ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Kızlar bir el ayın bana ya 12. Gun cift cizgiyi gordum bugun 14. Gun tekli test aşağıda yıldızlı gunler iliski oldu simdi ben bugunde calışma yapicam fakat test yarında boyle çıkarsa ben ne yapiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    27 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar bir el ayın bana ya 12. Gun cift cizgiyi gordum bugun 14. Gun tekli test aşağıda yıldızlı gunler iliski oldu simdi ben bugunde calışma yapicam fakat test yarında boyle çıkarsa ben ne yapiyim
Test silikles meye başlamis canım. Yarın daha silik çıkar hatta bugün çalışmayıp yarin çalışsan olur

Kızlar bugün çok beyaz akıntım ve sağ kasığımda ağrım var. Yumurta çatlaması olabilir mi?
Olursa eğer, bu akşam ilişkiye girsem eşimle yararı olur mu? Günü kaçırmış mı oluyorum yoksa :KK43:

Test silikles meye başlamis canım. Yarın daha silik çıkar hatta bugün çalışmayıp yarin çalışsan olur
Canım ya oyle arada kaldimki ne yapcam bilmiyorum korkuyorum kaçırırım diye dun iliski oldu yarına gecmi kalmış olurm acaba ay vorones valla okadar test yapıyorum genede kafam karışıyor

Testin siliklesmeye baslamis bugünü boş gec yarın yap derim.

Ben test silikkesmeden 3 gun once yapmistm birde silik oldugu gün yapmistm nasip oldu. Inşallah seninde oyle olur hayırlısıyla :)

Canım ya oyle arada kaldimki ne yapcam bilmiyorum korkuyorum kaçırırım diye dun iliski oldu yarına gecmi kalmış olurm acaba ay vorones valla okadar test yapıyorum genede kafam karışıyor
Canım test silikleşince çatlamış oluyör.ve doktorlar çatlama olduktan sonra asilama yapıp ilişki önerio. Yani aslında testi miz koyulasinca calismamak lazım. Silikleşince çalışmak lazım.

Kızlar bugün çok beyaz akıntım ve sağ kasığımda ağrım var. Yumurta çatlaması olabilir mi?
Olursa eğer, bu akşam ilişkiye girsem eşimle yararı olur mu? Günü kaçırmış mı oluyorum yoksa :KK43:
Çok beyaz akıntı değil de şeffaf olmalı sanki. Adetin kaçıncı günündesin. Yarın da girsen olur sanki . Bugünü de boş gecme istersen

Varones prolaktn yuksektiya naptn ilaca dewam mı hic bahsetmdk o konudan asılamayı etkilemesin bu ay olmazsa send klomen ic bitliste naparm diosun ama dewlette yazdrip icecen 5 gun sonrada catlama ıgnesi yum gunu o gunud biliyosn zaten sıkıntı olmaz bence klomen icin
İlaç bitti öyle gittim aşılamaya. Prolaktin de bilion öyle aman aman yüksek değildi . Deli doktor bana sırf ilac vermiş olmak için vermisti. Klomen yazmış ti zaten aşılamayı yapan doktor 4 bes ay kullan dene senin kesin olur bebeğin dedi .. Ben de ısrarla mevcut yumurtayı değerlendirmek istedigimden yaptık ertesi güne aşılamayı. Yani yum.20 mm olunca. Ben ağrımdan hissettim çatlamayı. Aşılamayi cumadan perşembeye aldırdım doktoru arayıp.

Çok beyaz akıntı değil de şeffaf olmalı sanki. Adetin kaçıncı günündesin. Yarın da girsen olur sanki . Bugünü de boş gecme istersen

Bugün adetimin 16. Günü canım. Eve gelir gelmez ovülasyon testi yaptım. İlk defa bukadar koyu çıktı ikinci çizgi. öncekiler hep silikti.. Sanırım evet o gün bugün. Bugünü ve yarını değerlendirmeliyim :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 74
  • image.webp
    image.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 60
Bugün adetimin 16. Günü canım. Eve gelir gelmez ovülasyon testi yaptım. İlk defa bukadar koyu çıktı ikinci çizgi. öncekiler hep silikti.. Sanırım evet o gün bugün. Bugünü ve yarını değerlendirmeliyim :)
Yarın daha da koyulasır gibi canım. Ağrı da olduysa gerçi. Silikleşecektir. Evet o gun bugün bence de . Haydi Rastgele ;)

İlaç bitti öyle gittim aşılamaya. Prolaktin de bilion öyle aman aman yüksek değildi . Deli doktor bana sırf ilac vermiş olmak için vermisti. Klomen yazmış ti zaten aşılamayı yapan doktor 4 bes ay kullan dene senin kesin olur bebeğin dedi .. Ben de ısrarla mevcut yumurtayı değerlendirmek istedigimden yaptık ertesi güne aşılamayı. Yani yum.20 mm olunca. Ben ağrımdan hissettim çatlamayı. Aşılamayi cumadan perşembeye aldırdım doktoru arayıp.

Sarı malum akıntımızdan bahsetmisinya olmazsa uzulme diyorum yani klomen icer sn yumurta takipe d pek gerek yok cunku catladgı gunu d biliyosun bitliste duzgun doktor yok diye uzuluyorsnya o yuzdn yazdm yeterki elind klomen olsun gtmdn yazdır bikc kutu

Adetin yaklasiyor kuzum bend heyecanla beklyrm seni hc belirtn warmı gogus ucunda agrı normal gogus agrısı degl d ucunda agrı oldgunda bilecemki hamileym cunku normalde adete yakn hep gögsum hassas oluyo ucunu sıkip acı warmı die bkyrm oda yanıltmadı hic tıpkı o akıntı gbi birde adetten bir gun önce wc d hissdyrm rahim genisliyor.

Canım test silikleşince çatlamış oluyör.ve doktorlar çatlama olduktan sonra asilama yapıp ilişki önerio. Yani aslında testi miz koyulasinca calismamak lazım. Silikleşince çalışmak lazım.
Canım ozaman yarını degeendireyim Yaa bugun oyle karisigimki karnım ağrıdı belim ağrıdı lavoboya bir gittim acik pembe kan sonra kahverengi akinti var bu nedemektir Yaa simdi netten araştırıyorum

Yarinmi olsun canım ya kafayı yicemmm off karnım belim once pembe sonra kahverengi akintim peceteye silinde sonra tekrar baktimki cok az çamaşırda var bu ne simdi Yaa
Ara kanama gibi bisey olabilir. Ben hamilelikten once 2 ay öyle lekelenme gordm. Hamile oldgm zamanda hiç yerlesme kanamasi falan yasamadm.

Back
X