Ovulasyon testi innovita

maysahanim

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2024
202
86
18
İki gebelik kaybından sonra üçüncü kez gebeliğe hazırlanıyorum sizce pic mi innovita lh testi bu ,internette diğer kullananlarin bu markayı kullandıkları test örneklerine baktım ve herkeste farklıydı

Evet pik olmak üzere birkaç saate daha da koyulaşır. Bugünü ve silikleştiği günü değerlendirin. Ben 12 saat arayla değerlendirdim tuttu sık olması eşinizde sorun yoksa problem olmaz bence.

Fotografa gore en alttaki pik gibi duruyor. Ondan sonrasi yok mu ?
Bence bugünü de değerlendirin. Bende 2 saat sonra yapınca hafif silikleşti sabaha tamamen silinmişti. 16 saatte falan pik olup silikleşti yani.
Benimki düne gorede daha koyulasti akşam yaptiğimda hafif silikti ama bu sabah dahada koyulasti, ama ben dünde değerlendirdik bu günüde , hadi hayırlısı inşallah, alttaki test resmi bu sabahin ki

Eklentiler

• IMG_4730.webp
    7 KB · Görüntüleme: 18
Benimki düne gorede daha koyulasti akşam yaptiğimda hafif silikti ama bu sabah dahada koyulasti, ama ben dünde değerlendirdik bu günüde , hadi hayırlısı inşallah, alttaki test resmi bu sabahin ki
Evet pik olmuş bugun kesinlikte. Yarinida yapin. Pik oncesi ve snrasi da birliktelik olmasi lazim sperm sorunu yoksa esinizde.

Çok iyi ne zaman çatlarsa çatlasın içeride hazır sperm bulunmuş olur. Yarın silikleştiği günü de değerlendirin. İnşallah tutar hayırlı haberler bekliyoruz

Bir de avakado yedim ben daha iyi tutunuyor diye okumuştum. Bilmiyorum alakası var mı ama söylemek istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…