Ovülasyon testi ile ilgili yardım

busra5434

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2022
15
7
1
31
Merhabalar ben iki aydır ovülasyon testi ile hamile kalmaya çalışıyorum bu ay yaptığım testler biraz koyu cıkıyor yardımcı olurmusunuz bana

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 278
Adetiniz düzenli mi?
Pko var mı ?
Bana da hepsi anormal koyulukta geldi.
Hamile de olabilirsiniz, üstüne gorme yaşadınız acaba
Bir hamilelik testi yapsaniz

16641905155285794196655089307722.webp
bunlarda benim 22 eylulde yani adetin 10. Gunu cizgiler ayni koyulukda ama 3 gun sonrada yaptigim hep negatif bugunki koyulasmaya devam ediyor anlamadim

Adetiniz düzenli mi?
Pko var mı ?
Bana da hepsi anormal koyulukta geldi.
Hamile de olabilirsiniz, üstüne gorme yaşadınız acaba
Bir hamilelik testi yapsaniz
Adetim düzenli günü gününe oluyorum üç ay önce zorunlu kürtaj oldum doktor bi sorun olmadığını söyledi son adetimi normal süresinde oldum yani 6 gün çok kafam karıştı ilk denemede gebelik olup şuan testler ondan böyle koyu çıkıyor olabilir mi acaba

Adetim düzenli günü gününe oluyorum üç ay önce zorunlu kürtaj oldum doktor bi sorun olmadığını söyledi son adetimi normal süresinde oldum yani 6 gün çok kafam karıştı ilk denemede gebelik olup şuan testler ondan böyle koyu çıkıyor olabilir mi acaba
Hamilelik testi yapın bence

Ayni koyulukda duruyor benimde kafam karıştı 22 eylulden sonraki testler negatif bugunde çizgi çıktı
22 eylülde iki çizgide aynı koyulukta 26 eylülde kontrol çizginiz daha koyu bence sizin bi sorun yok normal bi yumurtlama olmuş gibi inşallah hamile kalmışsınızdır

22 eylülde iki çizgide aynı koyulukta 26 eylülde kontrol çizginiz daha koyu bence sizin bi sorun yok normal bi yumurtlama olmuş gibi inşallah hamile kalmışsınızdır
Canım benim 6 ay once ikiz gebeligim vardi biri dis gebelik olmustu biride düştü onun uzerine adetim duzene girdi ve bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim ve çift cizgi sadece 22 eylulde cikti benimde kafam karisti bugun adetin 14. Günü çizgi tekrar cikinca şaşırdım

Canım benim 6 ay once ikiz gebeligim vardi biri dis gebelik olmustu biride düştü onun uzerine adetim duzene girdi ve bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim ve çift cizgi sadece 22 eylulde cikti benimde kafam karisti bugun adetin 14. Günü çizgi tekrar cikinca şaşırdım
Benimde 2 aylıkken kalbi durdu :( inşallah Allah isteyen herkese nasip eder ya bana sizin yumurtlama normal gibi geldi benimki gibi karmaşık değil

Back
X