ovulasyon testi isteyen

ciko07

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
5.901
817
373
Ovulasyon testi.aldim 20 adet
25 tl aldim 4 adet kullandim icinden smdi hamileyim 16 tanesi duruyo isteyen olrsa 10 TLye veriyim

[QUOl_tlh, post: 36962810, member: 626115"]slm uzun zmn olmus yazalı ama ıns gorursun
testlemı hamıle kaldın[/QUOTE]
Onu kullandigm ay hamile kaldim cnm

ha
[QUOl_tlh, post: 36962810, member: 626115"]slm uzun zmn olmus yazalı ama ıns gorursun
testlemı hamıle kaldın
Onu kullandigm ay hamile kaldim cnm[/QUOTE]
ngı marka kullandıgını bıde tam olarak hangı gun nasıl oldugunu anlatabılırmısın rıca etsem

eylul_tlh .!.:
ha

Onu kullandigm ay hamile kaldim cnm
ngı marka kullandıgını bıde tam olarak hangı gun nasıl oldugunu anlatabılırmısın rıca etsem[/QUOTE]

Ben o ay bi cok sey yaptim cnm interntten laqbouick diye bi marka spars ettim yumrtlma gnume yetsmeynce bi kutu eczaneden galenik marka ovulasyn aldm 5 tanr ckti icinden o btnce dgeri geldi ondanda 4 tane kullandm adetn basladgi gnden itbaren 11.gn basladim 20.gne kdr yaptim testten bi iki saat once hc sivi tuketmeden hergn ayni saate yaptim 1 haftq sogan kuru yaptim folik asit kullandim yumrtkma gnlerini degerlndrdm ilskden snra ayaklari dikip yarim saat yattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…