ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar kimyasal gebelik sonrasi adetlerim 35 gunden 26 düştü 3 aydirda bu sekilde adetimin bugun 7. Gunu ovuladyon testine başladım normalde yumurtlamam 24. Günlerde olurdu adet aralığım kisalinca gunleri değişti galiba bugunki ovulasyon testim belirgin sanırım erken yumurtlucam 1. 2 güne. Adet bitiminde yumurtlayın varmi hic kızlar aranizda?

Cnm bende yazdım bi önceki sayfa da aynen benimde 7. Günü ve bende yumurtlama dönemindeyim

Cnm bende yazdım bi önceki sayfa da aynen benimde 7. Günü ve bende yumurtlama dönemindeyim
Yaa evet ayniyiz canım benim t c den daha koyu olmasını bekliyorum birde hastalıktan dolayı iliski olmamıştı 6 gun boyunce spermler kalitesizledirmud oyuzden bugun iliski olacak sonraki testlere gore devam edicez bakalım ins bu ay guzel haberler alitix

Yaa evet ayniyiz canım benim t c den daha koyu olmasını bekliyorum birde hastalıktan dolayı iliski olmamıştı 6 gun boyunce spermler kalitesizledirmud oyuzden bugun iliski olacak sonraki testlere gore devam edicez bakalım ins bu ay guzel haberler alitix

İnş cnm ya ne tesadüf ki aynı dönem regl ve yumurtlama inş aynı dönemde beta hcg yazarız

Kızlar yumurtam çatlamış mi artik yani üstte ki dün altta ki de bugüne ait . Sizce ne yapmalıyım ya 14401457288521376045688.webp

Kızlar merhaba herkese 3.bebiş için uğraşıyorum ben bu ay 3.denemem oldu sipral vardı onu çıkardım ıkı aydır ovulasyon testi yapıyorum bu ay almıyıcam oluruna bıraktım ama ıkı aydır 12.gunde benım koyu çıktı hep bu ay sadece 12 ve 13 gunde birlikte olduk bu ayki testleri ekliyorum aşşagıda bu ay test yaptım ama çıkmadı bisi bat pazar gunu Anladığım kadarı ıle hep 12.gun koyulaşıyor merak ettiğim benim hangi günler ilişki olması gerekiyor bıdahakı ay yapmıyıcam test cunku cvp verırsenız sevınırım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 83
Kizlar bzede doktor adetinin 10-12-14-16 gunleri iliski olsun dedi aka miaafirlikte oldugumuzdan Bu ayda gitti :(

vorones vorones asilama Basil birsey okudumda net ten yasayan biri olarak can in yandimi
Yok kuzum ya çok tırt bişi . Açıyosun bacaklarını 2 dk lk bişi . Pirt die şırınga ediyor getirilen spermi sonrada 10 dk dinlen kalk dedi. Hiç öyle abarrtigim gibi bişi değil mis. Beklemeden tavsiye ederim.. ve millet alışmış kuzum 5. Aşılama yapan var. Yeter ki paran olsun

Kizlar bzede doktor adetinin 10-12-14-16 gunleri iliski olsun dedi aka miaafirlikte oldugumuzdan Bu ayda gitti :(
Evet doktorun en doğrusunu şöylemis yani yum. Günü kesin o aralıkta. Denemek lazım. .klomen kullan dedi mj peki.. bana asilama dan önce 4 5 ay klomen kullan dedi . Aşılama tutmasa eşime de vermiş klomen bana da . Öyle denerim artık diom. İnşallah gerek kalmaz tabi

Kızlar merhaba herkese 3.bebiş için uğraşıyorum ben bu ay 3.denemem oldu sipral vardı onu çıkardım ıkı aydır ovulasyon testi yapıyorum bu ay almıyıcam oluruna bıraktım ama ıkı aydır 12.gunde benım koyu çıktı hep bu ay sadece 12 ve 13 gunde birlikte olduk bu ayki testleri ekliyorum aşşagıda bu ay test yaptım ama çıkmadı bisi bat pazar gunu Anladığım kadarı ıle hep 12.gun koyulaşıyor merak ettiğim benim hangi günler ilişki olması gerekiyor bıdahakı ay yapmıyıcam test cunku cvp verırsenız sevınırım
Hepsi farklı günler mj kuzum ya hep koyu .. anlamadım valla . Bu zamà n değil de test silikleşince ilişki olmalı canım

Hepsi farklı günler mj kuzum ya hep koyu .. anlamadım valla . Bu zamà n değil de test silikleşince ilişki olmalı canım
Kuzum biri 12.gun biri 13.gun ıkı gun üst üste böyle koyu cıktı o ıkı gun oldu ilişki bende zaten test yaptım negatif cıkmştı kaçtı işte o yuzden

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ovulasyon testlerini nerde saklamak lazım ben haziranda ovulasyon testi kullanıp hamile kalmıştım ama bebeğim 6. Haftada düştü sonrasındada rahimde polip görüldü histereskopi ameliyatı ile alındı polipler doktor 3 ay ilaç tedavisi ve korunma verdi.elimde 20 tane testim daha vardı 3 ay çekmecede dursa sorun olur mu yoksa buzdolabı gibi serin yerde falan mı kalmalı.bu testlerde bozulma olur mu

UOTE="vorones, post: 42274151, member: 566866"]Yok kuzum ya çok tırt bişi . Açıyosun bacaklarını 2 dk lk bişi . Pirt die şırınga ediyor getirilen spermi sonrada 10 dk dinlen kalk dedi. Hiç öyle abarrtigim gibi bişi değil mis. Beklemeden tavsiye ederim.. ve millet alışmış kuzum 5. Aşılama yapan var. Yeter ki paran olsun[/QUOTE]
Ay had I insallah hakkinizda hayirlisi olur canim bebeginiz çok bekletmeden Anne babasina gelir insallah

Back
X