- 5 Kasım 2023
- 1.271
- 371
- 38
- 26
- Konu Sahibi mrvmstf2017
-
Evet çatlama olmuş degerlendirinKızlar sizce catlamismi
14 gun e kadar lh hormonu yumurtanizi buyutmus pozitif olmus 14.gun daha kirmizi pik olmus gozukuyor muhtemelene dün gece catladi.. dün degerlendrmissinzdir umarim..benim de sanırım yardımınıza ihtiyacım varbu testleri ilk defa kullananlar baya kafa karışıklığı yaşıyor malum.
ben geçen hafta cumartesi gusül aldım ve pazartesi gününden beri testleri yapıyorum. pazartesi gününden itibaren iki günde bir değerlendirdim. bu gün testim de sadece c çizgisi vardı, t yoktu. bu ne anlama geliyor? bu gün değerlendirecektik.
Eki Görüntüle 3353773
Eki Görüntüle 3353774 Eki Görüntüle 3353775
Eki Görüntüle 3353780
Çatlamış yumurtanız, değerlendirebilirsiniz bugünü de tabiibenim de sanırım yardımınıza ihtiyacım varbu testleri ilk defa kullananlar baya kafa karışıklığı yaşıyor malum.
ben geçen hafta cumartesi gusül aldım ve pazartesi gününden beri testleri yapıyorum. pazartesi gününden itibaren iki günde bir değerlendirdim. bu gün testim de sadece c çizgisi vardı, t yoktu. bu ne anlama geliyor? bu gün değerlendirecektik.
Eki Görüntüle 3353773
Eki Görüntüle 3353774 Eki Görüntüle 3353775
Eki Görüntüle 3353780
15 gün olan gebelik testiÇatlamış yumurtanız, değerlendirebilirsiniz bugünü de tabii
Bugünün ovulasyon testinin sonucu bu şekilde. İkisi aynı koyulukta. Dün degerlendirmedik, bu gün değerlendirecegiz.14 gun e kadar lh hormonu yumurtanizi buyutmus pozitif olmus 14.gun daha kirmizi pik olmus gozukuyor muhtemelene dün gece catladi.. dün degerlendrmissinzdir umarim..
Bugunude degerlendirin umarim tutar mucizler bizimle olsun
Aa evet hcg'ymiş15 gün olan gebelik testiyanlışlıkla onu kullandım. Bu gün değerlendireceğiz. Dün değerlendirmek. Birazdan ovulasyon testini yapacağım. Oradan daha net belli olur sanırım. T çizgisi hiç olmazsa mi yumurta çatlamış demek oluyor? Ben t çizgisi yok, c çizgisinin de silik olması gerektiğini biliyordum çatlaması için.
Sizde pcos falan var mı?Bugünün ovulasyon testinin sonucu bu şekilde. İkisi aynı koyulukta. Dün degerlendirmedik, bu gün değerlendirecegiz.
Eki Görüntüle 3353785
Bildiğim kadarıyla yok. Bir yıllık evliyim, iki üç aydır düşünüyoruz. Doktora falan hiç gitmedim. Adetim ve adet döngüm düzenlidir.Sizde pcos falan var mı?
kullandığınız test laboquik mi ? bende sürekli pik çıkmıştı bu aralar laboquik çok şikayet varBildiğim kadarıyla yok. Bir yıllık evliyim, iki üç aydır düşünüyoruz. Doktora falan hiç gitmedim. Adetim ve adet döngüm düzenlidir.
Evet, üç beş gün pik çıkıyor. Bu gün sanki biraz daha silikti t çizgisi ama tam kestiremedim. Ben iki günde bir degerlendirmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi belki testlerle ilgidir.kullandığınız test laboquik mi ? bende sürekli pik çıkmıştı bu aralar laboquik çok şikayet var
ben de aynı şeyi yaşadım ve 1 hafta boyunca her iki çizgide aynı koyuluktaydı. çok olumlu yorumlar aldım bu testten inşallah bir ayımı çalmamıştırEvet, üç beş gün pik çıkıyor. Bu gün sanki biraz daha silikti t çizgisi ama tam kestiremedim. Ben iki günde bir degerlendirmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi belki testlerle ilgidir.
benim nihayet çatladı, t çizgisi silikleşmeye başladı. üstüste 5-6 gün gördüm herhalde. sorun şu ki gün aşırı değerlendiriyorduk, bu gün değerlendiricez. dün değerlendirmedik. inşallah tutar diyelim.ben de aynı şeyi yaşadım ve 1 hafta boyunca her iki çizgide aynı koyuluktaydı. çok olumlu yorumlar aldım bu testten inşallah bir ayımı çalmamıştır
regle kaç gün kala pik gördünüz?benim nihayet çatladı, t çizgisi silikleşmeye başladı. üstüste 5-6 gün gördüm herhalde. sorun şu ki gün aşırı değerlendiriyorduk, bu gün değerlendiricez. dün değerlendirmedik. inşallah tutar diyelim.
piki üstüste üç beş gün gördüm. çatlamayı ise dün 10 gün kala gördüm. iki damla şeklinde yapıyordum ben ama trendyoldan satıcı olan kişi 3 damla şeklinde yapılması gerektiğini söyledi. acaba çizgilerin koyu veya silik olmasına etki eder mi diye düşünmüyor değilim şu an 2 damlanın.regle kaç gün kala pik gördünüz?
Tamamını paylaşır mısınız rica etsem bana da fikir olsun istiyorum şuan kullanıyorumMerhaba arkadaşlar son regl 20 kasım 25 kasım klomen kullanmaya başladım 5 gün. 4 aralıkta döngünün 14. Günü ovulasyon testi yaptm ekliyorum resmini testi aldığım sayfaya attım test çok iyi 3 gün değerlendir teste devam et dedi. Ama 5 aralıkta tekrar test yptım silikleşti acaba ayın 4. Öncemi yumurtlama oldu son gününü yakaladım sanırım sizde bakar msnz pik mi oluyor bu.
aynı testi kullanıyoruz genelde bu koyuluktan sonraki gün pik gördüm ben.Merhaba hanımlar bu ay ilk defa ovülasyon testi deniyorum. O yüzden bu konuda acemiyim. Bu koyuluktan ortalama kaç gün sonra pik gördünüz?
Benim bugün silikleşti testim canım anlamadım vallaaynı testi kullanıyoruz genelde bu koyuluktan sonraki gün pik gördüm ben.
Aaaa çatladı bugün o zaman inş değerlendirmişsindirBenim bugün silikleşti testim canım anlamadım valla
Ya bazen yumurta tam olgunlaşmadan çatlıyor sanırım benim geçen ay t c den çok çok daha koyu çıktı pikte. Bu ay eşit çıktı ertesi gün koyulaşacak heralde dedim silindi o günü değerlendirmedim bide çatlamayı değerlendirebildim bende bak benimkinde böyleydiBenim bugün silikleşti testim canım anlamadım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?