arayıp durmak yorucu.
Anladım cnm hayırlısı inşallah tez zamanda olur bazılarında ovülasyan testinde doğru sonuç veriyor benimde ona mantığım almıyo

Merhabalar testim bu şekilde adetime 3-4 gün var gebelik olabilir mi acaba

Eklentiler

• IMG_20200824_223628.webp
    IMG_20200824_223628.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 184
Kuzlar yaaa banada yardim edin sol kaşığın cok ağrıyor ovulasyon testi yaptim yumurtlama günüm gecti iliski oldu ama simdi test yaptim ikinci cizgi gene çıktı kan testi yaptırdım 0.702 cikti simdi bu sonuc ne oluyor ne yapmam lazım bir ekil verin

Back
X