Ovülasyon testi koyuluk derecesi

benim de sanırım yardımınıza ihtiyacım var bu testleri ilk defa kullananlar baya kafa karışıklığı yaşıyor malum.

ben geçen hafta cumartesi gusül aldım ve pazartesi gününden beri testleri yapıyorum. pazartesi gününden itibaren iki günde bir değerlendirdim. bu gün testim de sadece c çizgisi vardı, t yoktu. bu ne anlama geliyor? bu gün değerlendirecektik.

14 gun e kadar lh hormonu yumurtanizi buyutmus pozitif olmus 14.gun daha kirmizi pik olmus gozukuyor muhtemelene dün gece catladi.. dün degerlendrmissinzdir umarim..

Bugunude degerlendirin umarim tutar mucizler bizimle olsun

Çatlamış yumurtanız, değerlendirebilirsiniz bugünü de tabii

Çatlamış yumurtanız, değerlendirebilirsiniz bugünü de tabii
15 gün olan gebelik testi yanlışlıkla onu kullandım. Bu gün değerlendireceğiz. Dün değerlendirmek. Birazdan ovulasyon testini yapacağım. Oradan daha net belli olur sanırım. T çizgisi hiç olmazsa mi yumurta çatlamış demek oluyor? Ben t çizgisi yok, c çizgisinin de silik olması gerektiğini biliyordum çatlaması için.

14 gun e kadar lh hormonu yumurtanizi buyutmus pozitif olmus 14.gun daha kirmizi pik olmus gozukuyor muhtemelene dün gece catladi.. dün degerlendrmissinzdir umarim..

Bugunude degerlendirin umarim tutar mucizler bizimle olsun
Bugünün ovulasyon testinin sonucu bu şekilde. İkisi aynı koyulukta. Dün degerlendirmedik, bu gün değerlendirecegiz.

Aa evet hcg'ymiş Fark etmez komple silinebiliyor da, benimki silikleşmişti 15.günde, 16. gün komple çizgi gitmişti

Bildiğim kadarıyla yok. Bir yıllık evliyim, iki üç aydır düşünüyoruz. Doktora falan hiç gitmedim. Adetim ve adet döngüm düzenlidir.
kullandığınız test laboquik mi ? bende sürekli pik çıkmıştı bu aralar laboquik çok şikayet var

kullandığınız test laboquik mi ? bende sürekli pik çıkmıştı bu aralar laboquik çok şikayet var
Evet, üç beş gün pik çıkıyor. Bu gün sanki biraz daha silikti t çizgisi ama tam kestiremedim. Ben iki günde bir degerlendirmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi belki testlerle ilgidir.

Evet, üç beş gün pik çıkıyor. Bu gün sanki biraz daha silikti t çizgisi ama tam kestiremedim. Ben iki günde bir degerlendirmeye çalışıyorum. Dediğiniz gibi belki testlerle ilgidir.
ben de aynı şeyi yaşadım ve 1 hafta boyunca her iki çizgide aynı koyuluktaydı. çok olumlu yorumlar aldım bu testten inşallah bir ayımı çalmamıştır

ben de aynı şeyi yaşadım ve 1 hafta boyunca her iki çizgide aynı koyuluktaydı. çok olumlu yorumlar aldım bu testten inşallah bir ayımı çalmamıştır
benim nihayet çatladı, t çizgisi silikleşmeye başladı. üstüste 5-6 gün gördüm herhalde. sorun şu ki gün aşırı değerlendiriyorduk, bu gün değerlendiricez. dün değerlendirmedik. inşallah tutar diyelim.

regle kaç gün kala pik gördünüz?

regle kaç gün kala pik gördünüz?
piki üstüste üç beş gün gördüm. çatlamayı ise dün 10 gün kala gördüm. iki damla şeklinde yapıyordum ben ama trendyoldan satıcı olan kişi 3 damla şeklinde yapılması gerektiğini söyledi. acaba çizgilerin koyu veya silik olmasına etki eder mi diye düşünmüyor değilim şu an 2 damlanın.

şu an beklemedeyim. bakalım hayırlısı ve afiyetlisi olsun. olmazsa şayet tekrar 3 damla şeklinde denemek lazım. Rabbim isteyen herkese en güzeliyle en doğru zamanda nasib etsin.

Tamamını paylaşır mısınız rica etsem bana da fikir olsun istiyorum şuan kullanıyorum

Benim bugün silikleşti testim canım anlamadım valla
Ya bazen yumurta tam olgunlaşmadan çatlıyor sanırım benim geçen ay t c den çok çok daha koyu çıktı pikte. Bu ay eşit çıktı ertesi gün koyulaşacak heralde dedim silindi o günü değerlendirmedim bide çatlamayı değerlendirebildim bende bak benimkinde böyleydi

Eklentiler

• DF5E0AF0-1F3C-4E7C-BD44-658ABADD93DA.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 33
  • 5C7F4102-CB44-48DD-B6FE-D5B53716BD5A.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…