Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum kan testi vermeni oneririmKızlar ovülasyon testi ile hamile kalanlar var mı benim aşağıdaki gibi çıktı yorumlarınızı bekliyorum.
Adet günüme 3 gün var evde ovülasyon testi vardı beklemeden yapayım dedim, eğer adet geçerse kan testi yaptıracağımKuzum kan testi vermeni oneririm
İnşallah herşey gönlünce olur cnm benimAdet günüme 3 gün var evde ovülasyon testi vardı beklemeden yapayım dedim, eğer adet geçerse kan testi yaptıracağım
Çok teşekkür ederim canınİnşallah herşey gönlünce olur cnm benim![]()
Bu ovulasyon testi bişey ifade etmiyor yumurtlama değil gebelik hiç değil gebelik olsa epey koyu oluyor t çizgisi zaten. Yumurtlama görmüşmüydün bu ay?Kızlar ovülasyon testi ile hamile kalanlar var mı benim aşağıdaki gibi çıktı yorumlarınızı bekliyorum.
Evet yumurtlamam oldu bu ayBu ovulasyon testi bişey ifade etmiyor yumurtlama değil gebelik hiç değil gebelik olsa epey koyu oluyor t çizgisi zaten. Yumurtlama görmüşmüydün bu ay?
Yumurtlamadan 12 gün sonra test yapın erken olmasına gerek yok varsa çıkar zaten gebelikEvet yumurtlamam oldu bu ay
Ovulasyon testi eczanede satılıyor muBu ovulasyon testi bişey ifade etmiyor yumurtlama değil gebelik hiç değil gebelik olsa epey koyu oluyor t çizgisi zaten. Yumurtlama görmüşmüydün bu ay?
Satılıyor ama 2 adeti 30 tl ye geliyor yaklaşık internetten toplu alsanız daha uyguna gelir benceOvulasyon testi eczanede satılıyor mu
Ne durumdasın canım benım de 4 gğn var adete koyu çıktıBenim de bat’a 4 gün var çıkan sonuç bu tekrar mı yumurtlama oluyor ?
Sen ne durumdasın canım adete 4 gün var koyu çıktı benım deKızlar ovülasyon testi ile hamile kalanlar var mı benim aşağıdaki gibi çıktı yorumlarınızı bekliyorum.
Regl olmadım 3 gün geçiyor ve her gün gebelik testi yapmama rağmen onlarda negatif anlamadım bir şeyNe durumdasın canım benım de 4 gğn var adete koyu çıktı
Aaaa kız git kan ver kanmnnnnRegl olmadım 3 gün geçiyor ve her gün gebelik testi yapmama rağmen onlarda negatif anlamadım bir şey![]()
Bazen regl psikolojik gecikebilirRegl olmadım 3 gün geçiyor ve her gün gebelik testi yapmama rağmen onlarda negatif anlamadım bir şey![]()