ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

kızlar benım her zaman yumurtlamadan 1 gunden sonra göğüslerim agrımaya başlıyor şişiyor edettede bitiyor anlamadığım 2 hafta önceden adet sinyalleri gelirmi ya sizindemi böyle
Bazen öyle de oluyor canım ya . Hatta onları da bebege yordugum oldu . Sonu hüsran isteee

Ya keşke öyle olsa ama ya değilsem çok korkuyorum meraktan ölücem resmen. Açıkçası umutlanıp da sonradan çok daha fazla üzülmek istemiyorum çünkü geçen ay aşılama yapıldı ve tutmadı ve ben birkaç gün hep uyudum yemeden içmeden kesildim kilo verdim sonra yavaş yavaş toparlanabildim yine aynısı olursa diye korkuyorum. İnş dediğin gibidir canım
Aman diyim kuzum ya . Sacmalama sakin olur mu öyle şey. Tutmasa tutmaz. Allahım vaktini bilior vermiyor.

Canım bi problem yoktur inşallah sorarım ama zaten benim böyle 2 gün öne atıyor ya. Yani 24 25 . Gun adet başlıyor .. Dün tık yoktu . Bugunde leke geldi.yarın çözülür artık
Sen yine sor canim catlamadan sonra erken adetim die. biliyosun cok arastrdm bunuda cok okumustm hatta anlatmstm bende bundan suphelndi doktr bu gebe kalmaya engel en yaygn problem anck cok basit bi sorun adetin 15.gunu progestan icirmisti bna baktık ondada sorun yokmus boşuna ictm 14 gundn az olmuyo 16 15 en az.seninki hep erken geliyo catlamadan snra nrmalde adetimz aynıydi senle aman walla bıktm artk arastırmada yapmyrm bu gdisle tup bebek yaptrcz umarm gerek kalmaz

Kızlar benim moral çöktü resmen. Dün ovu testim bitti diye aynı markadan (pyroclinic) getirtmiştim 10 gündür pozitif devamı nasıl olacak acaba bata kadar pozitif mi gidecek diye. Aynı marka ama içindeki kaset tipi farklı (önceki büyük kasetti kirli beyaz renkte şimdiki küçük kaset ve bembeyaz) ikisini de kullanan varsa deneyimini anlatabilir mi lütfen? önceki gün eskisi ile yapınca pozitifti dünkünde negatif hatta baya bi silik çıktı (foto ekledim). Ben şimdi hangisine güvenicem (bu arada önceki tipte olandan 3-4 kutu kullandım hep aynı çıkıyordu yenisinden ilk defa kullandım aynı anda yenisinden iki tane yaptım hatta ikisi arasında çok ciddi fark var hangisine inanıcam?) Çok düşük bir ihtimal acaba test pozitifti de dün mü siliğe döndü yeni mi yumurtladım desem pek ihtimal vermiyorum buna da çünkü dün adetin 23. Günüydü üstüne 14 eklesek bu ay 37. Günde adet olmam gerekir bu da başıma bugüne kadar hiç gelmedi ve de öyle olsa bile 10 gündür niye pozitif versin 2-3 gün pozitif verir silinir dimi? Koyu çıkıyor diye acaba bebek mi var diyordum umudum suya düştü. Dün akşam yine 7 saatlik idrarla gebelik testi yaptım üstünden 10 saat geçti sonradan bile silik çizgi falan çıkmadı (halbuki dün sabahkinde başta hiç çizgi yoktu ama 3 saat sonra bariz çizgi oluşmuştu). Galiba hamile değilim boşa umutlandım dokunsanız ağlıycam şu an. Bu ay tutmazsa tüp bebeğe gidecektik son umudumdu :KK43:

Eklentiler

• 20150830_202720.webp
    20150830_202720.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 93
  • 20150831_213114.webp
    20150831_213114.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 122
[QUOTEvorones, post: 42413384, member: 566866"]Bazen öyle de oluyor canım ya . Hatta onları da bebege yordugum oldu . Sonu hüsran isteee[/QUOTE]
Himmm ben hic bebege yormadimda ama rahatsizlik veriyor 12-13 gun boyunca goguslerim sizliyor

Arkadaşlar selam, korunmayı bıraktığımızın 3. Ayı...3 aydır adetten 3-4gün önce kahve lekeler geliyor ve adet başlıyor. Buayda kırmızıları bekliyorum şuanda...neden böyle oluyor inanın anlamıyorum. Muhtemelen stresten...umarım allah doğru zamanı biliyordur...

Kızlar benim moral çöktü resmen. Dün ovu testim bitti diye aynı markadan (pyroclinic) getirtmiştim 10 gündür pozitif devamı nasıl olacak acaba bata kadar pozitif mi gidecek diye. Aynı marka ama içindeki kaset tipi farklı (önceki büyük kasetti kirli beyaz renkte şimdiki küçük kaset ve bembeyaz) ikisini de kullanan varsa deneyimini anlatabilir mi lütfen? önceki gün eskisi ile yapınca pozitifti dünkünde negatif hatta baya bi silik çıktı (foto ekledim). Ben şimdi hangisine güvenicem (bu arada önceki tipte olandan 3-4 kutu kullandım hep aynı çıkıyordu yenisinden ilk defa kullandım aynı anda yenisinden iki tane yaptım hatta ikisi arasında çok ciddi fark var hangisine inanıcam?) Çok düşük bir ihtimal acaba test pozitifti de dün mü siliğe döndü yeni mi yumurtladım desem pek ihtimal vermiyorum buna da çünkü dün adetin 23. Günüydü üstüne 14 eklesek bu ay 37. Günde adet olmam gerekir bu da başıma bugüne kadar hiç gelmedi ve de öyle olsa bile 10 gündür niye pozitif versin 2-3 gün pozitif verir silinir dimi? Koyu çıkıyor diye acaba bebek mi var diyordum umudum suya düştü. Dün akşam yine 7 saatlik idrarla gebelik testi yaptım üstünden 10 saat geçti sonradan bile silik çizgi falan çıkmadı (halbuki dün sabahkinde başta hiç çizgi yoktu ama 3 saat sonra bariz çizgi oluşmuştu). Galiba hamile değilim boşa umutlandım dokunsanız ağlıycam şu an. Bu ay tutmazsa tüp bebeğe gidecektik son umudumdu :KK43:
canım inşallah hamilesindir ama zaten hem hamilelik testlerinde hemde ovularda ilk 10 dk.dan sonra görünen çizgilere itibar etme yanlış oluyor onlar.kullandığın marka ile ilgilide hiçbir bilgim yok.ben laboquıck marka ile yapıyorum ovu testlerini en yaygın kullanılan buymuş o nedenle güvenli olduğunu düşündüm sende bunu denen istersen ve aynı markanın ultra hassas gebelik testini aldım.yinede birkaç gün sonra tekrar dene bu durumda hangisine itibar etmek doğru bilemedim adetim 23.gününde yumurtlaman bana çok mantıklı gelmiyor o yüzdende sanırım silik çıkan doğru eğer hamile değilsen kesin tabi.gerçi ben ovu tarihinden 14.15 gün sonra adet olunur durumunada çok itibar etmiyorum.ben temmuzun 9 unda normal adet döngüme göre ovu tarihimdi bu arada doktor kontrolüne gittim muayne olmak için.ama ben ben gitmeden birkaç gün önce ayın 5 gibi akıntınmdan erken yumurtladığımı fark ettim ve muaynedede dogru cıktı 3.4 gün erken yumurtlamıştım bu durumda 30 .31 gün olan adet döngüme göre 3.4 gün erken adet olmam gerekirdi ama ben yine tam 30.gün adet oldum yani ovu tarihinden 14 gün sonra değilde 17.18 gün sonra adet oldum ben etkilediğni düsünmüyorum.bence emin olana kadar kendine dikkat et.

Valla 10 gündür pozitif olmasını bende anlamadım ama ben adet olmam gereken günde yumurtlamistm en son. Olabiliyor yani. Gec yumurtlama daha once basina gelmemis olabilir. Bende ilk defa o ay farkettm. Bence doktora gidip bi baktr emin olursn.

Valla 10 gündür pozitif olmasını bende anlamadım ama ben adet olmam gereken günde yumurtlamistm en son. Olabiliyor yani. Gec yumurtlama daha once basina gelmemis olabilir. Bende ilk defa o ay farkettm. Bence doktora gidip bi baktr emin olursn.
nasıl yani adet olman gereken günde yumurtlamıştın.ilk defa duydum bunu eee peki adet oldunmu veya kaç gün sonra oldun.

Gec yumurtlama olmus yani. Ondan sonra adet olmadm zaten.
yani adetinin basladığı tarihten 23 gün sonra yumurtladın ve adet olman gereken gündü bu.bu durumda adet döngün 23 gün oluyor çok kısa değil mi??ayrıca o tarihte hamile mi kaldın ondan dolayımı adet olmadın yumurtlama o gün olduğu için yoksa yumurtlamadan sonraki 14 gün sonra kuralına göre mi adet oldun ki öyle ise adetinin 1.gününden 37 gün sonra adet olmuş olurusn???çok soru sordum kusura bakma ama benim bayagı kafam karıstı ben yanlışmı anladım durumu acaba diye merak ettim sadece bildiğimiz doğrulardan cok farklı bir durum söz konusu eger yanlış anlamaıysam o yuzden merak ettim böylede bir durum olabiliyor demekkı basımıza gelirse bızde garipsemiyelim

yani adetinin basladığı tarihten 23 gün sonra yumurtladın ve adet olman gereken gündü bu.bu durumda adet döngün 23 gün oluyor çok kısa değil mi??ayrıca o tarihte hamile mi kaldın ondan dolayımı adet olmadın yumurtlama o gün olduğu için yoksa yumurtlamadan sonraki 14 gün sonra kuralına göre mi adet oldun ki öyle ise adetinin 1.gününden 37 gün sonra adet olmuş olurusn???çok soru sordum kusura bakma ama benim bayagı kafam karıstı ben yanlışmı anladım durumu acaba diye merak ettim sadece bildiğimiz doğrulardan cok farklı bir durum söz konusu eger yanlış anlamaıysam o yuzden merak ettim böylede bir durum olabiliyor demekkı basımıza gelirse bızde garipsemiyelim
Adet olmam gereken günde yumurtlama olmus o ay testlere gore calisma yaptk ve hamile kaldm. Hamile kalmamis olsaydim 14 gün sonra adet olacaktm. Ondan onceki 2 ay zaten 40 ve 45 gunde bir adet gordm. Meger o zamanda gec yumurtluyor musum duzensizlik yasadim 2 ay. Ama anlamadm hic çünku yumurtlama ile ilgili hic bisey bilmiyrdm. Hamile kalmadan once doktora gittigmde yumurtan büyümüş catlamak uzere dedi doktor. Hatta guvenerek ve umutlanarak calisma yaptk ama ertesi günü adet oldm. Yumurta catladiktan 14 gun sonra olmam gerekiyrdu neden hemen ertesi günü oldm onuda anlayamadim tam. Belki de doktor catlamis demsitrde ben yanlis anlamisimdir. Ògrendigim tek sey var stres geecektn etkiliyr. Hic 2 hafta kadar.gecikme yasamamistm ama stres yapinca olabiliyrms. Hakkımızda hayırlısı olsn.inşallah..

canım belkide geç yumurtluyorsundur bide her test aynı olmuyor maalesef adetine daha var adetin geçtikten sonra testi tekrarlasan bence daha sağlıklı sonuç elde edersin

Adet olmam gereken günde yumurtlama olmus o ay testlere gore calisma yaptk ve hamile kaldm. Hamile kalmamis olsaydim 14 gün sonra adet olacaktm. Ondan onceki 2 ay zaten 40 ve 45 gunde bir adet gordm. Meger o zamanda gec yumurtluyor musum duzensizlik yasadim 2 ay. Ama anlamadm hic çünku yumurtlama ile ilgili hic bisey bilmiyrdm. Hamile kalmadan once doktora gittigmde yumurtan büyümüş catlamak uzere dedi doktor. Hatta guvenerek ve umutlanarak calisma yaptk ama ertesi günü adet oldm. Yumurta catladiktan 14 gun sonra olmam gerekiyrdu neden hemen ertesi günü oldm onuda anlayamadim tam. Belki de doktor catlamis demsitrde ben yanlis anlamisimdir. Ògrendigim tek sey var stres geecektn etkiliyr. Hic 2 hafta kadar.gecikme yasamamistm ama stres yapinca olabiliyrms. Hakkımızda hayırlısı olsn.inşallah..
canım onu bende yakınlarımda duydum birisi adetımın bittiği gun yumurtluyordum diyor döngüsüde 28 gundü yani herkeste ille 14 gun sonra adet olcaksın diye bi kural yokmuş

canım onu bende yakınlarımda duydum birisi adetımın bittiği gun yumurtluyordum diyor döngüsüde 28 gundü yani herkeste ille 14 gun sonra adet olcaksın diye bi kural yokmuş
Ben bilmiyordm iste. Bazilarininda adetliyken bile catlayabiliyrms. Dusunsene öyle bi durumda iliski.cok zor olur. Zaten adet sancisindan insanin bisey yapasi.gelmiyr.

Ben bilmiyordm iste. Bazilarininda adetliyken bile catlayabiliyrms. Dusunsene öyle bi durumda iliski.cok zor olur. Zaten adet sancisindan insanin bisey yapasi.gelmiyr.
değilmi ayyyyy oyle olanların nasıl oluyor acaba dusunmek bile istemiyorum :))))))))))

Yok cnim ya öyle bir şey oldugunu sanmıyorum bence sperm cok kaliteli oluyor adet bittgi gun iliski olsa bile icerde 4 5 gun yasıyor tbi rahimde saglık li onu 4 5 gun koruyck kadar duzgun asidik ortamda oluyor dolaysıyla adet döngusud kısa oluyor benim ablam mesela 22 gund adet oluyor adtin 8. Gunu yumurtluyor zaten adti 6 7 gun uc cocugu oldu bu sekilde

merhaba arkadaslar benim normal yumurtlama gunum 4 eylül ama az evvel yaptıgım ovulasyon testi bu sekilde çıktı bu test daha koyulasacak mı yoksa yumurtluyormuyum ??

Eklentiler

• test 2.webp
    test 2.webp
    37,6 KB · Görüntüleme: 83
anladım canım doğrudur o zaman son iki ayındada 40-45 gün ara ile adet olduysan.rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin sanada.hayırlısı hepimize.hamişlerin duası kabul olurmuş hepimize dua et lütfen:)kaçıncı denemende tuttu peki???

merhaba arkadaslar benim normal yumurtlama gunum 4 eylül ama az evvel yaptıgım ovulasyon testi bu sekilde çıktı bu test daha koyulasacak mı yoksa yumurtluyormuyum ??
Canım henüz pozitif gözükmüyor koyulaşır muhtemelen. Her gün aynı saatte yap sabah ilk idrarla yapma. Test yapmadan önceki 2-3 saat sıvı alımını iyice azalt (bir arkadaş bunlara dikkat edince çizgisi daha koyu çıktı) teste pozitif demek için senin çizginin kontrol çizgisinden daha koyu yada onunla aynı çıkması yada en azından koyuluğunun ona yakın olması gerekiyor. Sen yine de günaşırı ilişkiye devam et her ihtimale karşı. Koyulaşmadan sonra silikleşene kadar günaşırı ilişki devam yine. En koyuyu gördüğünde 24-36 saat içinde ilişki olsun canım

Back
X