- 26 Mayıs 2016
- 2.375
- 3.432
- 133
- 36
- Konu Sahibi Sabirsiz61
-
- #55.081
Halla halla o da degısıkmıs ıkı konsa sans daha yuksek olur sankı.bı arkadasa ıkı koydular bırı tuttu dıgerı tutmadı tek konsa olmuycaktı belkı.neyse hakkında hayırlısı olsn ıns canm.nasıp kısmet bu ısler.ıns senın nasıbındede vardrCANIM bahceci ve memorialde öyle oralar en iyi yerler o yüzden oralara gitmeyi düşünüyorum.oralarda hep bi embriyo koyuyormus.
Sukur iyiyim cnm almanyadayim annemlerde safra keseden annem amaliyat icin geldim nasil tedavi sureci neler yapiorlar anlatirsan sevinirim cnmAmine Busra slm cnm nasılsın doğum yaptın mı? F Fatmae20 sen nasılsın cnm
bu arada kızlarr tüp bebek tedavisine başladım buğün 5. günümdeyim :)
Amine Busra slm cnm nasılsın doğum yaptın mı? F Fatmae20 sen nasılsın cnm
Benimde 6.günüm inşallah hayırlısıyla aynı anda nasip olur :)Amine Busra slm cnm nasılsın doğum yaptın mı? F Fatmae20 sen nasılsın cnm
İnş cnm ben şişli memorial de başladım tedaviye hayırlısı artıkMeraba canım henüz doğum olmadı bekliyoruz bakalım hanfendinin pek gelesi yok malesef :) hakkinda hayirlisi olsun, inşallah sende diğer arkadaşlarda uğraşılarınızın karşılığını alacaksınız. Nerede yaptıracaksın kısmetse?
Kontrolüm var şimdi sıramı bekliyorum bakalım kaç yumurta büyümüşBenimde 6.günüm inşallah hayırlısıyla aynı anda nasip olur :)
Benimde akşam 6 da kontrolüm kuzum :) hadi hayırlısı merakla bekliyorum sonucunu :)Kontrolüm var şimdi sıramı bekliyorum bakalım kaç yumurta büyümüş)
Cnm ben 3 kutu iğne 860 tl tuttu sanırım 2 kutu daha kullanacağım birde yumurta baskılayıcı ilaç kullancagım onlar ne kadar bilmiyorum. Yane benim ilaçlarımı şimdiden 1.500 tl tuttu. Tüp bebekte 6.400... Bu arada doktordan çıktım sağ tarafta 8 tane en büyüğü 13 en küçüğü 10,5 mm. Sol tarafta ise 4 tane 12 ve 9 mm arası yumurta var doktor yumurtaların güzel büyümüş dedi şimdide kan verdim ona göre ilaç dozu ayarlanacak... :))
Benim 3 kutu gonal f 1 kutu menogon 1050 tuttu. Bugün ne kadar veririm bilemiyorum. İşlem ücretini hiç sormadım nasıl bir güven varsaCnm ben 3 kutu iğne 860 tl tuttu sanırım 2 kutu daha kullanacağım birde yumurta baskılayıcı ilaç kullancagım onlar ne kadar bilmiyorum. Yane benim ilaçlarımı şimdiden 1.500 tl tuttu. Tüp bebekte 6.400... Bu arada doktordan çıktım sağ tarafta 8 tane en büyüğü 13 en küçüğü 10,5 mm. Sol tarafta ise 4 tane 12 ve 9 mm arası yumurta var doktor yumurtaların güzel büyümüş dedi şimdide kan verdim ona göre ilaç dozu ayarlanacak... :))
bizim eczane biraz uyguna veriyor memorila hastaları genellıkle ordan aldıkları için indirim yapıyorlar. :)) yumurta baskılayıcı iğneler 300 tl tuttu her akşam 8 gibi o iğneyi vurulacagım ? sen kontrole gittinmi kaç yumun büyümüşBenim 3 kutu gonal f 1 kutu menogon 1050 tuttu. Bugün ne kadar veririm bilemiyorum. İşlem ücretini hiç sormadım nasıl bir güven varsa
Ben eczaneden almıyorum doktorum veriyo ödemeyi orda yapıyorum. Dünle birlikte 1740 oldu. Orgalutran verdi yarın akşam kontrol var yine, ya bana söylemiyolar aklıma takmayacakmışım. Hemşireye 16 mm 8 mm 10 mm die yazdırıyodu. 8 yada 9 saydım. Menogon, gonal f, orgalutran iğnem 3 e çıktı. Ben gonal f i dolaba koymamıştım. Çok problem olurmu kibizim eczane biraz uyguna veriyor memorila hastaları genellıkle ordan aldıkları için indirim yapıyorlar. :)) yumurta baskılayıcı iğneler 300 tl tuttu her akşam 8 gibi o iğneyi vurulacagım ? sen kontrole gittinmi kaç yumun büyümüş
cnm aslında 25 derecede oda sıcaklığında saklanabılır ama malum havalar çok sıcak olduğu için buzdolabın sebzelık bölümüne koymak gerekıyor . Dolapta saklamaya dikkat et . Aslında sayı önemlı değil önemlı olan döllenmesi ve 5. güne ulaşması inş kalitelı olur embriyolarımız sen taze transfer mı olacan ben dondurulmuş transfer oloacagım...Ben eczaneden almıyorum doktorum veriyo ödemeyi orda yapıyorum. Dünle birlikte 1740 oldu. Orgalutran verdi yarın akşam kontrol var yine, ya bana söylemiyolar aklıma takmayacakmışım. Hemşireye 16 mm 8 mm 10 mm die yazdırıyodu. 8 yada 9 saydım. Menogon, gonal f, orgalutran iğnem 3 e çıktı. Ben gonal f i dolaba koymamıştım. Çok problem olurmu ki
Arkadaşıma taze transfer yapılmıştı. Bana son aşamada durumuma göre değerlendireceğini söyledi.cnm aslında 25 derecede oda sıcaklığında saklanabılır ama malum havalar çok sıcak olduğu için buzdolabın sebzelık bölümüne koymak gerekıyor . Dolapta saklamaya dikkat et . Aslında sayı önemlı değil önemlı olan döllenmesi ve 5. güne ulaşması inş kalitelı olur embriyolarımız sen taze transfer mı olacan ben dondurulmuş transfer oloacagım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?