Ovulasyon testi ile hamilelik öğrenilir mi

Adetim bugün normalde ama daha olmadım. Dün akşam sol kasığım aşırı şekilde ağrıyordu bacağımı oynatamıyordum. Ama hala adet olmadım. Normalde ağrır o gün olurdum. Antibiyotik ilaç kullandım ondan gecikmiş olabilir mi acaba
Antibiyotikkaynaklı olabilir ama gebe de olabilirsin. Test yapmalısın. Umarim hamilesindir. Bende bugün regl olacağım gibi sabah kasik agrisi bacak ağrısıyla uyandım gün boyu ha oldum ha olucam ama olmadı. Hayırlısı artık

Antibiyotikkaynaklı olabilir ama gebe de olabilirsin. Test yapmalısın. Umarim hamilesindir. Bende bugün regl olacağım gibi sabah kasik agrisi bacak ağrısıyla uyandım gün boyu ha oldum ha olucam ama olmadı. Hayırlısı artık
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim hala sol tarafım ağrıyor hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmaya cesaretim yok artık 😟

Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun benim hala sol tarafım ağrıyor hayal kırıklığı yaşamamak için test yapmaya cesaretim yok artık 😟
Vallahi oyle ama bnce dayanabildigin kadar bekle adetin 5 gun falan gecsin. Biliyorum cok zor ama soyle dusun test yapip 2. Cizgiyi gormeyince hissediceklerini dusun o zamn test yapmaktan kaciyosun yani en azindan bnde oyle. Bnde adet belirtileri dun cok yogundu bugun belirti yok. Hayirlisini diliyorum insallah hamileligini yazarsin buraya 🙏🙏

Back
X