ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Hosgeldin tatlım. Yardımcı olacak hamislerimiz bol burda . Heyecanın strese dönüşüp seni engellemesin dikkat et. En son gittiğim doktor da öyle diyordu kafasından silen unutan hamile kalior dedi. Onu bi ben yapamıyorum galiba. Senjn bebis kesin olur insallah hap falan kullanmamissin ne güzel. Meslek ne canim
aminn canım inşallah hepimizinn olur allahin izniyle. ben üniversitede memurum. ilk başta bende ilaç kullancaktım ama annem kesinlikle kullanma dedi. biz daha yeni başladık çalışmalara ama çok heycanlıyım.

ovulasyon zamanı çatlama kanaması oluyormuş seninkisi o şekilde o zaman
Okadar cok aradtirdimki nette yumurtlama zamanı cok yaşayanda var baska sey çıkanlarda var belirsizim 1 2 gun bakicam bakalım gelicekmi ona gore Dr randevu almam gerekecek sanırım ins gerek kalmaz

Benim bu ay olmadı sanırım :KK43:(((((((( cunku yumurtlama zamanı pembe kahverengi akintim oldu bugunde iliski sonrasi acik kahverengi geldi peceteye silince akinti halinde. Normalde cok az olması gerekiyor galiba leke seklinde benimki oyle degil su gibi akinti off gene hüsran birdahaki ay bakacaz artık

Cnm aynıları başıma geldi dün ilişkiden önce kahverengiye yakın okdr koyu değil akintım oldu ilişkide kanamam oldu akşam ve gecede geldi hafif ama çok açık pembemsi bo kanama tahriş oldu heralde dedim ama Bugün de o kahverengimsi akıntı var hafif. Ya bu ne ki öyle olunca olmuyo mu gebelik hiç bu aya kdr da olmamıştım öyle ve geçen ay başladım denemeye ?

Okadar cok aradtirdimki nette yumurtlama zamanı cok yaşayanda var baska sey çıkanlarda var belirsizim 1 2 gun bakicam bakalım gelicekmi ona gore Dr randevu almam gerekecek sanırım ins gerek kalmaz
kan gelmezse daha problem yoktur. kan adet şeklinde gelirse nedeni hormon dengesizliği yada stres olabiliyor yada o ay yumurta çatlamamış olması gibi birçok nedeni olabiliyor.

Cnm aynıları başıma geldi dün ilişkiden önce kahverengiye yakın okdr koyu değil akintım oldu ilişkide kanamam oldu akşam ve gecede geldi hafif ama çok açık pembemsi bo kanama tahriş oldu heralde dedim ama Bugün de o kahverengimsi akıntı var hafif. Ya bu ne ki öyle olunca olmuyo mu gebelik hiç bu aya kdr da olmamıştım öyle ve geçen ay başladım denemeye ?
arkadaşlar bende de oldu. benimde aklıma gelmiyor değil yani bebek denediğiz için mi oluyor bu akıntılar bebek denemeden önce hiç bi akıntı bilmezdim

Canım valla bilemedim bende bu saate kadar yok ins da gelmez puff hakkımızda hayırlısı Allah büyük adet olurken hamile kalanlar var valla okumuştum nAdip kısmet ins guzel seyler olur

kan gelmezse daha problem yoktur. kan adet şeklinde gelirse nedeni hormon dengesizliği yada stres olabiliyor yada o ay yumurta çatlamamış olması gibi birçok nedeni olabiliyor.
Ah bir anlasam varyaa bekliyorum bakalım gelcekmi tekrar diye ins gelmez ya:((((((((

İlişkiden sonrada olabilior muş canım. Çok takılma ya. Yum . Kanaması dir belki de. Sorun yoktur inşallah

aminn canım inşallah hepimizinn olur allahin izniyle. ben üniversitede memurum. ilk başta bende ilaç kullancaktım ama annem kesinlikle kullanma dedi. biz daha yeni başladık çalışmalara ama çok heycanlıyım.
YA ben 1 buçuk yıl kullandım da. Muhtemel dir kı ondan olmuyor da benim. TaBi üstünden 1 yıldan fazla oldu bırakalı. Etkisi kalmamış tır da diom.. heyecanınİ anliyorum ben de topic in ilk başları zaman larında hemmen benim de olur sandım. Heyecan dan . Okuldan eve nasıl geldigimi anlamazdim. İnşallah senin hemen olur. Bir de burda hangi arkadaşla yola başlayıp ovu . Gününü yakaladiysak hep hamişlerr şükür. Sıra ben de sen de inşallah. Allahtan umut kesilmez

YA ben 1 buçuk yıl kullandım da. Muhtemel dir kı ondan olmuyor da benim. TaBi üstünden 1 yıldan fazla oldu bırakalı. Etkisi kalmamış tır da diom.. heyecanınİ anliyorum ben de topic in ilk başları zaman larında hemmen benim de olur sandım. Heyecan dan . Okuldan eve nasıl geldigimi anlamazdim. İnşallah senin hemen olur. Bir de burda hangi arkadaşla yola başlayıp ovu . Gününü yakaladiysak hep hamişlerr şükür. Sıra ben de sen de inşallah. Allahtan umut kesilmez
Yaa evet ilaç kullanımı geç oluşmuş Yengem in 9 ay sonra olmuş kişiden kişiye değişir tabi.arkadaşım da ilaç kullanmamıs bnm gibi ama onun da 8 ay sonra olmuş stresten olmuo demiş Dr böle yaparsan olacağı varsa da olmaz spermler öldürüyorsun demiş.

Sırayla adetin günlerine ve sabah akşam diye ovulasyon testlerim şöyle:
11A 13A 14S 14A 15S 15A 16S 17S 17A 18A 20S 20A
Ne zaman yumurta çatlamış olabilir?
(İlişki günleri adetin 12 14 16 17 19 20. Günleri)

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 73
  • 2.webp
    2.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 68
  • 3.webp
    3.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 4.webp
    4.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 72
Yaptım canım bayağı silik artık ama bu ay olmadı galiba ;((((((())( kanama olunca kafam karıştı Ogün de iliski olmuştu kanama varken tutarmi offf belim karnım agridi birde
Düşünme o kanamayi artk. Yoksa olacagi varsa da olmaz. Psikolojik olarak etkilenirsn. Akışına bırak rahat ol.

Sırayla adetin günlerine ve sabah akşam diye ovulasyon testlerim şöyle:
11A 13A 14S 14A 15S 15A 16S 17S 17A 18A 20S 20A
Ne zaman yumurta çatlamış olabilir?
(İlişki günleri adetin 12 14 16 17 19 20. Günleri)
Ay matematik hesabı gibi neyin olmuş . YORUM YAPAMADİM ;) İlişki GÜNLERİ N Gayet Güzel olmamamasi İçin Yani Kaçırmış Olman İçiN Hiç Bir Sebep Yok ;) İnşallah Tutar canim

Düşünme o kanamayi artk. Yoksa olacagi varsa da olmaz. Psikolojik olarak etkilenirsn. Akışına bırak rahat ol.
canım ben duramadım icim rahat etmedi Pazartesi gunüne saat 11 randevu aldım ins hersey temiz cikar ne olur dualarında benide gecir

Back
X