canim sen isini garantiye al adet bittikten sonra bin calis bi gun bos gec boylelikle her halukarda tutturmus olursun kiii hic bi sorun yoksa olur ins.... Ne kadar zamandır istiyorsun dr gidiomusun aklina takilan bisey varsa sor
canim sen isini garantiye al adet bittikten sonra bin calis bi gun bos gec boylelikle her halukarda tutturmus olursun kiii hic bi sorun yoksa olur ins.... Ne kadar zamandır istiyorsun dr gidiomusun aklina takilan bisey varsa sor
canim durumlarimiz benzio bende evlenmeden önce dr gidiyordum hatta dr m sen bi an önce evlen dedi bana
ilk zamanlar ben de hic bisey bilmiyordum bu konuda arastira arastira ogrendim iliskuden sonra koşa kosa dusa gidiodum falan oysa yatmam gerekiomus yumurtlama gunu neyin bilmiyordum
ilk zamanlar ben de hic bisey bilmiyordum bu konuda arastira arastira ogrendim iliskuden sonra koşa kosa dusa gidiodum falan oysa yatmam gerekiomus yumurtlama gunu neyin bilmiyordum
canim durumlarimiz benzio bende evlenmeden önce dr gidiyordum hatta dr m sen bi an önce evlen dedi banahormon bozuklugu adet duzensizligi vardi pko luyum ben canim iki yillik evliyim bir yildir bebek düşünüyoruz esimin yasi 31 benim ki 23 esim icin cok istiyorum birazda.... 9aydir tedavi görüyorum geçen ay asilama oldum ama olmadi...bende tum gun evde yalnizim kocanin yuzunu yatmadan yatmaya görüyorum
ben testı yenı aldım ve bu sabah yaptım ıkıncı cızgı sılık cıktı bana bunu tamm olarak anlatırmısınız hıcbır bılgım yok anlamıyorum
Kızlar ben ovulasyon testiyle hamile kalanlardanım. İnternetten toplu bir şekilde ve oldukça uygun bir fiyata test aldım. Ki eczaneden tek tek almaya kalkarsanız pahalıya gelir. Testi adetim bittikten 2 gün sonra yapmaya başladım, ta ki çift çizgiyi görene dek... Testin net çıkmasını istiyorsanız 3-4 saat tuvalete çıkmamalısınız, fazla sıvı almamalısınız. Silik çıktığı günün ertesinden itibaren gün aşırı ilişki olmalı. Çift çizgi çıktığı gün de olmalı... Normalde yumurtlama günleriniz sürekli değişkenlik gösterdiği için yumurtlama gününü tespit etmeniz zor oluyor. Ama bu testlerle garantiye alıyorsunuz. Ha bir de sadece hamile kalıp kalamama stresi değil; hiç bir konuda stres yaşamamalısınız. Ben sınav dönemimde yumurtlama takip ettiğim halde hamile kalamamıştım mesela. Folik asite başlamadıysanız hemen başlayın bir de.
Canim duzenli iliski olucak demekki bnm anlayamadigim cift cizgide de yapcaz sonra bidaha test olcakmi folik asit derken onu anlamadim kusura bakma hicbiseyden bilgim yok haftaya doktora gidicem napayim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?