- 2 Aralık 2023
- 69
- 13
- 8
- 35
- Konu Sahibi mrvmstf2017
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah, teşekkür ederimMuhtemelen 1-2 güne piki görürsünüz
Üstte ki baya koyu çıkmış gibiBende ilk defa deniyorum dün ve bugün böyle
Reglim yeni bitti ama sanki pozitif çıkıyor bilgisi olan var mı
Hiç anlamıyorumÜstte ki baya koyu çıkmış gibi
Değerlendirseydin bari canımHiç anlamıyorumilk defa deniyorum reglim bittikten sonra yaptım ilkini koyu çıktı ovülasyon
Bir gebelik testi yapın elinizde varsa testKonu sahıbınden özür dileyerek size sormak istıyorum kızlar durum şu ki
Adet olmam gereken günden 1gün önce doktor randevum vardı ve o gün çatlamak üzere büyümüş bi yumurtam olduğunu söyledi ve 2gün ilişki önerdi yani çok geç yumurtlamışım eğer döllenme olmazsa 7 8 gün içinde adetin gelir bugün 9 . Gün gelen giden yok öylesine ovulasyon testi yaptım tekrar koyulasmiş gebelik olabılır mi
Evet bildim kadarıyla öyle ama en son baya silikti yok gibiydi şimdi böyle görünce baya koyulaşmış geldi 2. 3 gün sonra nida ypıym baklm ovulasyonla gebelik öğrenebılck mıyımBirebir aynı koyulukta olması lazım çubukların
Alttaki pik gbi duruyorKızlar sizce catlamismi
Bir kac güne pik olacak gibi devam edinMerhaba hanımlar bu ay ilk defa ovülasyon testi deniyorum. O yüzden bu konuda acemiyim. Bu koyuluktan ortalama kaç gün sonra pik gördünüz?
Evet pik olmuş ertesi gün catlamisMerhaba arkadaşlar son regl 20 kasım 25 kasım klomen kullanmaya başladım 5 gün. 4 aralıkta döngünün 14. Günü ovulasyon testi yaptm ekliyorum resmini testi aldığım sayfaya attım test çok iyi 3 gün değerlendir teste devam et dedi. Ama 5 aralıkta tekrar test yptım silikleşti acaba ayın 4. Öncemi yumurtlama oldu son gününü yakaladım sanırım sizde bakar msnz pik mi oluyor bu.
Lh bazen dalgalanabiliyor ve böyle çıkabiliyor yanilmamak için kan testi verinKızlar benim bat gecikti ovulasyon yumurtlama dönemimde siliklesmisti tekrar koyulaşmış bugün baktım neden böyle olursizce![]()