- 10 Şubat 2024
- 202
- 86
- 18
- Konu Sahibi maysahanim
-
Evet pik olmak üzere birkaç saate daha da koyulaşır. Bugünü ve silikleştiği günü değerlendirin. Ben 12 saat arayla değerlendirdim tuttu sık olması eşinizde sorun yoksa problem olmaz bence.
Yarın sabaha kadar sabretmem gerekecek galibaPik değil henüz bence
Benim de dün seninki gibi çıktı ama halen pik olmadı, ben de pcos var piki göremeyeceğimi düşünüyorum ben, kaçıncı gün döngününYarın sabaha kadar sabretmem gerekecek galiba
Fotografa gore en alttaki pik gibi duruyor. Ondan sonrasi yok mu ?Yukardaki resim kurumuş hali, bu testten 10 dakika sonra çekilmiş fotoğraf
Eki Görüntüle 3665413
Yarin sabah yapinca ekliyecegimFotografa gore en alttaki pik gibi duruyor. Ondan sonrasi yok mu ?
Bence bugünü de değerlendirin. Bende 2 saat sonra yapınca hafif silikleşti sabaha tamamen silinmişti. 16 saatte falan pik olup silikleşti yani.Ya
Yarin sabah yapinca ekliyecegim
Fotografa gore en alttaki pik gibi duruyor. Ondan sonrasi yok mu ?
Benimki düne gorede daha koyulasti akşam yaptiğimda hafif silikti ama bu sabah dahada koyulasti, ama ben dünde değerlendirdik bu günüde , hadi hayırlısı inşallah, alttaki test resmi bu sabahin kiBence bugünü de değerlendirin. Bende 2 saat sonra yapınca hafif silikleşti sabaha tamamen silinmişti. 16 saatte falan pik olup silikleşti yani.
Evet pik olmuş bugun kesinlikte. Yarinida yapin. Pik oncesi ve snrasi da birliktelik olmasi lazim sperm sorunu yoksa esinizde.Benimki düne gorede daha koyulasti akşam yaptiğimda hafif silikti ama bu sabah dahada koyulasti, ama ben dünde değerlendirdik bu günüde , hadi hayırlısı inşallah, alttaki test resmi bu sabahin ki
Çok iyi ne zaman çatlarsa çatlasın içeride hazır sperm bulunmuş olur. Yarın silikleştiği günü de değerlendirin. İnşallah tutar hayırlı haberler bekliyoruzBenimki düne gorede daha koyulasti akşam yaptiğimda hafif silikti ama bu sabah dahada koyulasti, ama ben dünde değerlendirdik bu günüde , hadi hayırlısı inşallah, alttaki test resmi bu sabahin ki
Kaçıncı günü döngününBenimki düne gorede daha koyulasti akşam yaptiğimda hafif silikti ama bu sabah dahada koyulasti, ama ben dünde değerlendirdik bu günüde , hadi hayırlısı inşallah, alttaki test resmi bu sabahin ki
Sorunu yok her gunu degerlendiryoruz insallah olurEvet pik olmuş bugun kesinlikte. Yarinida yapin. Pik oncesi ve snrasi da birliktelik olmasi lazim sperm sorunu yoksa esinizde.
Evet insallah yarin sabahda yapicam test oglen yaptim hala koyu cikiyor testÇok iyi ne zaman çatlarsa çatlasın içeride hazır sperm bulunmuş olur. Yarın silikleştiği günü de değerlendirin. İnşallah tutar hayırlı haberler bekliyoruz
Bu gun 19 gun , aslinda reglim duzenli 28 gunde bir olur ve ovulasyonda ortalama 13 ncu gunde olurdu, jinekolog duphaston yazmisti onun kullanma zamni bitince dongu bozulduKaçıncı günü döngünün
yaa bilmiyordum onuda yerim zaten seviyorumda avocadoyu sabah kahvaltida tuketmeyiBir de avakado yedim ben daha iyi tutunuyor diye okumuştum. Bilmiyorum alakası var mı ama söylemek istedim
İncir duydum bende. Arkadasim incir yedigi ay hamile kaldi.yaa bilmiyordum onuda yerim zaten seviyorumda avocadoyu sabah kahvaltida tuketmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?