Ovülasyon testi inceleme

Limonkus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2022
118
57
28
34
Merhaba ;
İlk kez ovülasyon testi yaptım. 3gün boyunca. Adetimin başlangıç tarihinden 21. Gün ilk testi yaptım. Ortalama regl dönemim 25gün. Yorumlayabilir misiniz?( 3.test görselini çekmedim 2. İle aynısı)

Eklentiler

• 20220622_184452.webp
    20220622_184452.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 112
22. De hiç mi çizgi çıkmadı canım benim de ortalama 25-26 gün.

Merhaba ;
İlk kez ovülasyon testi yaptım. 3gün boyunca. Adetimin başlangıç tarihinden 21. Gün ilk testi yaptım. Ortalama regl dönemim 25gün. Yorumlayabilir misiniz?( 3.test görselini çekmedim 2. İle aynısı)
Regl bitiş tarihin neydi

Merhaba ;
25 gunluk adet donemı ıcın 21.gun neden? 9 10 11 . gun yapman gerekıyordu en gec.

25 gunluk adet donemı ıcın 21.gun neden? 9 10 11 . gun yapman gerekıyordu en gec.
O gün test aldım. Yinede şansımı deneyim dedim. Normalde regl nin bitiş tarihinden 5 gün sonra yumurtlama olasılığı. Regl uzunluğu 6gün. Ama her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyor bildiğim kadarıyla.

O gün test aldım. Yinede şansımı deneyim dedim. Normalde regl nin bitiş tarihinden 5 gün sonra yumurtlama olasılığı. Regl uzunluğu 6gün. Ama her ay aynı günlerde yumurtlama olmuyor bildiğim kadarıyla.
tamam aynı gunler 2 asagı 2 yukarı gıbı degısebılır . adetın duzenlıyse. bıdahakı ay oyle yap :)stressten falan bazen etkılenır test yapmanda fayda var evet:))

Peki hamileysek bu ovülasyon testinde yumurtlama varmış gibi çift çizgi cıkarmı?
evet ben bakmıstım. pike yakın oldugunda gebelık testınde sılık cızgı cıkmıstı tam piklestıgınde baya gorunur pembe bı bhcg cızgısı vardı

Birde merak ettiğim birşey var. Her ay yumurta çatlama olayı olmuyor sanırım. Sıvı her ay yoğun bi şekilde olmuyor. Bu durum olmuyorsa yumurta mı çatlamıyordur. Yoksa başka bi sebebi var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.

Birde merak ettiğim birşey var. Her ay yumurta çatlama olayı olmuyor sanırım. Sıvı her ay yoğun bi şekilde olmuyor. Bu durum olmuyorsa yumurta mı çatlamıyordur. Yoksa başka bi sebebi var mıdır? Yardımcı olursanız sevinirim.
Bilen yardımcı olursa sevinirim?

Canım çoklu testler daha iyi regl bitti diyelim 10 Haziran'da bittikten sonra başla regl bitiminin 1. Günü 2. Günü diye ortala 12 13. Gunde yumurtlama olur benim 11. Günde yumurtalık ağrılarım başlar mesela, 21. Gunde ovulasyon olmaz zaten

Hım peki erken gebelik testi ne kadar doğru. Adete 2 gün kala birliktelik oldu ilişkiden sonra kahverengimsi bi akıntı oldu? Neden dir acaba
Erken gebelik testi ile yanılan çok kişi oldu burada, sanırım en güvenilir kaset testler. Kahverengi akıntı belki reglin gelecektir

Erken gebelik testi ile yanılan çok kişi oldu burada, sanırım en güvenilir kaset testler. Kahverengi akıntı belki reglin gelecektir
Bu sefer öyle değildir inş. Yanlız bu sefer vücudumun heryerinde agri var. Kalçalarım bacaklarım göğüslerim falan. Acaba ben mi cok düşünüyorum yoksa hamile olabilir miyim. Stres yaptım

Back
X