Ayyy var sende bebis yaaa baksana adet gunune yakin böyle cikmis inşallah hcg de de göreceksin :)Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Yarın BAT günüm. Yarın sabah gebelik testimde çizgi olursa ve adet olmazsam doktora gideceğim...Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
ay cok guzel bı resım bu yaa:))Kızlar bugünkü ovulasyon testim. Yarın BAT günüm. Yarın sabah gebelik testimde çizgi olursa ve adet olmazsam doktora gideceğim...Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Masallak kuzum yaa t cden daha koyuKızlar bugünkü ovulasyon testim. Yarın BAT günüm. Yarın sabah gebelik testimde çizgi olursa ve adet olmazsam doktora gideceğim...Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
bu ay ovu.yovu.yumurta takibi yaptim dun 14. Gundu olmam gerekirdi ama olmadimBozma moralının hemen adetın gecıkırmıydı hep ?
Yarin yaparim birtane ama ovu.cikmayan htg de hic cikacagini sanmiyorum bugun bir arkadasim kimyasal gebelikte olsada pozitif cikmasi gerek dediYaaa niye sıvı alıyorsun şu zamanda deli kızyarın da adet olmazsan(inşallah) test yapacak mısın sabah kuzum?
Ayyy sağ olun canlar yaaAyyy var sende bebis yaaa baksana adet gunune yakin böyle cikmis inşallah hcg de de göreceksin :)
ay cok guzel bı resım bu yaa:))
Masallak kuzum yaa t cden daha koyu
Ama yumurtlama günün net belli. Gecikmenin bir nedeni olmalı fıstığımYarin yaparim birtane ama ovu.cikmayan htg de hic cikacagini sanmiyorum bugun bir arkadasim kimyasal gebelikte olsada pozitif cikmasi gerek dedi
Dualarim hep seninle cnm benim hayirli haberler alirsin insAyyy sağ olun canlar yaaİnşallah yarın adet olmazsam sabah gebelik testi yapıp doktora gideceğim. Dua edin bana ne olur
İlk burada, kendi başlığımızda paylaşırım eğer doktor hamilesin derseDualarim hep seninle cnm benim hayirli haberler alirsin ins
Inşallah canim benim. Artik bizede dua edersen hamislern duası kabul olurmuş :)Ayyy sağ olun canlar yaaİnşallah yarın adet olmazsam sabah gebelik testi yapıp doktora gideceğim. Dua edin bana ne olur
Inssallah bebegim. Yaa kuzum ben dun banyidan sonra cok usumeye basladim ankamadim elim ayagim isinmiyo ev sicacik ama ustume battaniye attim hala usuyorum yaaaİlk burada, kendi başlığımızda paylaşırım eğer doktor hamilesin derseamiin Allah razı olsun kardeşim
Canim sen kac saat onceden sıvı alımını kesiyorsun hic mi almiyrsn yoksa azaltiyr musun?Ayyy sağ olun canlar yaaİnşallah yarın adet olmazsam sabah gebelik testi yapıp doktora gideceğim. Dua edin bana ne olur
Bide testlerin hepsj duruyorsa toptn resim cekip yükler misin :)Ayyy sağ olun canlar yaaİnşallah yarın adet olmazsam sabah gebelik testi yapıp doktora gideceğim. Dua edin bana ne olur
Şu an bile gün içinde ne zaman aklıma gelse dua ediyorum hepinize, öyle bir durum olursa duayı dilimden düşürmem canım benimInşallah canim benim. Artik bizede dua edersen hamislern duası kabul olurmuş :)
Fotoğrafları var canım, kendileri yok. Üzerinden saatler geçince daha koyulaşan ya da açılan, dağılan oldu. 15 dakikadan sonrasını dikkate almadım.Bide testlerin hepsj duruyorsa toptn resim cekip yükler misin :)
Öğle arasında tuvalete gidiyorum. 3.30-4.30'tan önce eve gelemiyorum. Eve gelince 4.45'e kadar bekleyip tuvalete gidiyorum ve test yapıyorum. Öğleden sonra 1-2 kupa kadar sıvıyı(çay,su vs.toplamı) geçememeye çalışıyorrum. Bir de hep 4 damla damlattım ben.Canim sen kac saat onceden sıvı alımını kesiyorsun hic mi almiyrsn yoksa azaltiyr musun?
Şu an bile gün içinde ne zaman aklıma gelse dua ediyorum hepinize, öyle bir durum olursa duayı dilimden düşürmem canım benimAllah'ım sen umutlarımızı boşa çıkarma...
Ahaaa bir beelirti dahaInssallah bebegim. Yaa kuzum ben dun banyidan sonra cok usumeye basladim ankamadim elim ayagim isinmiyo ev sicacik ama ustume battaniye attim hala usuyorum yaaa
Yaa cok sinirbozucuAhaaa bir beelirti dahabenim de ayaklarım donuyor şu an. O da kasık bölgemde sancı yaptı. Gittim çorap üstüne patik giydim valla bu havada
Yaaa umutlandırmayın bu kadar kızzlarrr. İnşallah hamileyimdir ve inşallah kimyasal falan değildir de yarrın adetle atılma gibi bir durum olmaz(amiiiin). Tek isteğiniz dua olsun fıstığım yaaaYa çok belli tutunmuş bebiş ayyyy bize de dua etmeye başla canım hayırlı olsun darısı Başıma inşallah isteyen herkesin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?