- 5 Ağustos 2014
- 18
- 10
- 18
ben iki aydır hamilelik için çabalıyorum ama hamile kalamadım. bu ay ovulasyon testi sipariş ettim. son adetim 6 ocak-13 ocak tarihleri arasındaydı. dün testler geldi hemen yaptım. dün ikinci çizgi silik çıktı ama rahatlıkla görülebiliyodu. bugün yaptım ikinci çizgi çok silik çok net görülemiyo. şimdi bu yumurtlama dönemim bitiyor demek mi anlayamadım.
ben düzenli olarak 15-18-19-21 ocakta eşimle beraber olmuştum. ilişkiden sonra yarım saat sırt üstü belime yastık koyarak uzandım. bir de eğer yumurtlama dönemim geçiyorsa acaba bunu doğru zamanda mı yaptım meraktan çatlıyorum. Bilgisi olan varsa acaba beni bu ovulasyon testindeki ikinci çizgi durumu ile ilgili bilgilendirebilir mi
ben düzenli olarak 15-18-19-21 ocakta eşimle beraber olmuştum. ilişkiden sonra yarım saat sırt üstü belime yastık koyarak uzandım. bir de eğer yumurtlama dönemim geçiyorsa acaba bunu doğru zamanda mı yaptım meraktan çatlıyorum. Bilgisi olan varsa acaba beni bu ovulasyon testindeki ikinci çizgi durumu ile ilgili bilgilendirebilir mi