Ovülasyon testi ile kafam karıştı yardım kızlar

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
244
18
33
kızlar selam öncelikşe bu ay ilk ovülasyon denemesindeyim. Ve kafam iyi ce karışmış durumda. Öncelikşe adetim 4-5 aydır düzensiz. Bu yüzden adet bitiminde hemen başladım teste. Ve benim yorumumca 7.gün yumurtlamayı gördüm. Resimi de ekledim. Daha sonra bunlar silikleşmeue başladı. Ve bugün ki testimi de ekledim. Tekrar koyulaşmaya başladı. Ben 2.yumurtlama dönemi ne mi gireceğim yoksa ilk gördüğüm yunurtkama değil midir ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfennn.

Ben farkli ovulasyon testi kullaniyorm hepsi aynimi bilmiyorm ama yumurtlama gunu t cizgisi en az t cizgisi kadar koyu olmali yada daha koyu

Eklentiler

• 1582794762663-1959969229.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 22
Canım selam. Ya ben bunları zannetmiştim ama meğerse 15.günmüş yumurtlamam ekte resimde paylaşıyorum senşnle de

Yumrtlamadan sonra 12 gunde cikiyo diye biliyorum ama erken gebelik testi alin bazen onlarda bile cikmiyo ama kan tahlili kesin cozum
Benim 12.gün eşimin doğum günü allah nasip ederse ona güzel bir hediy vermek istiyırum. O gğn test yapıcam bakalım ya Allah dualarımızı görüp bizi de sevindirecektir bu ay olacak gibi hissediyorum y

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…