ovulasyon testi kullananlar bir sorum/sorunum var

cay_dostu

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
18
10
18
ben iki aydır hamilelik için çabalıyorum ama hamile kalamadım. bu ay ovulasyon testi sipariş ettim. son adetim 6 ocak-13 ocak tarihleri arasındaydı. dün testler geldi hemen yaptım. dün ikinci çizgi silik çıktı ama rahatlıkla görülebiliyodu. bugün yaptım ikinci çizgi çok silik çok net görülemiyo. şimdi bu yumurtlama dönemim bitiyor demek mi anlayamadım.
ben düzenli olarak 15-18-19-21 ocakta eşimle beraber olmuştum. ilişkiden sonra yarım saat sırt üstü belime yastık koyarak uzandım. bir de eğer yumurtlama dönemim geçiyorsa acaba bunu doğru zamanda mı yaptım meraktan çatlıyorum. Bilgisi olan varsa acaba beni bu ovulasyon testindeki ikinci çizgi durumu ile ilgili bilgilendirebilir mi

Kac gunde 1 adet oluyon cnm

merhabalar korunmayı bırakmadan önce 28 günde birdi ama şimdi ben de bilemiyorum tarihlerimi tamamen değişti aralık ocak adetimin arası 35 gün bir önceki 31 daha öncekiler düzenli

merhabalar korunmayı bırakmadan önce 28 günde birdi ama şimdi ben de bilemiyorum tarihlerimi tamamen değişti aralık ocak adetimin arası 35 gün bir önceki 31 daha öncekiler düzenli
Doktora hic gittin mi hormon tahlilleri ne baktrdn mi peki

doktora düzenli olarak gidiyorum en son iki aralıkta kan idrar tahlilleri ve ultrason kontrolü yapıldı her şey çok iyi dedi doktor devam denemeye bir sıkıntı yok dedi hormon tahlili istemedi

doktora düzenli olarak gidiyorum en son iki aralıkta kan idrar tahlilleri ve ultrason kontrolü yapıldı her şey çok iyi dedi doktor devam denemeye bir sıkıntı yok dedi hormon tahlili istemedi
aralık yazmışım ocak olacaktı en son 2 ocakta kontrol edildi

Sadece 2 ay olmuş isteyeli daha çok yeni en kısa zamanda gebe kalmanızı dilerim.
Her ay olsun diye kendinizi buna şartlandırıp strese girmeyin lütfen.
Ovulasyon testlerini hangi saatte yaptığınız,her gün aynı saatte yapıp yapmadığınız önemlidir.
Örneğin; sabah ilk idrarla yapılan test yanıltıcı olur.Saat 10:00-13:00 arası yapılması en uygunu..
Ölçülen hormon LH hormonu..
Bu hormon pik yaptığında yani en üst düzeye ulaştığında yumurta çatlar.
Testteki yorumuna gelince.
Silik 2.çizgiler görmeniz önemli değil...
Yumurtlama öncesi de sonrası da silik çizgi çıkabilir.
Her gün aynı saatte yaptığınız testler gün geçtikte koyulaşmalı ve kontrol çizgisi ile eşit ya da yakın koyuluğa geldiğinde o gün ve sonrasındaki 2 günü değerlendirmeniz gerekiyor.Yani her iki çizgi aynı ya da yakın koyulukta olmalı çatlama günü diyebilmemiz için..

çok çok çok şükür bugün gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm hamileyimmm çok teşekkür ederim ilginiz için

çok çok çok şükür bugün gebelik testinde ikinci çizgiyi gördüm hamileyimmm çok teşekkür ederim ilginiz için
Hayırlı olsun canm ..bayagi zaman gecmis ama ovulasyon testlerinde tam koyu cizgiyi mi yakalayamamistin acaba suan bende ayni durumdayim sanrm

testım ıkı gundur poztf arkadaslar. ve ben poztften 1 gün oncede ılıskıye gırdım dun baktım poztf dunde ılıskım oldu. bugun de test poztf ıkı gundur yanı.

Mrb arkadaşlar bende test sipariş verdim adetım 30 günde bir oluyor ne zaman yapmalıyım bu testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…