- 10 Şubat 2020
- 646
- 244
- 18
- 33
- Konu Sahibi Selcanevren
-
Ben farkli ovulasyon testi kullaniyorm hepsi aynimi bilmiyorm ama yumurtlama gunu t cizgisi en az t cizgisi kadar koyu olmali yada daha koyukızlar selam öncelikşe bu ay ilk ovülasyon denemesindeyim. Ve kafam iyi ce karışmış durumda. Öncelikşe adetim 4-5 aydır düzensiz. Bu yüzden adet bitiminde hemen başladım teste. Ve benim yorumumca 7.gün yumurtlamayı gördüm. Resimi de ekledim. Daha sonra bunlar silikleşmeue başladı. Ve bugün ki testimi de ekledim. Tekrar koyulaşmaya başladı. Ben 2.yumurtlama dönemi ne mi gireceğim yoksa ilk gördüğüm yunurtkama değil midir ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfennn.Eki Görüntüle 2594087 Eki Görüntüle 2594088 Eki Görüntüle 2594090
kızlar selam öncelikşe bu ay ilk ovülasyon denemesindeyim. Ve kafam iyi ce karışmış durumda. Öncelikşe adetim 4-5 aydır düzensiz. Bu yüzden adet bitiminde hemen başladım teste. Ve benim yorumumca 7.gün yumurtlamayı gördüm. Resimi de ekledim. Daha sonra bunlar silikleşmeue başladı. Ve bugün ki testimi de ekledim. Tekrar koyulaşmaya başladı. Ben 2.yumurtlama dönemi ne mi gireceğim yoksa ilk gördüğüm yunurtkama değil midir ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfennn.Eki Görüntüle 2594087 Eki Görüntüle 2594088 Eki Görüntüle 2594090
Evet simdi cok guzel olmus.Canım selam. Ya ben bunları zannetmiştim ama meğerse 15.günmüş yumurtlamamekte resimde paylaşıyorum senşnle de Eki Görüntüle 2597214
Ben bunu pazar gördüm.Evet simdi cok guzel olmus.yumurtlamadan sonraki iki uc gun cok onmli valla bende bekliyorm bakalim yumurtlamayi kacirdim heralde bu ay
3 gun degerlendirilmesi gerekiyo zaten iyi yapmissiniz. Siz ne kadar zamandir deniuosunuzBen bunu pazar gördüm.
Pazar
Pazartrsi
Salı günlerini değerlendirdim. Ama artık çarşamba yapmak istemedik çok yorulduk çinkü
2.5 ay oldu biz deneyeli ama ilk defa bu sefer ovülasyon testi kullanıyorum3 gun degerlendirilmesi gerekiyo zaten iyi yapmissiniz. Siz ne kadar zamandir deniuosunuz
Anladim insallah olur biran once2.5 ay oldu biz deneyeli ama ilk defa bu sefer ovülasyon testi kullanıyorum
UmarımAnladim insallah olur biran once
Insallah kuzu ederim. Sende bana et 8 aydir istiyorum bendeUmarımDua edin lütfen. Eşim çok istiyor ve ayın 5.inde doğum günğ ona güzel bir haber vermek istiyorum
Ay inşAllah şu mübarek ayda sende iyi haberlerini alırsın. Sende beklemede misin ? Yumurtlama da ne durumdasınInsallah kuzu ederim. Sende bana et 8 aydir istiyorum bende
insallah. Bugun yarin yumurtlama bekliyorum bakalm. Enfeksyonum vardi gcen ay antbytik kullandim bakalm bu ay bisuru kürde yaptim Rabbim hayirla versinAy inşAllah şu mübarek ayda sende iyi haberlerini alırsın. Sende beklemede misin ? Yumurtlama da ne durumdasın
Umarım bana hamişlik haberini verirsin :) bekliyoruminsallah. Bugun yarin yumurtlama bekliyorum bakalm. Enfeksyonum vardi gcen ay antbytik kullandim bakalm bu ay bisuru kürde yaptim Rabbim hayirla versin
Evet diğerlerin de yumurtlama yok bu yumurtlamaCanım selam. Ya ben bunları zannetmiştim ama meğerse 15.günmüş yumurtlamamekte resimde paylaşıyorum senşnle de Eki Görüntüle 2597214
Insallah sende bekliyormUmarım bana hamişlik haberini verirsin :) bekliyorum
Dimi bencede :)Evet diğerlerin de yumurtlama yok bu yumurtlama
Umarım haftaya öğrenirim artık 5.gün bugünInsallah sende bekliyorm
Yumrtlamadan sonra 12 gunde cikiyo diye biliyorum ama erken gebelik testi alin bazen onlarda bile cikmiyo ama kan tahlili kesin cozumUmarım haftaya öğrenirim artık 5.gün bugün
Benim 12.gün eşimin doğum günü allah nasip ederse ona güzel bir hediy vermek istiyırum. O gğn test yapıcam bakalım ya Allah dualarımızı görüp bizi de sevindirecektir bu ay olacak gibi hissediyorum yYumrtlamadan sonra 12 gunde cikiyo diye biliyorum ama erken gebelik testi alin bazen onlarda bile cikmiyo ama kan tahlili kesin cozum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?