ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

[QUOby="vorones, post: 42386989, member: 566866"]AOÇ kokorec zamanii[/QUOTE]
Kiz bu saattemi ) afiyet bal seker olsun

Kızlar dün ve bugünün sonuçları böyle:

İlki dün, ikincisi bugün. Zaten üç gündür çalışıyoruz. Devam mı etmeliyiz? Yoksa yarın mı devam edelim?

Eklentiler

• 20150829_140651.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 78
  • 2015-08-30 13.44.48.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 59
Kızlar dün ve bugünün sonuçları böyle:

İlki dün, ikincisi bugün. Zaten üç gündür çalışıyoruz. Devam mı etmeliyiz? Yoksa yarın mı devam edelim?
canım epey koyulaşmış bende bugun yarın çatlar dunden zaten sperm vardır bugunu es geç derim ben yinede sen bilirsin

canım epey koyulaşmış bende bugun yarın çatlar dunden zaten sperm vardır bugunu es geç derim ben yinede sen bilirsin
3 Gündür çalışma yapıyoruz. Dün koyu diye düşündüm yine çalışma oldu. Bugün silikleşir diye düşündüm ama aksine koyulaştı.Kafam karıştı. Yarın sabah mı olsa diye düşünüyorum şimdi.

[QUOby="vorones, post: 42386989, member: 566866"]AOÇ kokorec zamanii
Kiz bu saattemi ) afiyet bal seker olsun[/QUOTE]
Ay SOrma kocamin aklına uyup yiyip duruyorum. Verdiğim kiloları geri alcam . Bu arada benim adet başladı sanırsam

Keşke ilişki olmasaydı da bugünden baslasaydin. Bugün olmasın o vakit . Yarin olsun derim..amannnn bi yandan da . Olmayacağı varsa olmuyor yahu.

Keşke ilişki olmasaydı da bugünden baslasaydin. Bugün olmasın o vakit . Yarin olsun derim..amannnn bi yandan da . Olmayacağı varsa olmuyor yahu.

Benim aslında fazla koyulaşacağına ihtimal vermememden öyle oldu. Dedim öncesinde de osun ki canlı sperm kalsın, her gün çalışalım. Ama bi baktım daha da koyulaştı, neyse diğer topikte bir arkadaşım her gün ilişkiyle gebe kaldı, belki ben de öyle olurum diye teselli buluyorum. Geçen gebe kaldığımda da tek ilişkiyle gebe kalmıştım. Bu sefer de değişik olsun, zaten çalışırken ancak bir kere oluyor. Bu ay tutmazsa zaten hep öyle olacak.
Züğürt tesellisi oldu birazcık ama:)

Merhaba kızlar ne alemdesiniz? Nasılsınız? Tatil bitiyor... Eğer tatilde bebiş çalışması çok yapamadıysanız ya da yaptınız da olmadıysa inşallah bu sonbahar hepinize uğurlu gelir ve hepiniz hamile kalırsınız hayırlısı ile

Canimm hosgeldnn nasilsin ? :) bebisler nasil cinsiyetleri rica edeym

Ovulasyon testinde cift koyu cizgiyi gorunce yumurtlama ertesi gun olmuyor mu? Ve yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet donemi basliyor degil mi?

Ovulasyon testinde cift koyu cizgiyi gorunce yumurtlama ertesi gun olmuyor mu? Ve yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet donemi basliyor degil mi?
En koyu çift cizgiyi gördüğünde 24 36 saat icinde yumurtlama olacaktr anlamina geliyr. Testin silik oldugu gunde yumurtlama olmus oluyor. Bazilarinim koyu cizgi birkac gün üst üste çıkabiliyor. Yumurtlamadan 14 16 gün sonra.dollenme olmamis ise regli başlıyor.

Kiz bu saattemi ) afiyet bal seker olsun
Ay SOrma kocamin aklına uyup yiyip duruyorum. Verdiğim kiloları geri alcam . Bu arada benim adet başladı sanırsam [/QUOTE]
canın sağolsun kuzum sen sağlıklı eşin sağlıklı zamanı değil demekki

Dün sabah ve bu sabah gebelik testi yaptım hiç çizgi yoktu silik bile yoktu (markası pyroclinic). Bu akşam tekrar test yaptım 7 saatlik idrarla (markası mavi çizgi) ilk 10 dakikada hiç çizgi yoktu silik falan da yoktu sonra kaldırmıştım 3 saat sonra aklıma geldi baktığımda dikkatli bakınca çizgi görünüyor ama pembe değil gri gibi ve çoook silik. Eşime gösterdim o da gördü. Ne derece güvenilir bilmiyorum ama inş umut vardır. Sabah tekrar test yapıcam bakalım ne çıkacak. Bu arada bugün ara ara adet olacak gibi ağrım oldu şu an halen var aşırı değil ama hafif de değil inş erkenden adet olmam inş bebişim yerleşiyordur da onun ağrısıdır. Bu arada bugün ki ovu testimin fotosunu da ekledim yine benim çizgi kontrolden daha koyu, inş bebiştendir :)

Eklentiler

• 20150830_202720.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 59
Bata kac gun var canm. Bata yakin ov. Testi koyu.cikmaya devM ederse hamile olma olasılığın yuksek :) hadi hayirlisi :)

Bata kac gun var canm. Bata yakin ov. Testi koyu.cikmaya devM ederse hamile olma olasılığın yuksek :) hadi hayirlisi :)
Canım bata tahminen 7 gün var. 764. Sayfadaki mesajıma gözatabilirsen 10 gündür (adetin 11. Gününden beri olan) ovu testlerimin fotosunu attım neredeyse hepsinde pozitif çıktı. Halen de pozitiflik devam ediyor. Bakalım hayırlısı. İnş hamişimdir

Kesin hamilesinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…