- 3 Aralık 2024
- 45
- 5
- 1
- 29
- Konu Sahibi catidakimorkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bazı ay yumurta yeteri kadar gelişmeyebiliyor dilerseniz yumurtlama masajı yapın youtube var bakın deneyin şansınızı adetinize ne kadar var süre olarakKızlar lütfen deneyimlerinizi benimle paylaşır mısınız? Yumurtlama görmemek çok moralimi bozdu![]()
8 9 Mayıs gibi olmam gerekbazı ay yumurta yeteri kadar gelişmeyebiliyor dilerseniz yumurtlama masajı yapın youtube var bakın deneyin şansınızı adetinize ne kadar var süre olarak
hala yumurtlama olabilir ama devam edin teste siz8 9 Mayıs gibi olmam gerek
Evet dikkat ettim. Akıntımdan da takip ediyorum ama olmadı kendim de farkındayımsıvı alımına dikkat ettiniz mi?
Evet bırakmayı düşünmüyorum adete kadar. Masajı ilk kez duydum. Yarın deneyeyim. Teşekkür ederimhala yumurtlama olabilir ama devam edin teste siz
rica ederim birgebeningünlüğü yazın orda çıkıyor yumurtlama masajı sıvı alımınızada dikkat ederek yine testlerinizi yapın stres yapmayın belki bu ay olmaz bir sonraki ay olurEvet bırakmayı düşünmüyorum adete kadar. Masajı ilk kez duydum. Yarın deneyeyim. Teşekkür ederim![]()
Belki de. Aslında 14 15. Günlerde görüyordum hep. Son 2 aydır akıntım da olmuyor. Hormon değerlerim de iyi çıktı. İnanın hiç anlamadım. Pcosum da var. Yoruldum artık 1 sene olacakrica ederim birgebeningünlüğü yazın orda çıkıyor yumurtlama masajı sıvı alımınızada dikkat ederek yine testlerinizi yapın stres yapmayın belki bu ay olmaz bir sonraki ay olur
en son ne zaman hormon testi yaptırdınız pcosdan dolayı gerekli takviye vermedi mi doktorunuz inositol kullanın hem sağlıklı yumurta büyütüyor hemde zamanında çatlamasını sağlıyor doktorunuza söyleyin pcos varsa takviyesiz denemeyin bnce takviye kullanarak daha rahat hamile kalırsınızBelki de. Aslında 14 15. Günlerde görüyordum hep. Son 2 aydır akıntım da olmuyor. Hormon değerlerim de iyi çıktı. İnanın hiç anlamadım. Pcosum da var. Yoruldum artık 1 sene olacak
En son da geçen ay yaptırdımen son ne zaman hormon testi yaptırdınız pcosdan dolayı gerekli takviye vermedi mi doktorunuz inositol kullanın hem sağlıklı yumurta büyütüyor hemde zamanında çatlamasını sağlıyor doktorunuza söyleyin pcos varsa takviyesiz denemeyin bnce takviye kullanarak daha rahat hamile kalırsınız
kullandığınız takviye var mı pekiEn son da geçen ay yaptırdım
Evet evet üstte yazmıştım etiketlemeyi unutmuşumkullandığınız takviye var mı peki
Tam aynı tarihler haberleşelim :)Ben de şu an sizinle aynı durumdayım15 gündür test yapıyorum hala pozitif göremedim bende de pcos var neyse Allah'dan ümit kesilmez insallah en kısa zamanda birbirimizin güzel haberlerini aliriz
benim de adetim 8 9 mayıs gibi o güne kadar yapmayı düşünüyorum
İnşallah aynı anda hamiş haberlerimizi aliriz :)))Tam aynı tarihler haberleşelim :)
omega 3 de kullanılmasını tavsiye ederim pcos varsa baya etkili oluyor yumurta sağlığı açısından epa ve dhea değerlerini iyi kontrol ederek almalısınız tabi eşinizin kullandığı takviyeyi bilmiyorum ama inşallah etkisini görürsünüzAylardır takviye kullanıyorum. Gynopol ile inositol aldım. Glifor ile insülin direncimi kontrol altına almaya çalıştık şu an eşimle Antulus kullanıyoruz. Bakalım hayırlısı