Ovülasyon testi kızlar acil bakarmısnz

delidunya

Oğlum 🤍
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2020
1.630
1.007
83
Kızlar klomen kullandım sonrası çatlatma iğnesi ve sonuç regl oldum bugün 5.günüm reglide ve son günüm ovülasyon testi yaptım çift çizgi çıktı sizce iğnesnn etkisi kalmış olabilirmi? Yoksa vucüt yumurtayı kendi mi üretti ay çok mutluyum ama heyecan yapmak istemiyorum normal de yumurtlama olmuyor bende doktor o yüzden klomen vermişti kızlar lütfen yardımcı olun

cıft cızgı derken? sureklı cıft cızgı cıkar hatta adet bıtımınde yada adetten bı gun once pik kadar olmasa da koyu cıkan test paylasan arkadaslar olmustu. ne kadar koyu testın? ıgneden 12 gun sonra test yapın yoksa yanlıs pozıtıf verır denır. lakın sızın baya gun gecmıs ustune etkısı kalmaz.

Yani ikinci çizgi de çıktı demek istedim ben rengi oldum bugün son günüm tutmadı bu ay gebelik benm merak ettiğim yumurtlama mı oldu normal de yumurtlamam olmuyordu doktor o yüzden klomen vermişti

Yani ikinci çizgi de çıktı demek istedim ben rengi oldum bugün son günüm tutmadı bu ay gebelik benm merak ettiğim yumurtlama mı oldu normal de yumurtlamam olmuyordu doktor o yüzden klomen vermişti
ben de ovulasyon testınde sureklı sılık bı pembe ız cıkar demek ıstedım ^^. vucudumuzda hep bı lh hormonu var o yuzden koyulugunu sordum zaten :) ılacı 5 gun kullanıyolar 1 2 gune yumurta buyuyo ve catlıyo . pek zamanlarını kesın bılmesem de. doktorunuzla gorusun . bılmeden yanlıs konusmayım. baska arkadaslar cvp versın. ıgnenın etkısı 12 gun tamam da hapın etkısı var mı bılemedım

Biliyorum o kısımları teşekkür ederim ama tam anlatamadım sanırım benm önceki testlerim de silik cıkmıyordu hiç bugün baya belirgin rengl kanaması ile brlkte gitmiştir vücttn herhde ama bilmiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…