Ovulasyon testi kullanan anne adayları destek hattı

esra417516

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2013
243
210
ovulasyon testi yanılabilirmi? 12.gün de pozitifti şimdi 25.gün, şimdide pozitif kafam karıştı lütfen yardımmmmm

Selinadalgc Selinadalgc ovulasyon testi pozitif çıkınca gebelik testi yaptım ve silik ikinci çizgi çıktı... Sonra testi yeniledim oda aynıydı bu sabah yine yaptım ve yine aynısını gördüm, hastanede gebelik testi yaptırdım ve HAMİLEYİMM

Canım hayırlı olsun sevindim ilk bebeğemi hamilesin.kaç senedir olmuyordu.vede 12 ve 25.günde ovalasyon testi pozitif demişsin anlamadım

merhaba arkadaşlar ben de 2 aylık evliyim doktora gititm hormon preogestron testinin sonucunu bekliyoruz. ultrasonda kist yokmuş rahim duvarı kalınlığı normal daha erken dedi. bende ovülasyon testi aldım geçen ay yumurtlama gününü testle bulamadık ya da yumurtlama olmadı. bu ay adetin adetin 5. gününden beri yapıyorum bugün 8. gün devam edicem ısrarla

Bu acaba 24 saat icinde ya da 36 saate kadar yumurlayacagim anlamında mı bi fikir veren olursa sevinirim. Galenik diye bi marka eczanede bu vardı gittigidiyordan da laboquik aldim ama ayni sonuclari gostermiyor gibi resimlere bakarak pozitif mi negatif mi fikir verirseniz sevinirim kızlar:)
Screenshot_2015-10-09-17-58-13.png

X