Ovulasyon testi ile hamilelik öğrenilir mi

emine2312

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2025
11
1
1
33
Merhaba arkadaşlar ovulasyon takibi yaptım bu ay tam 17. Gün çatladı
Çatlama dan sonra bugün 11 gün evde ovulasyon testi vardı onu yaptım sizce gebelik ihtimali var mı resimi paylaşıyorm

Eklentiler

• 1000046883.webp
    1000046883.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 82
Gebelik olunca Ovulasyon pik çıkıyor bu test pik değil benim her gün bu şekilde çıkıyor testlerim Lh vücutta dalgalanıyor böyle olması normal

Gebelik olunca Ovulasyon pik çıkıyor bu test pik değil benim her gün bu şekilde çıkıyor testlerim Lh vücutta dalgalanıyor böyle olması normal
Anladim peki koyulaşmasi da öyle mi iki gün önce yaptığımda rengi açıktı bayağı şimdi koyulaşma olunca soraym ddim

Anladim peki koyulaşmasi da öyle mi iki gün önce yaptığımda rengi açıktı bayağı şimdi koyulaşma olunca soraym ddim
Evet bazen açık bazen koyu olması normal iki çizgi aynı koyulukta yada t çizgisi daha koyu olmadığı sürece sorun yok hepsi negatif

Merak ettim gidip test alıp Hamilelik testi yaptım pozitif çıktı bakalım umarım kimyasal değildir adetime 4 gün var

Eklentiler

• 1000046911.webp
    1000046911.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba arkadaşlar ovulasyon takibi yaptım bu ay tam 17. Gün çatladı
Çatlama dan sonra bugün 11 gün evde ovulasyon testi vardı onu yaptım sizce gebelik ihtimali var mı resimi paylaşıyorm
Mart ayında Ovülasyon testi ile gebelik çıkmıştı kan vermiştim ama kan değerlerim düşmüştü kimyasal gebelik dedi doktor 10 gün sonra düşük oldu. Gidip kan verin ve düzenli artışı takip edin

Mart ayında Ovülasyon testi ile gebelik çıkmıştı kan vermiştim ama kan değerlerim düşmüştü kimyasal gebelik dedi doktor 10 gün sonra düşük oldu. Gidip kan verin ve düzenli artışı takip edin
Bu konulara hakimim böyle şeyler başımdan çok geçti iki günde bir test yapıp bı kaç gün takip edip sonra kan vermeyi düşünüyorum.. bende çok kimyasal yaşadım biliyorum maalesef. Çok şükür bir çocuğum var nasip olursa ikinciyi istiyorum

Merhaba, benimde adetim 2 gün geçti meraktan ovulasyon testi ile denedim. Sizce hamilelik var mıdır?

Merhaba yumurtlama günlerinde kaç gün degerlendirdiniz acaba
Merhaba bu ay hiç takip yapmamistim sadece adetimin bitiminin ilk haftası ve 2. Haftası iliskilerimiz oldu diye hatirliyorum. Burada bir yerde öyle bir şey okumuştum. Adet bitiminden hemen sonra ilişki olursa gebe kalma ihtimali varmış sanırım benim öyle olmuş olabilir.

Bu ay adetim bir hafta gecikti iki gün lekenme tarzı oldu lekenmeden 3 gün sonra ovulasyon testi yaptım bu şekil çikti ilk kez yaptım ovulasyon testini bana yardımcı olur musunuz🥰

Eklentiler

• 1000056328.webp
    1000056328.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 23
Back
X