• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi (ilk defa yapıyorum) bakar mısınız

gurbetsel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
40
10
3
27
Bu ay ilk defa ovülasyon testi yapıyorum adetim 1 Ekim de bitti 2 ekimde teste başladım döngüm genelde 28 ila 31 gün arası sürüyor. Artımedin ovülasyon testini aldım pek araştırmadan iyi mi kötü mü ovülasyonda artımed bilmiyorum ama bugün adetin başından beri 17. Gün oldu yumurtlama oldu mu olmadı mı anlamadım çizgi dün en koyu halindeydi bugün de silik çıktı bakar mısınız? Yumurtlama olmadı mı sizce henüz yoksa bugün mü? Buraya atacağım ama kalitesi düşecek büyük ihtimal

Eklentiler

• IMG_7898.webp
    IMG_7898.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_7899.webp
    IMG_7899.webp
    151,4 KB · Görüntüleme: 21
Muhtemelen 12 ekim akşamı olmuş 13.de bitmiş çünkü en koyu çizgi o gözüküyor. Size tavsiyem çizgi koyulaşmaya başladığında sabah akşam yapsanız tam pik i yakalarsınız.

Muhtemelen 12 ekim akşamı olmuş 13.de bitmiş çünkü en koyu çizgi o gözüküyor. Size tavsiyem çizgi koyulaşmaya başladığında sabah akşam yapsanız tam pik i yakalarsınız.
Normalde herkes 2 gün çizgi koyu olmalı diyor ama benim sadece dün koyu bugün ise silik çıktı her gün aynı saatte yapmama rağmen. Ama dünü ve bugünü değerlendirdik şimdi ne yapmam lazım bilmiyorum testlere devam mı etmeliyim?

İlk idrarla değil her gün aynı saatte test öncesi sıvı alımını azaltıp yapmalısınız belki içtiğiniz yediğiniz yüzünden silik çıkmıştır

İlk idrarla değil her gün aynı saatte test öncesi sıvı alımını azaltıp yapmalısınız belki içtiğiniz yediğiniz yüzünden silik çıkmıştır
Başından beri buna dikkat ediyorum her gün saat 4 ila 4 buçukta yapıyorum ve sıvıyı kesiyorum ve en başından beri

Back
X