Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence harika yumurylamadan bir gun once ve bir gun sonra insllah tutarhanımlar sizce yumurtlamam olmuş mu ve ilişki zamanlarım doğrumu bi el atın lütfen :))
seceneklerin bol olmasi ne iyi keske tum şehirlerde oule olsa esinde ne sikinti vr canimKızlar hastane araştırıyorm sanırım ben de değil de eşim de sıkıntı var . Umarım çözüm çare bularak evime dönerim. Ankarada yaşamak ne avantajlı burda bi çok seçenek var.
hele dur bakim umitsizligin yeri zamani değil ben cik umytluyum vallaAdetime az kaldı .. ümit çok az var. Oy ben ne çok bekledim. Allahım daha çok bekletmesin
bilemiyorum ki valla ilk denememizdi ilk deneme de olur mu ki hemen . her iki ilişkide de 1 saat ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım ama sanki olmaz gibi geliyobence harika yumurylamadan bir gun once ve bir gun sonra insllah tutar
şüphesiz Allah ol deyince olur ama ne bilim işte bekleyip göreceğiz :) bu gün yaptığım ovulasyon testi çok silik çıktı bu yumurtlamam bittiği anlamına mı geliyorarkadaşım burda ilk denemede hamile olan o kadar çok var ki... bunlarla ilgili topiclere bakabilirsin yüce Rabbimin ol demesi yeter![]()
şüphesiz Allah ol deyince olur ama ne bilim işte bekleyip göreceğiz :) bu gün yaptığım ovulasyon testi çok silik çıktı bu yumurtlamam bittiği anlamına mı geliyorarkadaşım burda ilk denemede hamile olan o kadar çok var ki... bunlarla ilgili topiclere bakabilirsin yüce Rabbimin ol demesi yeter![]()
İlk deneme de oluyor zaten olursa .. Hadi inşallahh hamişsindirbilemiyorum ki valla ilk denememizdi ilk deneme de olur mu ki hemen . her iki ilişkide de 1 saat ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım ama sanki olmaz gibi geliyo
Dun koyu ise bugün böyle ise .yum. çatlamış demektirşüphesiz Allah ol deyince olur ama ne bilim işte bekleyip göreceğiz :) bu gün yaptığım ovulasyon testi çok silik çıktı bu yumurtlamam bittiği anlamına mı geliyor
inş. canım hayırlısı olsun ama ovulasyon 10. günde koyuyken 2 gün sonra birden silikleşmesi normal bişey miİlk deneme de oluyor zaten olursa .. Hadi inşallahh hamişsindir
Sıvılaşma da sorun var sanırım. Burda bi topicte o sorun çözülmeden olmaz bebis dediler . Normali 30 dk nin altında olması imiş . Bizimkinde likefaksiyon 90 dk yazıyor teste. Bizim doktorumz saf salak sorun olmaz demişti ama bilmiomseceneklerin bol olmasi ne iyi keske tum şehirlerde oule olsa esinde ne sikinti vr canim
10. Günde koyulasip 2 gün koyu kaldı da ertesi siliklesme mi oldu. Öyleyse doğal ı o zaten .hadi ins vardır bebisinş. canım hayırlısı olsun ama ovulasyon 10. günde koyuyken 2 gün sonra birden silikleşmesi normal bişey mi
10. gün iki renkte koyuydu , dün yaptığımda rengi biraz silikleşmişti , bugünki de iyice silikleşti resimlerde 10. gün ve 11. gün var . 12. gün yani bugün çok silikti10. Günde koyulasip 2 gün koyu kaldı da ertesi siliklesme mi oldu. Öyleyse doğal ı o zaten .hadi ins vardır bebis
niye olmasinki cogu 3_4 ay bekliyo diye sende bekleyeceksin diye birsey yok olur okur insallahbilemiyorum ki valla ilk denememizdi ilk deneme de olur mu ki hemen . her iki ilişkide de 1 saat ayaklarımı yukarı kaldırıp yattım ama sanki olmaz gibi geliyo
canim sen bu topigi hic okumamissin anlaşılan gunkerce koyu olacak degil ha olanda var koyulasir ovu testi siliklestigi gün yumurta catlamistir demek kasık agrilari akıntı yumurtluyorsun anlamina gelir b3nim örneğin tek gun koyulasma olur ertesi gun siliklesir bir başkasının 3_4 gun koyulasma olur ve siliklesir sen önemli olan adetin duzenliyse eger kacinci gun yumyrtluyorsun onu anla ondn sonrasindada zaten akinti ve kasık agrisindan ve kacinci gun oldugundan bilgin oldugu icin anlarsininş. canım hayırlısı olsun ama ovulasyon 10. günde koyuyken 2 gün sonra birden silikleşmesi normal bişey mi
tşk ederim canım bekleyip göreceğiz o zaman :)canim sen bu topigi hic okumamissin anlaşılan gunkerce koyu olacak degil ha olanda var koyulasir ovu testi siliklestigi gün yumurta catlamistir demek kasık agrilari akıntı yumurtluyorsun anlamina gelir b3nim örneğin tek gun koyulasma olur ertesi gun siliklesir bir başkasının 3_4 gun koyulasma olur ve siliklesir sen önemli olan adetin duzenliyse eger kacinci gun yumyrtluyorsun onu anla ondn sonrasindada zaten akinti ve kasık agrisindan ve kacinci gun oldugundan bilgin oldugu icin anlarsin