Evet 28-29 hatta bugünde öyleyim28 eylulde oldu mu bunlar ? Olduysa o gün yumurtlama olmus demektir
E problem var 42 kromozom olmalı. Sebebi genetik testlerle daha başka testlerle bulunabilir. Veyaaa bunun tedavisi olabilir. Bence siz ovu testlerine değil diğer tıbbi testlere ağırlık vermelisiniz. Zira gebelik olsa da sağlıklı gebelik elde edilmesi biraz zor görünüyor. Ya düşük ya gebeliği sonlandırma ile karsilasabilirsiniz Allah korusun.Hiçbiri yok ne eşimde ne bende bütün testler yapıldı.Hatta tüp bebekte 5 embriyomuz 49-50 kromozomlu geldiSebebi bilinmiyor
Gebelik düşündüğünüz aylarda kan sulandirici kullanmanız gerekir. Ki benim size tavsiyem doğal gebelik değil isinde iyi tüp bebek merkezi ile çalışma yapmanız. Pıhtılaşma varken de gebe kalmak çok zordur ayrıca. Bende de 4/3 Pıhtılaşma var4g/4g pıhtılaşmaya meyillik çıktı bir.Doktorlar ve tıp dünyası şaşkın
46 kromozomlu olması gerekiyor.Bize bütün testler yapıldı 46 kromozomluyuz.Doktorlar birşey yapamıyor maalesef.Hamile kalıncada kan sulandırıcı iğneye başlıyorum öncesine gerek yokmuşE problem var 42 kromozom olmalı. Sebebi genetik testlerle daha başka testlerle bulunabilir. Veyaaa bunun tedavisi olabilir. Bence siz ovu testlerine değil diğer tıbbi testlere ağırlık vermelisiniz. Zira gebelik olsa da sağlıklı gebelik elde edilmesi biraz zor görünüyor. Ya düşük ya gebeliği sonlandırma ile karsilasabilirsiniz Allah korusun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.46 kromozomlu olması gerekiyor.Bize bütün testler yapıldı 46 kromozomluyuz.Doktorlar birşey yapamıyor maalesef.Hamile kalıncada kan sulandırıcı iğneye başlıyorum öncesine gerek yokmuş
Degerlendirmissinizdir umarim 28 ve 29uEvet 28-29 hatta bugünde öyleyim
Belki olur diye bende deniyorum işteDegerlendirmissinizdir umarim 28 ve 29uinsallah bebisiniz saglikla gelir
Mutlaka genetik test yaptırmalısınız doktorunuzla görüşün mutasyonlarınıza bakılsın testde belki pıhtılaşma tromb çıkıcaktır ki önceden tedavi olunsun. Kan sulandırıcı igneler kullanmalısınız doktorun talimatiylaYumurtlamada libidom artıyor ,regli gibi ağrı oluyor,akıntı fazlalaşıyor,tatlı yiyorum sürekli.Herşeyi yaşıyorum 5 kez hamile kaldım zaten hepsi kimyasal gebelikti
Bende kimyasal ve kurtaj yaşadım. 4g/4g ve homozigot vardi kan sulandirici ilaçlarla hamile kaldım kim demiş öncesinde gerek yok diye inanmıyorum ben ona. Pıhtılaşma olunca hamile kalamıyosun bebek rahme tutunamiyor tutunamadan kimyasal yaşanıyor malesef. Benim ilk gebeliyim tutjn amma gelismedi kese vardi kalp atışı olmadıgı için kürtaj oldu tabi onda kullanmamıştım ilaçları başka bişeyler yaptırıyordu eski doktorum46 kromozomlu olması gerekiyor.Bize bütün testler yapıldı 46 kromozomluyuz.Doktorlar birşey yapamıyor maalesef.Hamile kalıncada kan sulandırıcı iğneye başlıyorum öncesine gerek yokmuş
Kaç doktora gittim öncesi gerek yok hamile kalır kalmaz iğne dendi o zaman gidip yazdırayımmı kendimeBende kimyasal ve kurtaj yaşadım. 4g/4g ve homozigot vardi kan sulandirici ilaçlarla hamile kaldım kim demiş öncesinde gerek yok diye inanmıyorum ben ona. Pıhtılaşma olunca hamile kalamıyosun bebek rahme tutunamiyor tutunamadan kimyasal yaşanıyor malesef. Benim ilk gebeliyim tutjn amma gelismedi kese vardi kalp atışı olmadıgı için kürtaj oldu tabi onda kullanmamıştım ilaçları başka bişeyler yaptırıyordu eski doktorum
Yapıldı her test başka hiçbir kusur yokMutlaka genetik test yaptırmalısınız doktorunuzla görüşün mutasyonlarınıza bakılsın testde belki pıhtılaşma tromb çıkıcaktır ki önceden tedavi olunsun. Kan sulandırıcı igneler kullanmalısınız doktorun talimatiyla
Canım testini yapmaya devam et bende 28 günde bir adet olurum düzenlidir ben hiç yumurtlama görmemiştim adet günüm geldiğinde amann bırakacam bir işe yaramıyor dediğim gün yani adet günümde yumurtlama gördüm sen sabret ve teste devam et canım adet gününe kadarMerhaba arkadaşlar ne zaman ovulasyon testi yapsam hiçbir zaman koyulaşmadı ama en koyu gün hamile kaldım kimyasal gebelikti ama hamile kalabildim.Bu durum yumurtanın kalitesizliğini gösterir mi ?Eki Görüntüle 3310158
Doktora gittim şimdi yumurtam çatlamış 28-29 gibiCanım testini yapmaya devam et bende 28 günde bir adet olurum düzenlidir ben hiç yumurtlama görmemiştim adet günüm geldiğinde amann bırakacam bir işe yaramıyor dediğim gün yani adet günümde yumurtlama gördüm sen sabret ve teste devam et canım adet gününe kadar
Çok güzel bende clexan kuılanıyorum ve hapda iciyordum hamile degilken inşallah gebeligin sağlıklı olur merak etme sabr etmek lazımBaşka bir profesor doktora gittim.Tam yumurtlama gününü bulup o sıra hapa başlayacağız dedi.Şimdi hap başladı yumurtlamışım.0.4 lük clexan da başladı.Hayırlısı inşallah
Ayyy hadi inşallah güzel haberlerini alırız canımDoktora gittim şimdi yumurtam çatlamış 28-29 gibi
Sizin çocuk oldumu peki ?Çok güzel bende clexan kuılanıyorum ve hapda iciyordum hamile degilken inşallah gebeligin sağlıklı olur merak etme sabr etmek lazım
Hayr 5ci aydayım inşallah sagsalim gelirSizin çocuk oldumu peki ?
Oldu yani hadi inşallah darısı başıma aminHayr 5ci aydayım inşallah sagsalim gelir
Darısı başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?