ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ara kanama gibi bisey olabilir. Ben hamilelikten once 2 ay öyle lekelenme gordm. Hamile oldgm zamanda hiç yerlesme kanamasi falan yasamadm.
internette canım nette biraz aradım ovulasyon kanamasida olabilir diyor ara kanamanın zararı olurmuki simdi iliski zamanlarım neticede. Ya daha once bir iki defa yasamıştım ara kanamayı ama agrim hic olmamıştı neye inanacaksam

Canım ozaman yarını degeendireyim Yaa bugun oyle karisigimki karnım ağrıdı belim ağrıdı lavoboya bir gittim acik pembe kan sonra kahverengi akinti var bu nedemektir Yaa simdi netten araştırıyorum
Yumurtan bugün çatlamış olabilir yumurta çatlayınca bazen kanlı akıntı olabilir dünü değerlendirdiysen bu gece yapma. Yarın sabah yap istersen

Yumurtan bugün çatlamış olabilir yumurta çatlayınca bazen kanlı akıntı olabilir dünü değerlendirdiysen bu gece yapma. Yarın sabah yap istersen
Bende valla saatlerdir araştırıyorum bütün forumları okudum cogu kisi yasamış yumurtlama zamanı Dr falan sormuşlar öğünleri değerlendirin demiş. Canım dun iliski olmadı çatladıysa kacirirmiyimki yarına oyuzden bugunmu olsa dedim

internette canım nette biraz aradım ovulasyon kanamasida olabilir diyor ara kanamanın zararı olurmuki simdi iliski zamanlarım neticede. Ya daha once bir iki defa yasamıştım ara kanamayı ama agrim hic olmamıştı neye inanacaksam
Ara kanamalrin zarari.yok diye biliyorum. Sabah bi test daha yapip ona göre degerlendirirsn.

Bende valla saatlerdir araştırıyorum bütün forumları okudum cogu kisi yasamış yumurtlama zamanı Dr falan sormuşlar öğünleri değerlendirin demiş. Canım dun iliski olmadı çatladıysa kacirirmiyimki yarına oyuzden bugunmu olsa dedim
Canim benim kaçırmış olmazsin. Spermler uzun sure kaliyr vücutta. Yarini degerlendir.bence sperm kalitesini düşürme.

Dün ilişki olmadıysa kesin bu gece olsun bence

berenay06 berenay06 En iyisi sen bizi boşver içindeki sesi dinle :) ama bende yumurtlamadn 3 gün once.birlikte olmustm. Belkide kisiden kisiye degisiyrdr bilemem tabi :)

berenay06 berenay06 En iyisi sen bizi boşver içindeki sesi dinle :) ama bende yumurtlamadn 3 gün once.birlikte olmustm. Belkide kisiden kisiye degisiyrdr bilemem tabi :)
Ahh içimdeki ses karisik canimm:)))))) bugun kanama agri olunca nette araştırdım yumurta catladiginda bazı bayanlarda olurmuş. Birde canım sende rahime igne gibi batmalar oldumu hic bugun oda oldu. Simdi yarın yapsam ancak gece 12 bulur evde yokuz oyuzden kacirirmiyimki dedim bugünü değerlendirip sonra 2 gun arayla devammi etsem

En iyisi duruma bakayım olursa bu gece olur.eger olmazsa sabah test yapıp öğle arası eve getirtirim adamı hahaha
Kİz var ya borsa takip eder gibi hissettim. İçindeki sesi dinle . Bu stresi yaşamış biri olarak bu da olumsuz etkiliyor. Takma derimmm

Canım bugun saat 1 de calışma oldu ins kacirmamisimdir ins tutar artık bekleme zamanı allahım hayırlısını versin saglikli evlatlar nAdip etsin ins herkese

Kİz var ya borsa takip eder gibi hissettim. İçindeki sesi dinle . Bu stresi yaşamış biri olarak bu da olumsuz etkiliyor. Takma derimmm
Valla baktım aksam uykumuz var hic yanaşmadım öğlen oldu bugun artık gerisi kısmet içimdeki sesi dinledim valla :))))))) hayırlısı olsun ins

Benim bu ay olmadı sanırım :((((((((( cunku yumurtlama zamanı pembe kahverengi akintim oldu bugunde iliski sonrasi acik kahverengi geldi peceteye silince akinti halinde. Normalde cok az olması gerekiyor galiba leke seklinde benimki oyle degil su gibi akinti off gene hüsran birdahaki ay bakacaz artık

kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum. 13 aylık evliyim. doğum kontrol hapı falan kullanmadım. eşim korundu. şimdi bebek düşünüyoruz. son adetim 13 ağustosta başladı. genelde 31 günde bir oluo bazende 33 günde bir. yumurtlama tarihleri falan var araştırdığım kadarıyla ben hesapladım ama emin olamadım. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. dün çalışmalara başladık :oops: o kadar heycanlıyım ki kalbim küt küt atıo gece 2 buçuğa kadar uyuyamadımm. allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin isteyen herkese.
şimdi misal ben dün hamile kalmışsam eğer önümüzdeki ay yani 31 günlük hesaba göre eylülün 12 sinde adet görmemem gerekiyor değil mi.

Benim bu ay olmadı sanırım :((((((((( cunku yumurtlama zamanı pembe kahverengi akintim oldu bugunde iliski sonrasi acik kahverengi geldi peceteye silince akinti halinde. Normalde cok az olması gerekiyor galiba leke seklinde benimki oyle degil su gibi akinti off gene hüsran birdahaki ay bakacaz artık
Bismillah yahuu hemen olmadı da ne.. yum . Günlerinde buna nasıl karar verdin. Sen hamile kalabilen birisin en azından bunu bilioz . Öyle hemen umutsuzluğa kapılma. Ben napim. Aşılama sonrası aptal akıntım benimle 2 güne adet olurum :(

kızlar mrb bende aranıza katılmak istiyorum. 13 aylık evliyim. doğum kontrol hapı falan kullanmadım. eşim korundu. şimdi bebek düşünüyoruz. son adetim 13 ağustosta başladı. genelde 31 günde bir oluo bazende 33 günde bir. yumurtlama tarihleri falan var araştırdığım kadarıyla ben hesapladım ama emin olamadım. deneyimli arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. dün çalışmalara başladık :oops: o kadar heycanlıyım ki kalbim küt küt atıo gece 2 buçuğa kadar uyuyamadımm. allahım sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin isteyen herkese.
şimdi misal ben dün hamile kalmışsam eğer önümüzdeki ay yani 31 günlük hesaba göre eylülün 12 sinde adet görmemem gerekiyor değil mi.
Hosgeldin tatlım. Yardımcı olacak hamislerimiz bol burda . Heyecanın strese dönüşüp seni engellemesin dikkat et. En son gittiğim doktor da öyle diyordu kafasından silen unutan hamile kalior dedi. Onu bi ben yapamıyorum galiba. Senjn bebis kesin olur insallah hap falan kullanmamissin ne güzel. Meslek ne canim

Benim bu ay olmadı sanırım :KK43:(((((((( cunku yumurtlama zamanı pembe kahverengi akintim oldu bugunde iliski sonrasi acik kahverengi geldi peceteye silince akinti halinde. Normalde cok az olması gerekiyor galiba leke seklinde benimki oyle degil su gibi akinti off gene hüsran birdahaki ay bakacaz artık
arkadaş hala akıntın varmı merak ettim

Back
X