Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ilk defa yapıyorum sizce pik mi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Barmisca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
153
61
48
30
IMG_20220329_215654.webp
IMG_20220329_215842.webp

14. Gündeyim ilk testi dün yaptım diğerini de bugün bu test diğer kaset testler kadar net renk vermiyor sanırım bir de sizce pik olmuş mu bu testten kullanan var mı çatlamak üzere mi çok anlamıyorum birkaç forum okudum ama kafama yatmadı hep kaset tipi test kullanılmış onda daha net sanki bilen varsa yardımcı olur mu

Sanki dün pik olmuş bugün çatlamaya başlamış gibi geldi ama tam net olarak belli olmuyor.. siz yine de değerlendirin boşa geçmesin

Çatlamaya başlamış olması mı önemli değerlendirmek için peki yoksa pik olduğu zaman mi olması gerekiyordu
İkiside.. ama en önemlisi catladigi zaman ve hemen öncesi.. Çatlamadan iki gün öncede girseniz ilişkiye bir zararı olmaz spermler uzun yaşadığı icin

Çatlamaya başlamış olması mı önemli değerlendirmek için peki yoksa pik olduğu zaman mi olması gerekiyordu
Çatlama olduğu vakit tutma şansı daha yüksektir. Ama gün aşırı şeklinde deperlendirin derim çünkü sağlıklı bir sperm ise sperm 3 gün içeride yaşıyor buda öatladıgı an dölleme ihtimalini ortaya koyuyor.

Eki Görüntüle 3036560 Eki Görüntüle 3036561
14. Gündeyim ilk testi dün yaptım diğerini de bugün bu test diğer kaset testler kadar net renk vermiyor sanırım bir de sizce pik olmuş mu bu testten kullanan var mı çatlamak üzere mi çok anlamıyorum birkaç forum okudum ama kafama yatmadı hep kaset tipi test kullanılmış onda daha net sanki bilen varsa yardımcı olur mu
Aşağıya detaylı anlatııgım konu linkimi bırakıyorum okursan bir nebze kafanda soru işaretleri kalmaz canım ovulasyonla ilgili

Ovülasyon testi açıklama,anlatım

Back
X