- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
Oyyyy gurban olur teyzesi ona):)Oyy maşallah kuzuya. Demek kızlar geliyor. Bizimkini de 12. Haftada kıza benzetti ama daha kesin değil. Bakalim Sağlıkla gelsin ler de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyyyy gurban olur teyzesi ona):)Oyy maşallah kuzuya. Demek kızlar geliyor. Bizimkini de 12. Haftada kıza benzetti ama daha kesin değil. Bakalim Sağlıkla gelsin ler de
Ay ilginç valla bişi diyemedim. . Umarım hamis olursun . Yarın deneyebilirsinKızlar ya acil ltf cvp bugün regl 7. Günü ve hala az da olsa geliyo bitmedi. Kasiklarimda ağrı olunca ovulasyon testini yapıyım dedim resimdeki gibi çıktı, oğlum dada regl bittiği gibi hamile kalmıştım sizce bugün denemeliyim ?Eki Görüntüle 1610713
Valla bende şaşırdım hiç duydun mu böyle ? Birde ara ara karnımda belimde ağrı oluyoAy ilginç valla bişi diyemedim. . Umarım hamis olursun . Yarın deneyebilirsin
Çok sevindim canım yumurtlamayı kaçırmadığınıza ayyy bende heyecan yaptım inşallah güzel haberler alacağız senden sonuçlar ne zaman belli olur acaba aşılamanın tutup tutmadığıKızlar asilama bugüne alındı. Saat 12 1 giBi. Tahmin ettiğim gibi dün yum. Çatlamış benim. İğneyi de boşuna vurmuş oldum. İnsallah bi problem oluşturmaz
Asılama yapmadi yine bna klomen verdi zorla gunde 1 tane 5 gun icicm neyse dgr ay yapaym bend asılama ama yine tutmaz ben bilyrm kendmi bu sans varkenKızlar asilama bugüne alındı. Saat 12 1 giBi. Tahmin ettiğim gibi dün yum. Çatlamış benim. İğneyi de boşuna vurmuş oldum. İnsallah bi problem oluşturmaz
Merhaba, bir süre burda sizlerleydim. İlk kez ovu testi alıp yapmıştım. Sonuç negatif. Gerçi eşim şehir dışına gitmişti. Tek ilişki olmuştu ama teste göre denemiştik.
Bu ay ovu testi almadım.vorones seninle de konuşmuştuk canım. Biraz oluruna bıraktık. Sonuç olarak şu an hamileyim.
Umarım sizler de en kısa zamanda hamile kalırsınız. Dualarım sizinle.
Ayyy bitterimm kuzummm masallahhhhh sana .. Hayırlı olsun bebişin. Su oluruna bırakma işini ben yapamadım yapamıyorum. Benim de bugün asilama oldu . Gene salakça bi umitsizim. İnşallah iyi olurMerhaba, bir süre burda sizlerleydim. İlk kez ovu testi alıp yapmıştım. Sonuç negatif. Gerçi eşim şehir dışına gitmişti. Tek ilişki olmuştu ama teste göre denemiştik.
Bu ay ovu testi almadım.vorones seninle de konuşmuştuk canım. Biraz oluruna bıraktık. Sonuç olarak şu an hamileyim.
Umarım sizler de en kısa zamanda hamile kalırsınız. Dualarım sizinle.
Allam ya biz ne kadar da ayniyiz. Umitsiz vakalar..Asılama yapmadi yine bna klomen verdi zorla gunde 1 tane 5 gun icicm neyse dgr ay yapaym bend asılama ama yine tutmaz ben bilyrm kendmi bu sans varken
En az 3 gün var bence tatlım sen gene de takipte olKızlar kimyasal gebelik sonrasi adetlerim 35 gunden 26 düştü 3 aydirda bu sekilde adetimin bugun 7. Gunu ovuladyon testine başladım normalde yumurtlamam 24. Günlerde olurdu adet aralığım kisalinca gunleri değişti galiba bugunki ovulasyon testim belirgin sanırım erken yumurtlucam 1. 2 güne. Adet bitiminde yumurtlayın varmi hic kızlar aranizda?
pko etkiler mı bilmiom tatlım da . Daha çalışma zamanı gelmemiş gibi . Tam koyu gün çalışın bence ve özellikle sonrası . Yani koyu dan 36 saat sonraKizlarr simdi ben bu testten cok bisey anlamiyorum bu testlerin 1 hafta ust uste pozitif cikmasi gibi bi durum olabilirmi. Bana cikmadi yani ama merak ettim. Dun aldim testi basladim. Dun 2 tane bugun 1 tane yaptim emin olmak icin. Resmini de atiyim size bi bakin yumurtlama zamanim oluyo yani dimi suan calisma yapabilirizz :)) bide bende pko vardi 2 ay once. Pko bu testleri etkilermi :)
Tesekkurr ederimm canimm . Nolur nolmaz diye genede calisiyoruz bakalimm :) :)pko etkiler mı bilmiom tatlım da . Daha çalışma zamanı gelmemiş gibi . Tam koyu gün çalışın bence ve özellikle sonrası . Yani koyu dan 36 saat sonra
T ile c nin oranına bak canım. Birbirine en yakın olanından sonra çatlama oluyor. .Sonra siliklesme olunca çatlama olmuş oluyor. . 2 güne bir çalışma en iyisi . Boşuna stres é sokma derim kendini ..Tesekkurr ederimm canimm . Nolur nolmaz diye genede calisiyoruz bakalimm :) :)bundan daha koyu olabiliyomu yani yakindan bakinca koyu gbi duruyo ama ilk defa kullandigim icinde pek anlamiom bunlardan.
Cok tesekkr ederm canm cok sagoll :) cok stres yaptim kac aydir ugrasiyoruz olmuyo. Doktora gittm pko var dedi ama ondanda supheliyim cnku belirtileri yok. Kilo artisi diyo tam tersi zayifliyorum herkes oyle diyo. Sivilcelerim hep vardi zaten kendimi bildim bileli. Bide karacigerimde tumor var oda yapiyomus leke sivilce falan. Tuylenme desem ben komple sir agda yaptirdigim icin belim karnim kollarim falan ondan cikiyodur belki cok. Bilemedim baska doktorada gitmedim ama doktor basindan salladi gibi geldi.T ile c nin oranına bak canım. Birbirine en yakın olanından sonra çatlama oluyor. .Sonra siliklesme olunca çatlama olmuş oluyor. . 2 güne bir çalışma en iyisi . Boşuna stres é sokma derim kendini ..çalışmak iyidir hoştur
![]()
Sagol kuzum bu arada seninde çatlamış yumlar iğnede olmussun oh iyi olmus hadi ins bu ay guzel haberler alicazEn az 3 gün var bence tatlım sen gene de takipte ol