- 28 Mayıs 2025
- 23
- 17
- 3
- 29
- Konu Sahibi Melihin annesinem
-
Rica ederim canım inşallah sende gebelik olur. Bilmiyorum ki vala 4 aydır çocuk istiyoruz 2 aydır ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinden emin olarak değerlendirdik ama olamayınca olmuyor demek kiTeşekkür ederim canım
Sen ovulasyondan nasıl sonuç alamadın?
Amin canım inşallah. Sabah pik gördüm bendeBakalım canım, hayırlısı.
Sen de, ben de, isteyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah
Aaa kaçıncı günün değerdir bak belki de bu şansss nasipKızlar bakın ben bugün ne gördüm
Ayy, aynıyızRica ederim canım inşallah sende gebelik olur. Bilmiyorum ki vala 4 aydır çocuk istiyoruz 2 aydır ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinden emin olarak değerlendirdik ama olamayınca olmuyor demek ki
Amin canım inşallah. Sabah pik gördüm bendeBeraber bekleyelim bu ay
Adetimin 12. günüAaa kaçıncı günün değerdir bak belki de bu şansss nasip
16. günü canım ben elendim bu ay galiba eşim rahatsızlandı size iyi şanslar kızlar sabah değerlendirmistik ama tekte tutar mı bilmiyorum.Aaa kaçıncı günün değerdir bak belki de bu şansss nasip
Yarın çatlar büyük ihtimalle. Benimde böyle oluyor 2 gün pikEee, bu yumurta çatlamadı kızlar
İşte benim de eşimin dedesi rahatsızlandı bu ay çok umudum vardı Rabbim nasip işte çok üzüldüm,değerlendiremedik bazı günler bende kaçırdım sanırım. 22 Haziran 24 Haziran 26 haziranı değerlendirdik 28 değerlndrimemiz gerekiyordu olmadı16. günü canım ben elendim bu ay galiba eşim rahatsızlandı size iyi şanslar kızlar sabah değerlendirmistik ama tekte tutar mı bilmiyorum.
Hayırlısı olsun canım her şeyin bir vakti zamanı var olur inşallahİşte benim de eşimin dedesi rahatsızlandı bu ay çok umudum vardı Rabbim nasip işte çok üzüldüm,değerlendiremedik bazı günler bende kaçırdım sanırım. 22 Haziran 24 Haziran 26 haziranı değerlendirdik 28 değerlndrimemiz gerekiyordu olmadı(doktor bana öyle demişti çünkü )
28 sabah saatlerinde sağ kasımda ağrı vardı, yumurta çatlaması ağrısı gibiydi….
Hiç belli olmaz. Belki de tutmuşturİşte benim de eşimin dedesi rahatsızlandı bu ay çok umudum vardı Rabbim nasip işte çok üzüldüm,değerlendiremedik bazı günler bende kaçırdım sanırım. 22 Haziran 24 Haziran 26 haziranı değerlendirdik 28 değerlndrimemiz gerekiyordu olmadı(doktor bana öyle demişti çünkü )
28 sabah saatlerinde sağ kasımda ağrı vardı, yumurta çatlaması ağrısı gibiydi….
Hadi bakalım inşallahYarın çatlar büyük ihtimalle. Benimde böyle oluyor 2 gün pik
4 aydır kullanıyordum canım aile hekimine gittiğimde folik değerin gayet iyi gerek yok dedi şimdilik bıraktım.Hadi bakalım inşallah
Folik asit kullanıyor musunuz kızlar?
Ben de 4 aydır kullanıyorum. Acaba zararı olur mu? Normalde hamile kalmadan 3 ay önce diyorlar ya. Günde 1 tane alıyorum ama.4 aydır kullanıyordum canım aile hekimine gittiğimde folik değerin gayet iyi gerek yok dedi şimdilik bıraktım.
Zarar olacağını sanmıyorum canım çünkü kadın doğum doktorum hamile kalana kadar kullan dedi ama ben gerek duymadım Allah nasip ederse hamile olunca tekrar başlayacağım.Ben de 4 aydır kullanıyorum. Acaba zararı olur mu? Normalde hamile kalmadan 3 ay önce diyorlar ya. Günde 1 tane alıyorum ama.
İyi bari canım. İçim rahatladı vallahi. Teşekkür ederimZarar olacağını sanmıyorum canım çünkü kadın doğum doktorum hamile kalana kadar kullan dedi ama ben gerek duymadım Allah nasip ederse hamile olunca tekrar başlayacağım.
Rabbim tekrar hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım benimKızlar bende 6 ay kullandım ama benim bebeğimin kalbi durdu vucut toparlasın diye folik asitim düşüktü, şimdi de myinosotol suya atmalık bir şey kullanıyorumpolikistik over sendromunda iyi oluyormuş sende yok dedi doktor ama hormon değerlerime göre kullansan iyi olur dedi bende kullanıyorum pahalı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?