Dediginiz gibi oda olabilir en iyisi yarın test yapmakİlacın etkiside olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dediginiz gibi oda olabilir en iyisi yarın test yapmakİlacın etkiside olabilir
Bu benim adetime 1 gün kala yaptığım ovülasyon testim sizce neden böyle çıkıyor olabilir ?Hayır canım gebelik te baya koyu çıkıyor
Gebe olabilirsin belkiBu benim adetime 1 gün kala yaptığım ovülasyon testim sizce neden böyle çıkıyor olabilir ?![]()
Gebelik testimi ilk idrarla yapmadım ama sonuç bu şekildeGebe olabilirsin belkigebelik testi dene
Gebesin canım sağlıkla gelsin inşallahGebelik testimi ilk idrarla yapmadım ama sonuç bu şekilde![]()
Bencede var hayırlı olsunGebelik testimi ilk idrarla yapmadım ama sonuç bu şekilde![]()
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın bebeğiniziGebelik testimi ilk idrarla yapmadım ama sonuç bu şekilde![]()
Çooook teşekkür ederimGebesin canım sağlıkla gelsin inşallah![]()
Belirtin var mıydı canımÇooook teşekkür ederim![]()
Adet döngünkaç günde birSizlere de sormak istedim bu da bnm ovulasyon testlerim
Normal de 30 günde bir ama kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 2-3aydır 32 oldu döngümAdet döngünkaç günde bir
Gebesin canım sağlıkla gelsin inşallah![]()
5 aydır deniyorduk ovülasyon testi dahi kullandım olmadı o ay . Hep aynı belirtileri aylarca yaşadım. Kasık agrısı , göğüs ağrısı, sürekli uyku hali saatlerce uyuyordum kafamı asla kaldıramıyordumBelirtin var mıydı canım
Evlenmeden önce çok düzenliydi evlendikten sonra 25-32 arası değişiyordu. 9 aylık evliyimAdet döngünkaç günde bir
Anladım kuzum sağlıkla gelsin inşallah kan verince yaz tekrar5 aydır deniyorduk ovülasyon testi dahi kullandım olmadı o ay . Hep aynı belirtileri aylarca yaşadım. Kasık agrısı , göğüs ağrısı, sürekli uyku hali saatlerce uyuyordum kafamı asla kaldıramıyordum![]()
Testi kaç gündür yapıyorsn Peki canımNormal de 30 günde bir ama kimyasal gebelik geçirdim ondan sonra 2-3aydır 32 oldu döngüm
Yumurtlama takibi yapmıştım silikleşti 27. Günü tekrar merakımdan yapmaya başladım sürekli t çizgisi koyu çıkıyor.şu şekildeTesti kaç gündür yapıyorsn Peki canım
Sende bi gebelik testi yap canım belki seninki de gebeliktirYumurtlama takibi yapmıştım silikleşti 27. Günü tekrar merakımdan yapmaya başladım sürekli t çizgisi koyu çıkıyor.şu şekilde
Aynen canım 1-2gün daha bekleyebilirsem yapacam.haber ederim sizlere Rabbim cümlemize hayırlı zaman da nasip etsinSende bi gebelik testi yap canım belki seninki de gebeliktir![]()