- 24 Haziran 2022
- 118
- 57
- 28
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Regl bitiş tarihin neydiMerhaba ;
İlk kez ovülasyon testi yaptım. 3gün boyunca. Adetimin başlangıç tarihinden 21. Gün ilk testi yaptım. Ortalama regl dönemim 25gün. Yorumlayabilir misiniz?( 3.test görselini çekmedim 2. İle aynısı)
Hiç çıkmadı.22. De hiç mi çizgi çıkmadı canım benim de ortalama 25-26 gün.
25 gunluk adet donemı ıcın 21.gun neden? 9 10 11 . gun yapman gerekıyordu en gec.Merhaba ;
İlk kez ovülasyon testi yaptım. 3gün boyunca. Adetimin başlangıç tarihinden 21. Gün ilk testi yaptım. Ortalama regl dönemim 25gün. Yorumlayabilir misiniz?( 3.test görselini çekmedim 2. İle aynısı)
O gün test aldım. Yinede şansımı deneyim dedim. Normalde regl nin bitiş tarihinden 5 gün sonra yumurtlama olasılığı. Regl uzunluğu 6gün. Ama her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyor bildiğim kadarıyla.25 gunluk adet donemı ıcın 21.gun neden? 9 10 11 . gun yapman gerekıyordu en gec.
tamam aynı gunler 2 asagı 2 yukarı gıbı degısebılır . adetın duzenlıyse. bıdahakı ay oyle yap :)stressten falan bazen etkılenır test yapmanda fayda var evet:))O gün test aldım. Yinede şansımı deneyim dedim. Normalde regl nin bitiş tarihinden 5 gün sonra yumurtlama olasılığı. Regl uzunluğu 6gün. Ama her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyor bildiğim kadarıyla.
Peki hamileysek bu ovülasyon testinde yumurtlama varmış gibi çift çizgi cıkarmı?tamam aynı gunler 2 asagı 2 yukarı gıbı degısebılır . adetın duzenlıyse. bıdahakı ay oyle yap :)stressten falan bazen etkılenır test yapmanda fayda var evet:))
evet ben bakmıstım. pike yakın oldugunda gebelık testınde sılık cızgı cıkmıstı tam piklestıgınde baya gorunur pembe bı bhcg cızgısı vardıPeki hamileysek bu ovülasyon testinde yumurtlama varmış gibi çift çizgi cıkarmı?
Bilen yardımcı olursa sevinirim?Birde merak ettiğim birşey var. Her ay yumurta çatlama olayı olmuyor sanırım. Sıvı her ay yoğun bi şekilde olmuyor. Bu durum olmuyorsa yumurta mı çatlamıyordur. Yoksa başka bi sebebi var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Canım çoklu testler daha iyi regl bitti diyelim 10 Haziran'da bittikten sonra başla regl bitiminin 1. Günü 2. Günü diye ortala 12 13. Gunde yumurtlama olur benim 11. Günde yumurtalık ağrılarım başlar mesela, 21. Gunde ovulasyon olmaz zatenO gün test aldım. Yinede şansımı deneyim dedim. Normalde regl nin bitiş tarihinden 5 gün sonra yumurtlama olasılığı. Regl uzunluğu 6gün. Ama her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyor bildiğim kadarıyla.
Sıvı herkeste değişiyor sadece ona odaklanma benceBilen yardımcı olursa sevinirim?
Canım çoklu testler daha iyi regl bitti diyelim 10 Haziran'da bittikten sonra başla regl bitiminin 1. Günü 2. Günü diye ortala 12 13. Gunde yumurtlama olur benim 11. Günde yumurtalık ağrılarım başlar mesela, 21. Gunde ovulasyon olma
Hım peki erken gebelik testi ne kadar doğru. Adete 2 gün kala birliktelik oldu ilişkiden sonra kahverengimsi bi akıntı oldu? Neden dir acabaSıvı herkeste değişiyor sadece ona odaklanma bence
Erken gebelik testi ile yanılan çok kişi oldu burada, sanırım en güvenilir kaset testler. Kahverengi akıntı belki reglin gelecektirHım peki erken gebelik testi ne kadar doğru. Adete 2 gün kala birliktelik oldu ilişkiden sonra kahverengimsi bi akıntı oldu? Neden dir acaba
Bu sefer öyle değildir inş. Yanlız bu sefer vücudumun heryerinde agri var. Kalçalarım bacaklarım göğüslerim falan. Acaba ben mi cok düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim. Stres yaptımErken gebelik testi ile yanılan çok kişi oldu burada, sanırım en güvenilir kaset testler. Kahverengi akıntı belki reglin gelecektir