ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Merhaba kızlar ne alemdesiniz? Nasılsınız? Tatil bitiyor... Eğer tatilde bebiş çalışması çok yapamadıysanız ya da yaptınız da olmadıysa inşallah bu sonbahar hepinize uğurlu gelir ve hepiniz hamile kalırsınız hayırlısı ile:KK200::anneadayı:
İyiyiz yoldaaasss;) bi ben topic in başından beridir hamis olamadım. Neyse artık . Bakalım bakalım ..Allahın takdiri diyelim artık . Demek öyle ha deyince olmuyormuş . Sizin bebişlerin gelesi varmış benimki bakalım ne zaman gelcek

En koyu çift cizgiyi gördüğünde 24 36 saat icinde yumurtlama olacaktr anlamina geliyr. Testin silik oldugu gunde yumurtlama olmus oluyor. Bazilarinim koyu cizgi birkac gün üst üste çıkabiliyor. Yumurtlamadan 14 16 gün sonra.dollenme olmamis ise regli başlıyor.
Ben cift koyu cizgi gordukten 14 gun sonra adet oldum.. sadece bir gun cift cizgi gordum. yumurtlama cift cizgiyi gordugum gun mu olmus yani?

Ben cift koyu cizgi gordukten 14 gun sonra adet oldum.. sadece bir gun cift cizgi gordum. yumurtlama cift cizgiyi gordugum gun mu olmus yani?
O gün olmuyr 24 veya 36 saat icinde olacak anlamina geliyr. O gün birliktelk olmasi gerekiyr.

Kesin hamilesinnnnnnn:KK66:
Ya keşke öyle olsa ama ya değilsem çok korkuyorum meraktan ölücem resmen. Açıkçası umutlanıp da sonradan çok daha fazla üzülmek istemiyorum çünkü geçen ay aşılama yapıldı ve tutmadı ve ben birkaç gün hep uyudum yemeden içmeden kesildim kilo verdim sonra yavaş yavaş toparlanabildim yine aynısı olursa diye korkuyorum. İnş dediğin gibidir canım

O gün olmuyr 24 veya 36 saat icinde olacak anlamina geliyr. O gün birliktelk olmasi gerekiyr.
Ben yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet olunur diye biliyordum. Hatta birliktelik icin de cift cizgi cikinca ertesi gunu yumurtlama olacagi icin ertesi gunu degerlendirin diyorlardi. Ama bende cift cizgi ciktigi gun oldu yumurtlama.. butun bildiklerim alt ust oldu. Anlamadim bundan bisey :)

Ben yumurtlama olduktan 14 gun sonra adet olunur diye biliyordum. Hatta birliktelik icin de cift cizgi cikinca ertesi gunu yumurtlama olacagi icin ertesi gunu degerlendirin diyorlardi. Ama bende cift cizgi ciktigi gun oldu yumurtlama.. butun bildiklerim alt ust oldu. Anlamadim bundan bisey :)
Tatlım belki de onun gecesinde yum çatlatma sinyalleri gelmeye başlamıştır. Sen sabah farketmişsindir lh artışını, biz bilmiyoruz ki tam saat kaçta başlamış. Mesela bende 17sinde çift koyu çizgiyi gördüm. 18inde silikleşmişti. Ogün çatlamış muhtemelen, bende bekliyorum eğer adet olursam ki inş olmam, ram 14 gün sonra adet olduğumuzu test etmiş oluruz.

Tatlım belki de onun gecesinde yum çatlatma sinyalleri gelmeye başlamıştır. Sen sabah farketmişsindir lh artışını, biz bilmiyoruz ki tam saat kaçta başlamış. Mesela bende 17sinde çift koyu çizgiyi gördüm. 18inde silikleşmişti. Ogün çatlamış muhtemelen, bende bekliyorum eğer adet olursam ki inş olmam, ram 14 gün sonra adet olduğumuzu test etmiş oluruz.
Benim de 15inde cift cizgi cikti sonra 16sinda silikti.. 29unda da adet oldum :( hesaplar tutmadi :)

Kızlar adetten 1 hafta sonra tekrar kanamam olmuştu ya Dr gittim alttan muayAne etti kist falan yok dedi bir sıkıntıda yok dedi hormon testlerini tekrarlayalım dedi onları istedi. Kasinti var kahverengi kanama oluyor sonra kırmızımsi dedim yumurtlama zamanımda başladı dedim. Hersey normal dedi.2. Adeti oluyorsun muhtemelen dedi stres hava degisimi etkiler dedi. 3 ay kontrol edelim boyle olmaya devam ederse tekrar gel dedi. Kan tahlillerin çıksın tekrar konuşalım dedi. Birsey olsa ultrasonda gorurdu degilmi kan sonuclarını beklicem bu ayda olmadı bebis kısmet değilmiş nedeyim hayırlısı olsun

Kızlar adetimin 23. Günündeyim bata 6 kaldı dün 7 gün vardı dün sabahki testte hiç çizgi yoktu atmıştım dün akşam 7 saatlik idrarla tekrar yapmıştım ilk 10 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım 3 saat sonra baktığımda dikkatli bakılınca gözüken gri renkte çoook silik çizgi görmüştüm. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım ilk 40 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım çalıştığım için bakamamıştım sonra. Öğle arasında eve gelince yani 3-4 saat sonrası bakmış oldum 2. Çizgi belirmiş baya rahat gözüküyor ve rengi de gri değil açık pembe. Fotosunu ekliyorum kızlar yorum yapın lütfen heyecanlandım :) bu arada buharlaşma çizgisi olsa dünkü gibi çoook silik olurdu bugünkü baya belirmiş sanki bişeyler var gibi güzel bişeyler :) Umarım boşa umutlanmıyorumdur. (Not: fotoda dünkü çoook silik çizgi pek belli olmamış ama eşim de ben de görebiliyorum hayal değil çoook silik de olsa var yani) ve bu arada ovulasyon testim de çok belirgin pozitif kontrolden daha koyu.

Eklentiler

• 20150831_121943.webp
    20150831_121943.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 156
  • 20150831_121841.webp
    20150831_121841.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 120
adetimin 10. günü bugun yaptım daha koyu mu olması gerekiyor acaba ??

Eklentiler

• testtt.webp
    testtt.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 97
merhaba beyaz çizgi çıkmıs oda test yeri :/ banada aynı sey olmustu ama adetine daha varmıs bir kaç gun bekleyip tekrar dene inşallah hamilesindir
Kızlar adetimin 23. Günündeyim bata 6 kaldı dün 7 gün vardı dün sabahki testte hiç çizgi yoktu atmıştım dün akşam 7 saatlik idrarla tekrar yapmıştım ilk 10 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım 3 saat sonra baktığımda dikkatli bakılınca gözüken gri renkte çoook silik çizgi görmüştüm. Bu sabah tekrar gebelik testi yaptım ilk 40 dk hiç çizgi yoktu kaldırmıştım çalıştığım için bakamamıştım sonra. Öğle arasında eve gelince yani 3-4 saat sonrası bakmış oldum 2. Çizgi belirmiş baya rahat gözüküyor ve rengi de gri değil açık pembe. Fotosunu ekliyorum kızlar yorum yapın lütfen heyecanlandım :) bu arada buharlaşma çizgisi olsa dünkü gibi çoook silik olurdu bugünkü baya belirmiş sanki bişeyler var gibi güzel bişeyler :) Umarım boşa umutlanmıyorumdur. (Not: fotoda dünkü çoook silik çizgi pek belli olmamış ama eşim de ben de görebiliyorum hayal değil çoook silik de olsa var yani) ve bu arada ovulasyon testim de çok belirgin pozitif kontrolden daha koyu.

Kuzum nasilsin hosgeldin tekrardan aramiza umarim cok yakin zamandada gulegule deriz sana
Canım geldim ama umitlerle gelmiştim tam calışma yaptık bir anda 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu.kasinti oldu.ben enfeksiyonmu kaptım acaba dedim dr gittim birsey çıkmadı ultrasonda olsa görurdu sanırım tekrar hormon tedti tam kan istedi bakalım sonuc çıkacak 1 haftaya. Gene ümitler baska aya kaldı

Canım geldim ama umitlerle gelmiştim tam calışma yaptık bir anda 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu.kasinti oldu.ben enfeksiyonmu kaptım acaba dedim dr gittim birsey çıkmadı ultrasonda olsa görurdu sanırım tekrar hormon tedti tam kan istedi bakalım sonuc çıkacak 1 haftaya. Gene ümitler baska aya kaldı
Kuzucum canini sikma sonucta yasadigin dusukte seen ne kadar etkilendiysen vucudunda etkilenir sonucta onunda dengesi sarsildi bence hicbir sorunun yok allahin izniylede yqkin zamanda kucagina alirsin bebegini sen yeterki umidini kaybetme

Ayyyyyy gordum valla cizgiyi hayirli ugurlu olur insallah

Cnim erken dglmi 14 gun oldumuki en az 14 gecmeli luteal faz döneminde bi problem mi war acaba bunu doktoruna sormayı ihmal etme cnim progestan icip duzeltilir en azından
Sankim vorones 1 eylul bat diyordu yanlis hayirlamiyorsam

kızlar benım her zaman yumurtlamadan 1 gunden sonra göğüslerim agrımaya başlıyor şişiyor edettede bitiyor anlamadığım 2 hafta önceden adet sinyalleri gelirmi ya sizindemi böyle

Cnim erken dglmi 14 gun oldumuki en az 14 gecmeli luteal faz döneminde bi problem mi war acaba bunu doktoruna sormayı ihmal etme cnim progestan icip duzeltilir en azından
Canım bi problem yoktur inşallah sorarım ama zaten benim böyle 2 gün öne atıyor ya. Yani 24 25 . Gun adet başlıyor .. Dün tık yoktu . Bugunde leke geldi.yarın çözülür artık

Back
X