• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile istenmeyen batlara geri sayım :)

ya benım de kafam karıstı adetlıyken baslanıyorsa su an bıttı ne kadar yararı olur bılemıyırum ılk defa kullanıcam bılen bırı olsa da ona gore baslasammm :110:
Sabırsız 61 dedi ya istersen baslayabilrsin ama 12.gün bırak.bidahaki sefere vaktınde baslarsın.insallah gerek kalmaz da :)

Kızlar hormonların aç karına yapıldığını ilk defa duyuyorum neden aç karına olsun ki yemek yemekle hormonlar yükselip düşmez ki.kan şekeri kolesterol benzeri testler için aç olmak gerekir ama hormonların bağlantısı ne ki???
doktor benden bi tsh için aç olmami istemişti lh e2 prolaktin fsh bunlar için aç olmaya gerek yok diye biliyorum.

Kızlar hormonların aç karına yapıldığını ilk defa duyuyorum neden aç karına olsun ki yemek yemekle hormonlar yükselip düşmez ki.kan şekeri kolesterol benzeri testler için aç olmak gerekir ama hormonların bağlantısı ne ki???
benimde tam bilgim yok canım burada birkaç arkadaştan duydum aç oluyo diye bende tedbir amaçlı açım. bugün gideceğim doktora da ilk defa gidiyorum o yüzden daha önce soramadım aç mı tok mu gelmeliyim diye

Merhabalar günaydın herkese dün yazmıştım size, dün gece karın ağrısından acile gittik kanda beta hcg bakıldı ama gebelik yok adetime 4 gün var çıkmaması normalmi sizce bugünde ağrım devam ediyor doktorda ilaç vermedi zaten şüpheli olduğu için birde sormak istediğim başka bir şey sarı akıntım var bazen aşırı geliyor sebebi ne olabilir?

Kizlar heralde bu testler bozuk yada bana oyle geliyo gec mi yimirtliyom ne anlamadim bata 16 gun var daha kafam karisti ya

Eklentiler

• 20160318_094421.webp
    20160318_094421.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 45
Hormon Testi Aç Karnına Mı Yapılır
Hormon testi aç karnına mı yapılır, hormon testi kan tahlili ile yapılmaktadır. Bu nedenle aç karnına yapılması daha iyi sonuçlar verir. Vücudun işleyişinde önemli bir yere sahip olan hormonlar, pek çok metabolik olayın gerçekleşmesine aracılık yapan sinyal molekülleridir.Vücuttaki çoğu sistemi etkileyen, oldukça farklı yapı ve fonksiyona sahip olan hormon bulunmaktadır. Üreme sisteminden, tiroit bezlerine kadar çok sayıda alanda hormonlar etkili olmaktadır. Kan testleri ile yapılan hormon testlerinin sonuçları, hastalıkların teşhisinde ve takibinden önemli bir yere sahiptir. Bu nedenle tıp alanında en fazla istenen testlerden biridir. Fakat hormon testi denildiğinde, tek bir test akla gelmemelidir. Değişik amaçlara hizmet eden hormonlar kan tahlilinde tespit edilir. Bu yüzden her hormon için farklı uygulamalar, zamanlama değişik olabilir. Fakat genel kural olarak hormon testleri aç karnına yapılır.

şimdi araştırırken buldum kızlar sanırım aç olmak daha iyi

http://www.hormonlar.org/hormon-testi-ac-karnina-mi-yapilir.html

Canim baglantisini bilmem ama hormon testi adi altindaki testslerin hepsini dr ac karina ve 3.gun istiyor.

Merhabalar günaydın herkese dün yazmıştım size, dün gece karın ağrısından acile gittik kanda beta hcg bakıldı ama gebelik yok adetime 4 gün var çıkmaması normalmi sizce bugünde ağrım devam ediyor doktorda ilaç vermedi zaten şüpheli olduğu için birde sormak istediğim başka bir şey sarı akıntım var bazen aşırı geliyor sebebi ne olabilir?
Seni korkutmak istemem kardesim ama kist olabilor sende cunku ben dusuk yapmistim ki anlamadim taki dokyora gttihimde kisti ogrenene kadar bu bende de oldu ayrica tedaviden bi ay sonra tekrar kist oldu kist olunca olurmus sari akinti yada usutmekten sen sancimda var diyin bence gecikme olunca hemen git doktra belki gec gebelik de olabilir en iyisi gecikmeyi bekle

stres cok etkiliyor canım.atabilsek su stresi birsey kalmayacakta iste.bu arada yolculuk mesela beni etkiler geciktirir.onun da etkisi vardır belki.tabi sen vucudunu daha iyi bilirsin.
Edackm vallahi otovusten indigim an sanki bisey koptu benden ki bh muhtemelen yolculukla alakali diyorum ya iki aydir ayni seyleri hissediyom yasyorum sabahlari midem karisiyo birbirini e bakalim ya hayirlisi diyelim genede biz

Seni korkutmak istemem kardesim ama kist olabilor sende cunku ben dusuk yapmistim ki anlamadim taki dokyora gttihimde kisti ogrenene kadar bu bende de oldu ayrica tedaviden bi ay sonra tekrar kist oldu kist olunca olurmus sari akinti yada usutmekten sen sancimda var diyin bence gecikme olunca hemen git doktra belki gec gebelik de olabilir en iyisi gecikmeyi bekle
teşekkür ederim ben 2011de zaten çikolata kisti ameliyatı oldum 12 cm kistim vardı :( tekrarlamadı bu zamana kadar şükür ama bilemiyorum tabi geçen ay kimyasal gebelik yaşadım adete 2 gün kala çıkmıştı gebe olduğum ama bugün dayanamadım meteospasmyl içtim artık hayırlısı olsun

16 gun varsa bata yumurtlamayada 2 gun var :)) yaklasik tabi bu evet dongun gec oldugu icin gec yumurtluyorsun test yapmaya devam et :)
Normalde dongum 28 gunde birdi de iste alti ay onceye kadar byle oldu son uc ayda iki gec gecikti ilk ay tam gunumde olmustum simdi vucuduma sadece ilac olarak folik asit kullaniyorum baska hicbi ilac almiyorum nolur nolmaz pazar gununu gsteriyo takvim yumurtlama gunu olark ama ne bilim iste hayirlisi diyelim

E sonucta varsa tamamdir bu is tebrik ederimm git iki rekat sukur namazi kil :21:
emin olamıyorum ama sükür namazı kılayım :) sagol canım hatırlattıgın icin.inşallah vardır.yarın hasta olacam diye cok korkuyorum.bide bugün koyulasmadı hic hatta dünden daha da acık.tedirginim.Rabbim bu cuma günü yüzüsü hürmetine hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.

Back
X