• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi koyu çıkıyor bilgisi olan bakabilir mi🫶🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🫢🤦🏻‍♀️
Elimdeki son test 🤣

Eklentiler

• 1000054631.webp
    1000054631.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 49
Bu da ovülasyon testlerim
Ay benimde böylee Reglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün en son ki de bugünundü 22 Eylül regli günüm 🤷

Eklentiler

• IMG_20250920_115044.webp
    IMG_20250920_115044.webp
    56 KB · Görüntüleme: 37
Ay benimde böylee Reglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün en son ki de bugünundü 22 Eylül regli günüm 🤷
Gebelik olabilir mi acaba, ayy inşallah vardır😍🫢

Gebelik olabilir mi acaba, ayy inşallah vardır😍🫢
İnşallah yaa gebelik testi de yaptim da çok silik çıkmıştı kuruma olabilir diye çok umutlanamadim onu da atayım netleştirince belli oluyor fotoda yarın bir tane daha ovulasyon yapacm pazartesi de regli günüm olmam inşallah 🤦 siz ne durumdasınız😊

Eklentiler

• IMG_20250919_194055.webp
    IMG_20250919_194055.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 32
İnşallah yaa gebelik testi de yaptim da çok silik çıkmıştı kuruma olabilir diye çok umutlanamadim onu da atayım netleştirince belli oluyor fotoda yarın bir tane daha ovulasyon yapacm pazartesi de regli günüm olmam inşallah 🤦 siz ne durumdasınız😊
Var gibi🫠😍 Hadi inşAllah gönlünüzden geçen olsun umarımm vardırr kucağınız bebişle dolar🌸 Gecikmenin 4.günü test yaptım negatifti☺️🥹

benimde bugün bat ama gelen giden yok akıntı bile yok memelerde Ağrı koltuk altımda aşırı Ağrı var koluma kadar ama bu belirtilere inanmak istemiyorum 3 gün de merakdan övü yaptım hep böyle koyu çıktı normalde daha koyu her ikiside ama ilk defa adet tarihi yakında t bu kadar koyu normalde epey silik hatta hiç çıkmazdı bi acaba demedim değil🫣

Eklentiler

• IMG_2334.webp
    IMG_2334.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 16
Back
X