Ovülasyon testi ile yumurtlama gününü öğrenme..

Teşekkür ederim canım
Sen ovulasyondan nasıl sonuç alamadın?
Rica ederim canım inşallah sende gebelik olur. Bilmiyorum ki vala 4 aydır çocuk istiyoruz 2 aydır ovulasyon testi ile yumurtlama günlerinden emin olarak değerlendirdik ama olamayınca olmuyor demek ki
Bakalım canım, hayırlısı.
Sen de, ben de, isteyen herkes tatsın bu duyguyu inşallah
Amin canım inşallah. Sabah pik gördüm bende Beraber bekleyelim bu ay

Eklentiler

• IMG20250628105400.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 13
Ayy, aynıyız
Hadi beklediğimize değsin inşallah

16. günü canım ben elendim bu ay galiba eşim rahatsızlandı size iyi şanslar kızlar sabah değerlendirmistik ama tekte tutar mı bilmiyorum.
İşte benim de eşimin dedesi rahatsızlandı bu ay çok umudum vardı Rabbim nasip işte çok üzüldüm,değerlendiremedik bazı günler bende kaçırdım sanırım. 22 Haziran 24 Haziran 26 haziranı değerlendirdik 28 değerlndrimemiz gerekiyordu olmadı (doktor bana öyle demişti çünkü )
28 sabah saatlerinde sağ kasımda ağrı vardı, yumurta çatlaması ağrısı gibiydi….

Hayırlısı olsun canım her şeyin bir vakti zamanı var olur inşallah

Hiç belli olmaz. Belki de tutmuştur
Tutmadıysa da denemeye devam. Pes etmek yok

Ben de 4 aydır kullanıyorum. Acaba zararı olur mu? Normalde hamile kalmadan 3 ay önce diyorlar ya. Günde 1 tane alıyorum ama.
Zarar olacağını sanmıyorum canım çünkü kadın doğum doktorum hamile kalana kadar kullan dedi ama ben gerek duymadım Allah nasip ederse hamile olunca tekrar başlayacağım.

Kızlar bende 6 ay kullandım ama benim bebeğimin kalbi durdu vucut toparlasın diye folik asitim düşüktü, şimdi de myinosotol suya atmalık bir şey kullanıyorum polikistik over sendromunda iyi oluyormuş sende yok dedi doktor ama hormon değerlerime göre kullansan iyi olur dedi bende kullanıyorum pahalı da

Rabbim tekrar hayırlısıyla nasip etsin inşallah canım benim
Folik asit ben de kullanıyorum. Suya atılan vitamin gibi bir şey mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…