- 28 Mayıs 2025
- 2.246
- 447
- 38
- 25
- Konu Sahibi ygmurgokcem
Ay cnm hala devam ediyor akintim laboquik yaptim golge gibi cikti yani ama gec dollenmemi kimyasal mi anlamadim belim cok agriyor anlamsiz yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay cnm hala devam ediyor akintim laboquik yaptim golge gibi cikti yani ama gec dollenmemi kimyasal mi anlamadim belim cok agriyor anlamsiz yani
İnşallah vardır ne zaman kan vereceksin pekiAy cnm hala devam ediyor akintim laboquik yaptim golge gibi cikti yani ama gec dollenmemi kimyasal mi anlamadim belim cok agriyor anlamsiz yani
Gidiyoruz simdi esimle lekelenmem var diye beklemek istemedim nolu nolmazİnşallah vardır ne zaman kan vereceksin peki
Hayırlı haberlerle gel inşallah mutlaka haber verGidiyoruz simdi esimle lekelenmem var diye beklemek istemedim nolu nolmaz
Gebelik testi yapın bence böyle daha çok stres olursunuz
Elimdeki son test![]()
Teşekkür ederimGebelik testi yapın bence böyle daha çok stres olursunuz
Pik görünüyor değerlendirin istersenizKızlar sondaki pik mi ? İlk kez ovulasyon testi kullanıyorum. Laboquick marka
Eki Görüntüle 3644618
Canım var mı bebis takip edemedimGidiyoruz simdi esimle lekelenmem var diye beklemek istemedim nolu nolmaz
Ay benimde böylee Reglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün en son ki de bugünundü 22 Eylül regli günümBu da ovülasyon testlerim
Gebelik olabilir mi acaba, ayy inşallah vardırAy benimde böylee Reglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün en son ki de bugünundü 22 Eylül regli günüm![]()
İnşallah yaa gebelik testi de yaptim da çok silik çıkmıştı kuruma olabilir diye çok umutlanamadim onu da atayım netleştirince belli oluyor fotoda yarın bir tane daha ovulasyon yapacm pazartesi de regli günüm olmam inşallahGebelik olabilir mi acaba, ayy inşallah vardır![]()
Var gibiİnşallah yaa gebelik testi de yaptim da çok silik çıkmıştı kuruma olabilir diye çok umutlanamadim onu da atayım netleştirince belli oluyor fotoda yarın bir tane daha ovulasyon yapacm pazartesi de regli günüm olmam inşallahsiz ne durumdasınız
![]()
Kimyasala dondu cnm ne yazikkiCanım var mı bebis takip edemedim
Ay İnşallah en kısa sürede güzel haberler alalım yaVar gibiHadi inşAllah gönlünüzden geçen olsun umarımm vardırr kucağınız bebişle dolar
Gecikmenin 4.günü test yaptım negatifti
![]()
İnşAllahAy İnşallah en kısa sürede güzel haberler alalım ya![]()
Canım bence hamilesin bende bu şekilde öğrendim 5+3üz şu anAy İnşallah en kısa sürede güzel haberler alalım ya![]()
Ay sağlıcakla kucağına alırsınız inşallahCanım bence hamilesin bende bu şekilde öğrendim 5+3üz şu an![]()