Kalbim duracak kızlar bakabilir misiniz

sevalaksu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2021
144
59
48
25
Merhaba, 32-35 arası adet görüyorum. En son adet tarihim 16 Haziran. 3 temmuzdan sonra Ovulasyon testi yapmaya başladım pik görmedim. Bugün Ovulasyon yaptım pik gördüm ama şüphelendim. Gebelik testi ( laboquick) yaptım görseldeki gibi çıktı. Koşa koşa gelip kan testi verdim sonucunu bekliyorum. Sizce durum nedir. Kan testinde negatif çıkacak diye korkuyorum.

Eklentiler

• IMG_8049.webp
    IMG_8049.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 358
  • IMG_8051.webp
    IMG_8051.webp
    112,1 KB · Görüntüleme: 354
Merhaba, 32-35 arası adet görüyorum. En son adet tarihim 16 Haziran. 3 temmuzdan sonra Ovulasyon testi yapmaya başladım pik görmedim. Bugün Ovulasyon yaptım pik gördüm ama şüphelendim. Gebelik testi ( laboquick) yaptım görseldeki gibi çıktı. Koşa koşa gelip kan testi verdim sonucunu bekliyorum. Sizce durum nedir. Kan testinde negatif çıkacak diye korkuyorum.
Ovulasyon testiyle gebeliği anlamak çok zor çünkü o daha çok lh hormonunun salgılanmasıyla alakalı olarak gösteriyor o çizgileri ama kaset testinde siliklik çıkmış var olabilme ihtimali var. Kan sonucunu bizimle de paylaş🌸

cevaplarınız için teşekkür ederim 🙏 zaman geçmek bilmiyor. 1 saate çıkacaktır ama ümitsizim nedense. Her zaman hüsrana ugradıgım için.

Öncelikle hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Son adet tarihiniz 16 Haziran ise ovulasyon testini yapmaya geç başlamışsınız 3 Temmuz neredeyse 18.gün oluyor muhtemelen ovulasyon yapmadan yumurtlama olmuştur o yüzden sonra ki günler pik olmamıştır. Güzel sonuç almışsınız rabbim devamını sağlıklı ve hayırlı bi şekilde getirsin inşallah.

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz. ben aslında çok önceden beri bakıyordum ama hiç yumurtlamam yoktu pcostan dolayı. eskiden kalma bir tane ov. testi gördüm masamda iki ay geçmişti üstünden bir bakayım dedim. hafif koyuluk görünce sipariş ettim. yaptığım testler görseldeki şekilde. sizce LH dalgalanması mı var yoksa pik mi yapacak ya da yaptı mı
WhatsApp Image 2025-07-30 at 10.25.53.webp

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz. ben aslında çok önceden beri bakıyordum ama hiç yumurtlamam yoktu pcostan dolayı. eskiden kalma bir tane ov. testi gördüm masamda iki ay geçmişti üstünden bir bakayım dedim. hafif koyuluk görünce sipariş ettim. yaptığım testler görseldeki şekilde. sizce LH dalgalanması mı var yoksa pik mi yapacak ya da yaptı mıEki Görüntüle 3623761
Pik olmamış ama bugün değerlenir. Kadınların yaptığı hata bence bu. Sadece pik olduğu günler değerlendirmek istiyor. Siz yine 2 güne bir ilişki yapın. Hemen kalkmayın yataktan. Bilgi içinde ovulasyon testi yapın.

Pik olmamış ama bugün değerlenir. Kadınların yaptığı hata bence bu. Sadece pik olduğu günler değerlendirmek istiyor. Siz yine 2 güne bir ilişki yapın. Hemen kalkmayın yataktan. Bilgi içinde ovulasyon testi yapın.
yok zaten yumurtlamadan öncede ilişkiye girilmesi gerektiğini biliyorum illa piki beklemiyorum ama tam pik olmadan sönecek diye korkuyorum. hayal kırıklığı yaşayacağım muhtemelen

Back
X