Ovulasyon testi ile hamilelik öğrenilir mi

Bilgenur24

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
404
282
18
34
Kizlar bu ay ovulasyon testi kullandm ayin 7sinde yumurtamin catladgni gordum daha sonrasinda adet günümü bekledim salı günü olmam gerekiyordu olmadm cuma günü ovulasyon testi yaptm ve pozitif yumurtlama mi oluyor acaba diye düşündüm bugn tekrar yaptm catlamasi gerekiyordu cnku yne poztf szce neden pozitif

Eklentiler

• IMG_20161223_215518.webp
    IMG_20161223_215518.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 568
Hamile olma olasılığın çok yüksek. Mümkün değil hamile olmasan böyle çıkmaz. Bembeyaz çıkar hatta. Bende test etmek.için hamile olduğumda tekrar ovulasyon yaptım, ikinci çizgi ilk çizgiden daha koyu çıkmıştı. Hcg testi yap hemen :)

Teşekkürler canım pazartesi günü gdecegm doktra normal gebelik testi yaptm çıkmadı 3 gün önce inşallah hamileymdr

Anldm cnm bn sali gün olmynca persembe günü yaptm cikmadi silik flan var mydi dikkat et.edm cikmadi dye cuma gün ovulasyon testi yaptm böyle çıktı

Adetin geçmş zaten adetliyken bile bu kadar koyu çıkması mümkün değil canım yani yine ümitlendirmek gibi olmasın ama büyük bi olasılıkla hamilesin

İnşallah cnm cok istyrm bnde rabbm saglikla nasp etsin gögslerm cok kötü oldu cok aciyorlar ilk kez oldu adet öncesi olur dediler ama bnn hiç olmazdi

İnşallah cnm cok istyrm bnde rabbm saglikla nasp etsin gögslerm cok kötü oldu cok aciyorlar ilk kez oldu adet öncesi olur dediler ama bnn hiç olmazdi
Oluyo canım gebelikte benim bi öncelikle gebeliğimde öyleydi ama bunda pek olmadı sonradan oldu.

Evet canm poZitifte ben seni hamile sanmstm ilk mesajlarni okuyunca sasrdm suan:KK57:

Back
X