Canım sen rahim filmi çektirdin mi. Ben de adetim bitsin . Onu cektirip öyle gitcem evime. . Aşılama tutmadi napimmmmmBata tahminen 4 gün var. Aslında 2 yıl öncesine kadar 28 günde bir oluyordum son 1.5 yıldır düzeni biraz değişti her ay oluyorum ama genelde 26-28 günde bir gibi. Bu yaşıma kadar sadece 2-3 defa 35 günde oldum. Bu ay ovulasyon testi kullandım ama 10 gün boyunca pozitif vermişti o nedenle ne zaman yumurtladım anlayamadım tahminen (28 günlük eski düzenime göre) bata 4 kaldı Bugün bhcg <1.2 çıktı progesteron değerim 21. Gün 6.8di bugün 25. Günümde 5.1 çıktı (progesteron değerlerim farklı hastanelerde bakıldı aynı laboratuar değil ama) bakalım bekliycez görcez bhcg yükselecek mi diye. Allah büyük ol derse olur. Mevlam neyler neylerse güzel eyler. Bu ay olmazsa da tüp bebeğe gidiyoruz artık
En dogru karar asılama pek mantık lı gelmıyo bana iliskidn ne farki war ha şırıngayla koymus ha öyleCanım sen rahim filmi çektirdin mi. Ben de adetim bitsin . Onu cektirip öyle gitcem evime. . Aşılama tutmadi napimmmmm
Aman cnim bi ilacla duzelck bisi sıkma tatlı canını bosunaGene bir morel bozukluguyla geldim. Prolaktin degerim yuksek cikti endokrinden randevu aldım Cumartesi gunu tekrar gidicem nedicek neyapicak hic bilmiyorum tek bildigim cok üzgün oldugum
Evet canım 3 ay önce çekildi sağ tüp kapalı. Çektirmen çok iyi olur durumunu bilirsinCanım sen rahim filmi çektirdin mi. Ben de adetim bitsin . Onu cektirip öyle gitcem evime. . Aşılama tutmadi napimmmmm
Eğer ilk defa yüksekse,bariz bulguların (adet düzensizliği göğsünden süt gelmesi vs) yoksa ve değerin çok fazla yüksek değilse tekrar ölçerler. Belki bu sefer normal çıkar. Ayrıca yüksek çıksa bile tedavisi kolay onun üzme boşuna tatlı canını canım benimGene bir morel bozukluguyla geldim. Prolaktin degerim yuksek cikti endokrinden randevu aldım Cumartesi gunu tekrar gidicem nedicek neyapicak hic bilmiyorum tek bildigim cok üzgün oldugum
Son yaptgn test muhtemelen bozuk da neden 2 gunde bir yapiyrsn ki. Her gün yap. Bir gün koyu gosterip ertesi gün siliklesebilyor. O yuzden hergün yap.kızlar bu testleri adetimin 8.günü yaptım ilk yazıyor zaten 10.günü yaptım.birde 12.günü yaptım bundan sonra pazartesine kadar olan süre her gün yazpacam ve değerlendirecem hergünü.bu 12.gün yaptığım bir değişik çıktı sizce neden böyle yaklaştığı için mi acaba yoksa testte bir hata mı var???
Testte hata var gibi canım. Test yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını azaltmayı unutma bir de günaşırı ilişkiyikızlar bu testleri adetimin 8.günü yaptım ilk yazıyor zaten 10.günü yaptım.birde 12.günü yaptım bundan sonra pazartesine kadar olan süre her gün yazpacam ve değerlendirecem hergünü.bu 12.gün yaptığım bir değişik çıktı sizce neden böyle yaklaştığı için mi acaba yoksa testte bir hata mı var???
Genelde 1-2 günde silikleşmeye başlıyor ama bazen 3-4 günü de bulabiliyor. Bu ay benim ilginç oldu 10-12 gün hep pozitifti benim testte bir sorun vardı belki de. Silikleşene kadar günaşırı ilişkiye devam canım. Bu test ne marka?günaydın arkadaslar ilk test dün yapmıstım ve degerlendirdik
2. test ise bugun yapıldı acaba ovulasyon testi kaç gun pozitif gösteriyor ???
Cnm dün bu testi yaptığımda hiç sıvı almadım öğlen 1 den sonra akşam 7 de yaptım bunu sıvı alımı ile alakali degilTestte hata var gibi canım. Test yapmadan 2-3 saat önce sıvı alımını azaltmayı unutma bir de günaşırı ilişkiyi
8 inde ve 10 unda yumurtlama Digimdan emin olduğum için gün aşırı yaptım ama 12 si itibari ile hergün yapacagimSon yaptgn test muhtemelen bozuk da neden 2 gunde bir yapiyrsn ki. Her gün yap. Bir gün koyu gosterip ertesi gün siliklesebilyor. O yuzden hergün yap.
8.9.10.ve11.günlerde yumurtlamam olmadığından emin olduğum için 8.ve 10.günlerde yaptım.en son 12.gün yani dün yaptım pazartesi ve salıya kadarda devam edeceğim hergün yapmaya.çünkü normal yumurtlama günlerim.onun dışında zaten ben her ihtimale karşı adetim bittiğinden beri gün aşırı ilişkiye giriyorum.Son yaptgn test muhtemelen bozuk da neden 2 gunde bir yapiyrsn ki. Her gün yap. Bir gün koyu gosterip ertesi gün O yuzden hergün yap.
Hmm anladm canim. Hayırlısıyla güzel haberler verirsin insallah bu ay ailene ve bizlere :)8 inde ve 10 unda yumurtlama Digimdan emin olduğum için gün aşırı yaptım ama 12 si itibari ile hergün yapacagim
8.9.10.ve11.günlerde yumurtlamam olmadığından emin olduğum için 8.ve 10.günlerde yaptım.en son 12.gün yani dün yaptım pazartesi ve salıya kadarda devam edeceğim hergün yapmaya.çünkü normal yumurtlama günlerim.onun dışında zaten ben her ihtimale karşı adetim bittiğinden beri gün aşırı ilişkiye giriyorum.
surelab markası gun asırı olmadı maalesef 2 ve 3 eylül birliktelik oldu ben folic trio kullanmaya basladım bugun inşallah tutar yaGenelde 1-2 günde silikleşmeye başlıyor ama bazen 3-4 günü de bulabiliyor. Bu ay benim ilginç oldu 10-12 gün hep pozitifti benim testte bir sorun vardı belki de. Silikleşene kadar günaşırı ilişkiye devam canım. Bu test ne marka?
evet cnm başlayabilirsin hemen bende bu ay senin gibi oldum baktım tutturamıyorum aynı marka testi aldım adetim bitincede başladım bir dolu bir boş ilişkiyide ihmal etme tabiSelam hanımlar
Ben bugün kırmızıları gördüm her ay olduğu gibi daha önce hiç ovulasyon testini denememiştim bu ay denemeye karar verdim ve 50 Adet Laboquic ovulasyon testi + 10 Gebelik Testi aldım fazla fazla aldım ki ne olur ne olmaz diyeadet döngüm 33 gün ve kanamam en fazla 4 gün sürüyor kanamam biter bitmez başlasam olur dimi çünkü ben ne yaparsam yapım bir türlü tutturamıyorum sanırım bu yumurtlama günümü ya aslında ben bu ay çok ümitliydim ama kof çıktı yine psikolojik yaşamışım her şeyi tek tesellim adetimi geciktirmedi de testlere başlayabileceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?