- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #54.121
Evet bugün oldum canım.inşallah bu defa tutarCanım merhaba ikinci aşılamaya mı başladın. Ben şuralarda çok bakamıyorum buraya. Moralim pek iyi değil. İnşallah hayırlı haberlerini duymak nasip olur.
Anladim cnm o alet zaten mag edio yani batio onadar ondsn korkmuom tm yaptircam bi randavu alayim konusacamallah bağışlasın canım. Maşallah en azından annelik duygusunu hissetmişsin. Rabbim bana da nasip eder inşallah
Cnm asilama.oldunmu bugun ins ya bak berat kandili tutacak zaten ilki cogu zaman tutmuormus 2 3 cogu tutor senin olcakEvet bugün oldum canım.inşallah bu defa tutar
Canım sen aşılamamı oldun yoksa klomen çatlatma iğnesi miAmin canım dua et bugün benim için de ne olur
Hmm az kalmış hayırlısı olsun canım
Hmm az kalmış hayırlısı olsun canım
Ben gördum cnm belki gec geciordur seninde idralline ondan böle az ama gördum yni insKizlar ekliyorum ama bende emin degilim
Bende çatlatma iğnesi oldum işte çalışmalar devam ediyorsen naptın canım
Kizlar ekliyorum ama bende emin degilim
Bende görüyorum çok silik bi şekilde inşaallah vardırSenden baska goren yok sanirsa,
Etmemmi canim yer yok dua ileAmin canım dua et bugün benim için de ne olur
Amin canım dua et bugün benim için de ne olur
Benide unutma fatma ben ins ins kolayca olurCumleten hayirli kandiller. Gecen sene cok dua etmistim allahim sonraki sene bebegime kavustur diye. Her bekleyene dua edecegim bu senede insallah sizlerde cok beklemeden kavusun..
Bnde gordummSenden baska goren yok sanirsa,
Bana banada et n olur balinmazım..Cumleten hayirli kandiller. Gecen sene cok dua etmistim allahim sonraki sene bebegime kavustur diye. Her bekleyene dua edecegim bu senede insallah sizlerde cok beklemeden kavusun..
Allah razı olsun bende dua eder dua beklerim Rabbim kimin be hayırlı güzel duası varsa kabul etsin inşaallahCumleten hayirli kandiller. Gecen sene cok dua etmistim allahim sonraki sene bebegime kavustur diye. Her bekleyene dua edecegim bu senede insallah sizlerde cok beklemeden kavusun..
Canım benim için de et.:) doktorun sekreteri aradı ama değerim düşünmüş tüp bebek öneriyoruz dedi. Doktorla görüşmek istediğimi söyledim. Bilgisi olan var mı ne yapmama lazımCumleten hayirli kandiller. Gecen sene cok dua etmistim allahim sonraki sene bebegime kavustur diye. Her bekleyene dua edecegim bu senede insallah sizlerde cok beklemeden kavusun..
Inşallah canım Berat kandiline denk geldi. Dua et benim icinCnm asilama.oldunmu bugun ins ya bak berat kandili tutacak zaten ilki cogu zaman tutmuormus 2 3 cogu tutor senin olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?