Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çift çizginin renkleri önemli koyu çift çizgi mi yoksa biri koyu biri silik miÇift çizgi çıkmıştı bugün silindimi diye bir daha yapayım dedim tekrar çift çizgi çıktı ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz
Resim yüklenmemiş maalesef o yüzden sordumResimde tarihleriyle beraber mevcut 3 gün önce koyuydu dün siliklesti bugün yine koyulaşti
30 Kasım Yumurtlama yarin bidaha yapın bakalım silik çıkarsa çatlamış demektirPardon umarım şuan yüklenir
Bugünü degerlendirin yarini ve diğer günü de degerlendirin mutlakaPardon umarım şuan yüklenir
Aa yukardakine tam bakmamisim pardon 27 si yumurtlama ama bugün de çok koyu çıkmış neden acabaPardon umarım şuan yüklenir
Siz yapmaya devam edin siliklesir buyuk ihtimal yani bugunkide koyu ama 27 kasim kadar değilPardon umarım şuan yüklenir
Tamam bugünde yapicam umarım siliklesir30 Kasım Yumurtlama yarin bidaha yapın bakalım silik çıkarsa çatlamış demektir
30 Kasım Yumurtlama yarin bidaha yapın bakalım silik çıkarsa çatlamış demektir
Olabilir bazen 2 kere yumurtlama olabiliyor siz yinede degerlendirin inşAlllah tutar bakalimSiliklesti peki önceki siliklesmesindedemi yumurtladim ben