ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kaç günde bir adet görüyorsun? 30 günde birse bence de 10. Gün başlamak çok mantıklı. Ama 25 günde bir filan ise daha erken de başlayabilirsin sanki. Sen kendi düzenini daha iyi bilirsin Zaten. Dilerim en kısa zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

canım normalde 33 gundu. ama bu ay 29. gun oldu. 3 defa dusuk yaptım ben duzenım bozuldu baya

canım normalde 33 gundu. ama bu ay 29. gun oldu. 3 defa dusuk yaptım ben duzenım bozuldu baya
En kısa zamanda hayırlısıyla pozitif sonuç almanı dilerim. Umutlu olmaya çalış ama mümkün olduğunca da kafana takma. Biz kafaya taktıkça olmuyor ne yazık ki. Herşeyin başı sağlık. Sağlıklı olduğuma şükrediyorum hep. İnanıyorum ki bir gün biz de anne olacağız

umarım canım,, amin inşallah isteyen herkese nasip olur

inşallah inşallah sanada uğurlu gelecek sen ovu testlerini ekle yorum yaparız allahin izniyle seninde olur insallah

Kızzz hatirlion mu . Bi sürü yelek neyin ordumdu. K.valide kazaklaar pantolon lar ordu de . Hiç giydiremedm ev çok sıcak ti kış boyunca . Bi de yelek giymek istemiodu bidik.
hatirlamazmiyim kuzum ya belki şimdiki minnoş giyer öldüklerini

Dimi dimi inşallah insan 2. Kız olsun ister 1. Erkek se. Ya gerçi ben çok adapteyim erkek fikrine . Şimdi bile oğlan à ne aliosam küçük neyin olsa aa kardesı giyer die alıodum
rrabbim sagliklisini nasip etsin valla aaslinda guzelde olur bir kiz bir erkek bizim bi öğretmen arkadas vardi 3 erkekten sonra kizi oldu bize diyorduki kizim olduktan sonra evdekilerin hayvan oldugunu anladim :)))))

inşallah inşallah sanada uğurlu gelecek sen ovu testlerini ekle yorum yaparız allahin izniyle seninde olur insallah
Ben şimdi adet tarihimi bekliyorum. Olmasa daha iyi tabi ama geliyorum sinyallerini çaktı günlerdir adet olunca yeni testlerimi alır beklemeye başlarım. Yollarım testleri beraber yorumlarsak çok mutlu olurum.
Senin nasıl gidiyor hamileliğin? Keyfiniz iyi değil mi ikinizin de?

olmasada sakin üzülme demekki hayirki değilmiş deyip bir sonraki aya eenerjinipozitif dusunceni depola canim icime doguyur yakin zamanda sende guzel haberler alacaksin

valla cok iyi rahat geçiyor cok sukur herhango bir sikinti yok insallahta boyle devam eder en kisa zamanda sende yasarsin insallah

aslinda en dogru sonuclar aksam 5 civarı oluyor 1-2 saat sivi almazsin tamamdir

olmasada sakin üzülme demekki hayirki değilmiş deyip bir sonraki aya eenerjinipozitif dusunceni depola canim icime doguyur yakin zamanda sende guzel haberler alacaksin
İnşallah gerçekten çok temiz yürekli bir insansın. İçime doğuyor dedin ya çok mutlu oldum, teşekkür ederim. Senin hisler kuvvetli maşallah okudum hep.

rrabbim sagliklisini nasip etsin valla aaslinda guzelde olur bir kiz bir erkek bizim bi öğretmen arkadas vardi 3 erkekten sonra kizi oldu bize diyorduki kizim olduktan sonra evdekilerin hayvan oldugunu anladim :)))))
Ayy güldür dün benı yaaa. Allah iyiliğini versin

Isteeee bu yaaaa. !! Harikasın.pozitif olmak en guzeli Zira anne olmak da zor zanaatt misssssss. Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasin.

valla cok iyi rahat geçiyor cok sukur herhango bir sikinti yok insallahta boyle devam eder en kisa zamanda sende yasarsin insallah
Aynı ben tıpkı ben inşallah canım. Kusma vs. Yok et cekiomu canin. Sankim oglun olacak gibi ..

Teşekkürler canım 1. Yı zor bulunca . Kolayindan 2. Olacak mı olur mu derken rabbim nasip etti. Oluyormuş

Evet test işi görüyor yani. Umarım istediğin gibi olur. . İki kere yum. Ha. O da iyimis . Daha fazla şans demek. İnsalalh olur bu ay

Gebelik testi dimi. Benim bat günü de çıkmamıştı nerdeyse . . O yüzden 11 . Gun erken 14 é kadar yolu var. Lakin elinde ovulasyon testi varsa ondan yap. O pozitif çıkınca hamislik oluyo . Benim ilk ten hep onlar la öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…