- 8 Temmuz 2025
- 60
- 18
- 3
- 30
- Konu Sahibi Melihin annesinem
Siz 22 su 23 ünde de ovulasyon atmissiniz 23 ünde siliklesmiş sonra da bunları atmışsınız 2 kere mi yumurtladiniz nasıl oluyor bu durum kafam karıştıEee, bu yumurta çatlamadı kızlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz 22 su 23 ünde de ovulasyon atmissiniz 23 ünde siliklesmiş sonra da bunları atmışsınız 2 kere mi yumurtladiniz nasıl oluyor bu durum kafam karıştıEee, bu yumurta çatlamadı kızlar![]()
BeniKızlar bu ay gebelik haberi bekleyenler yazın inş,benim reglime şuan tam 5 gün var gösteriyor takvim ve karnım şişti büyük ihtimalle bende bu ay gebelik olumsuz olacakbelirti vs yaşayan var mı sizde durumlar
Kızlar bu ay gebelik haberi bekleyenler yazın inş,benim reglime şuan tam 5 gün var gösteriyor takvim ve karnım şişti büyük ihtimalle bende bu ay gebelik olumsuz olacakbelirti vs yaşayan var mı sizde durumlar nedir ?
Bana da 2 kere yumurtlama oldu gibi geliyor ama bilemiyorumSiz 22 su 23 ünde de ovulasyon atmissiniz 23 ünde siliklesmiş sonra da bunları atmışsınız 2 kere mi yumurtladiniz nasıl oluyor bu durum kafam karıştı
Ben bu ay elendim galibaKızlar bu ay gebelik haberi bekleyenler yazın inş,benim reglime şuan tam 5 gün var gösteriyor takvim ve karnım şişti büyük ihtimalle bende bu ay gebelik olumsuz olacakbelirti vs yaşayan var mı sizde durumlar nedir ?
Bende bugün regli oldum,kürtajdan sonra tam 4 ay oldu gebe kalamadım. Dua edelim birbirmize inş,tez zamanda hayırlısı ile kavuşuruz inşBen bu ay elendim galiba
Reglime 2 gün var ama karnım çok ağrıyor.
İnşallahBende bugün regli oldum,kürtajdan sonra tam 4 ay oldu gebe kalamadım. Dua edelim birbirmize inş,tez zamanda hayırlısı ile kavuşuruz inş![]()
Yaa, çok sevindim canım benimKızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Canım hangi ovülasyon testini kullandın bu arada ??16. günü canım ben elendim bu ay galiba eşim rahatsızlandı size iyi şanslar kızlar sabah değerlendirmistik ama tekte tutar mı bilmiyorum.
Canım hangi ovülasyon testini kullanıyordun marka söyler misin ?Kızlar ben hamileymisimhala inanamiyorum.insallah sağlıklı ilerler darısı sizlere olsun çok dua ediyorum.
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı sizlere olsunYaa, çok sevindim canım benim
Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben de bugün adet oldum, bu ay elendim![]()
Amin canım inşallah. Laboquick kullanıyordum canımTebrik ederim canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş![]()
Âmin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı sizlere olsunöbür aya olur inşallah
Âmin canım inşallahÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsun darısı sizlere olsunöbür aya olur inşallah